Face the music

Hur långt skall det gå innan vi vågar se verkligheten som verkligheten de facto är?

Hur långt skall vi köra samhället i botten?

Hur mycket skall vi acceptera?

Det är tur att vi inte är lika lättkränkta som delar av de nya svenskarna.

För att det överhuvudtaget skall gå att lösa ett problem så måste man erkänna vad problemet är. Det fungerar inta att låtsas att problemet inte existerar eller är något annat.

Face the music. Det fungerar inte!

Nu tvingas en Ica-butik i Södertälje att stänga sedan ”ungdomar” utsatt butiken för plundringar och vandalisering. Under flera år har ”ungdomsgänget” hängt utanför entrén och trakasserat och även misshandlat kunder. Andelen stölder är tre gånger så mycket som rikssnittet. Krismöten med nattvandrare, ungdomar och polis har inte hjälpt.

Hela vinsten stjäls från butiken och många kunder skräms, enligt handlaren.

– Det är ohållbart, ständiga hot, vandaliseringar och ungdomarna stjäl som korpar. Något måste hända eller borde rättare sagt ha hänt för länge sedan, säger handlaren Mikael Axelsson till tidningen.

En fråga som osökt bör ställas utan skygglappar är varför andra butiker i området inte drabbats av detta?  Har ägarnas etnicitet något med det att göra?

Det finns södertäljebor som tror att ”Ett konkursbo blir mycket billigare att överta än en lönsam butik. Gänget har haft uppdrag att sänka butiken. Den öppnas snart igen med ”rätt ägare”.”

Inte konstigt med vänsterns iver att stoppa Sverigedemokraternas torgmöte om svenskfientligheten.

Locket på!

… och ”gängen” i Malmö fortsätter binda större och större resurser. Tack Mona, Ilmar & co för att ni berikar mitt liv!

Läs mer:
Nyckelperson-i-gangkriget-gripen.html

Insatser-mot-gangkrig-trappas-upp.html

Handlare tvingas stänga efter stölder och hot

http://lt.se/nyheter/1.44233

Matbutik tvingas stänga efter hot

Ica-handlare ger upp

Stänger Icabutik efter vandalisering

Matbutik tvingas stänga efter hot

Annonser

2 Responses to Face the music

 1. Anders skriver:

  Konstigt att du inte kommenterar/fördömer uppträdandet från
  nynasistinspirerade ungdomsgäng i Kattarp som först emot alla regler och lagstiftning som vi byggt upp i det Demokratiska Sverige attackerar flyktingar som placerats i lilla Kattarp, fegt attackerar dem om nätterna och sedan tar till samma pöbel-aktiga metoder gentemot svenska landsmän som kritiserat deras uppträdande.

  Respekt för lagar och regler?
  Pyttsan, ett gäng rasistiska bråkstakar som inte skyr att terrorisera bl a barnfamiljer och som inte vet vad vanlig svensk anständighet är!
  Men sådana övergrepp från rasistisk mobb tar du typiskt aldrig upp eller förfasar dig över…
  ——————————–
  Adm: Jag kan inte fördöma och kommentera allt som händer i vår värld. Men passar härmed på att fördöma de händelser du beskriver ovan. Det hör inte hemma i Sverige. Men bunta inte ihop dessa individer med Sverigedemokraterna. Det är dock viktigt att man skall kunna kritisera den förda invandringspolitiken med ord utan att bli stämplad som främlingsfienlig eller rasist.

 2. Anders skriver:

  Att sakligt kritisera är en sak och ingår i det vi kallar ett demokratiskt samhälle. Men… att påstå att olika grupper i sverige, med etniskt eller religiöst olika bakgrund inte kan samarbeta eller kan integreras med varandra är ett rasistiskt påstående. Sverige har ALLTID haft en befolkningspopulation som varit blandad. Det är denna blandning som har lett till den nuvarande befolkningsstrukturen och via kommer att förtsätta att balndas med fler inslag. Så har det varit överallt i världen. Få populationer har kulturellt eller religiöst varit opåverkade av påverkan utifrån. Det är detta som driver utvecklingen framåt. Inte isolationism, fördömande av andra grupper eller förakt för deras kultur/religion.
  Vad gäller religion så kanske du anser att detta är kvarleva från äldre oupplyst tid/ vidskepelse, men för majoriteten av världens befolkning är religion fortfarande oerhört betydelsefullt. Både du och jag kan ha åsikter om detta, men vi har ej rätt att fördöma eller förlöjliga andra människors trosuppfattning. För ingen av oss, troende eller otroende vet med säkerhet, om och vad som finns i livet efter detta. Däremot har religionen ofta varit en del av värdegrunden när sociala, moraliska och juridiska system har skapats. Utan religioner och deras i grunden välmenande rekommendationer och bud så hade det troligen rått fullständigt rått kaos på denna jord. Och då gör jag ingen värdering av olika religioner. Respekt för andra människor, oavsett ursprung, måste man ha. Och oavsett ursprung eller religion ska man bemötas/behandlas på samma sätt både av lag, myndigheter och individuella. Vad gäller sverigedemokraterna anser jag inte att dessa gör så. De sätter en standard i sin bedömning för invandrare (speciellt för Muslimer) och en helt annan för i landet födda, ljushylta invånare med ursprung i sverige sedan flera generationer.
  SD gör mycket grova gruppgeneraliseringar istället för att se till individen. En troende Muslim är alltid ond/farlig i era ögon.

  Men precis som du som är beredd att lägga propaganda för SD i folks brevlådor, är jag beredd att verbalt attackera den som försöker att lägga oönskad hatpropaganda i min brevlåda. Jag vill ej ha sådan och det är min demokratiska rättighet att neka den och er demokratiska skyldighet att respektera detta.
  ——————————–
  ADM: Bra skrivet, Anders. Du tror på en utopi. Det gjorde även jag en gång i tiden. Men verkligheten är verkligheten. Du tror exempelvis att det går att samanföra svensk kvinnosyn med muslimsk. Det tror inte jag. Respekt för varandra, självklart. Men det måste vara ömsesidigt.
  Jag rekommenderar dig att läsa igenom Sd:s program. Sverigedemokraterna är INGA rasister. Här brister du i den respekt du annars förespråkar. En del av det du skriver är inte ens sant!

  Verbala attacker kan jag hantera men det är inte enbart verbala attacker som drabbar Sverigedemokraterna. Detta måste du väl ändå ta avstånd ifrån? Men din egen brevlåda får du bestämma över. Men att förhindra att andras politiska budskap sprids är inte okej. Det är faktiskt brottsligt och hör inte hemma i ett civiliserat samhälle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: