Per T i fällan

Kan media någon gång skriva något om Sverigedemokraterna utan att i samma veva komma med en massa extra tillmälen som är mer eller mindre sanna. Ofta väldigt mycket osanna. Per T Ohlsson i SDS lyckas med konstycket att under ett fåtal meningar få med följande om Sd.

”Diskussionen om olika regeringsalternativ utgår regelmässigt från uppdelningen i två block. Mer sällan uppmärksammas faktor X: Sverigedemokraterna.
I en rad mätningar har det högerpopulistiska och invandringskritiska partiet, som fick 2,9 procent av rösterna i valet 2006, etablerat sig på eller strax över fyraprocentsspärren till riksdagen. I den senaste Sifobarometern var noteringen 4,4 procent. Sedan 1988 har Sverigedemokraterna ökat i val efter val. Om trenden håller i sig skulle partiet, enligt en beräkning från Synovate, kunna få 5,3 procent i EU-valet nästa år – och 8,6 procent i riksdagsvalet 2010″.

..sedan ett resonemang om att Sd är ett enfrågeparti och något om Socialdemokraternas Sd- strategidokument innan Per T slår till igen med följande uppkastning:

” Det är för mycket begärt att allianspartierna och Socialdemokraterna två år före valet skall ta ställning till exakt hur en situation med Sverigedemokraterna i riksdagen skall hanteras. Men Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin borde åtminstone börja fundera på faktor X. Om det vill sig riktigt illa får de en gemensam mardrömssiffra att förhålla sig till på valnatten: 4 procent för ett parti med rötterna i nazianstuckna Bevara Sverige Svenskt.

Per T Ohlsson lyckas också med konststycket att kritisera socialdemokraternas Sd-strategi men inser inte att han själv upprepade gånger i sin text går i samma fälla han varnar för!

Inga andra partier i Per T: s opinonskrönika ges några tillmälen. Inte ens Sovjet och kommunist-hyllande Vänsterpartiet. Eller rasbiologi och tvångssteriliseringspartiet
Socialdemokraterna. Spionanstuckna Folkpartiet..

Men att han tror på 8,6 % för Sd 2010 är ju kul! Jag tror dock och hoppas på mer. Det behövs för att Sverige skall få rättsida på omvandligen av nationen.

Läs mer:
http://sydsvenskan.se/opinion/pertohlssonkronika/article373215/Faktor-X.html
http://sydsvenskan.se/system/topicRoot/VI_OCH_VI/
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1794459.svd

Annonser

2 Responses to Per T i fällan

  1. Tobias skriver:

    Bra skrivet!

  2. feminix skriver:

    Håller helt med dig! Sverige åt svenskarna och svenskarna åt Sverige, sa väl Per Albin Hansson på 20-talet. Idag skulle han kallas rasist. Horribelt! Han värnade bara sitt eget folk först och främst. Heder åt honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: