I Cherin Awads Sverige

Nyheten från Somalia bör väl glädja SVT:s Cherin Awad, programledaren i Halal-tv. Detta är just sådant som hon förespråkar och tycker är ett korrekt sätt att hantera sex utanför äktenskapet. Det spelar väl ingen roll att den stenade ”kvinnan” blott var tretton år och dessutom våldtagen?

Är det konstigt att Cherin Awad med gelikars kultur och religion är svårblandad med den svenska diton?

Går det överhuvudtaget att förena våra kulturer utan att vi ”gamla svenskar” backar vår utveckling tillbaka till stenåldern?

 Mona, Fredde och Ilmar tror det, vad tror du? 

Aisha Ibrahim Duhulow, som stenades till döds av islamistmilis i Somalia i måndags, var bara 13 år gammal, rapporterar Amnesty International.
Inga kameror tilläts vid den blodiga tillställningen, men vittnen och lokala journalister på plats sade att steningen utfördes av ett 50-tal män framför ögonen på en tusenhövdad publik. När några åskådare försökte ingripa mot steningen öppnade milisens vakter eld och dödade en liten pojke.

Läs mer:
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_1979203.svd
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_1981243.svd
http://sydsvenskan.se/nojen/article384998/Spaning-avslojar-Sverige.html
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2219&a=846655 
http://sydsvenskan.se/varlden/article384765/Avrattad-somaliska-var-bara-13-ar.html 
http://sydsvenskan.se/opinion/huvudledare/article298520.ece 
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_1972377.svd 
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1975751.svd 
http://hd.se/noje/2008/10/30/nya-oegon-paa-sverige-i-halal-tv/ 
http://www.trelleborgsallehanda.se/article/20081030/TTBLING/321426644 
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=846447&rss=1399 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3673417.ab

12 Responses to I Cherin Awads Sverige

 1. Pelle skriver:

  Ja, Somalia har varit utsatt for bade det ena och det andra. En riktig fortryckarregim. Ar av krig. Manga manniskor dar maste vara ganska trasiga i sjalen. Vi borde darfor valkomna dem hit. Dela med oss av vad en trygg och stabil omgivning kan ge.
  ———————————————
  Adm: Så istället för ett tryggt land så fixar vi två otrygga. Det du förespråkar funkar tyvärr inte vilket vi får dagliga bevis för. Läs en Utopi faller!

 2. Pelle skriver:

  Skulle det dar med ”stenaldern” vara kul…? 😉

 3. Sven skriver:

  Jag undrar varför vi svenskar ska bocka och buga för en underutvecklad kultur? Det har jag aldrig röstat om och defenitivt inte för. Ingen politiker har någonsin frågat om min eller någon annan svenskts åsikt i frågan. Varför är det så?

 4. Paul skriver:

  Jag ör viserligen inte msulim. Men ni svenskar ska alltid komma dragande mer eran jämställdhet, homofobi och andra uttjatade ämnen som står upp i halsen på många invandrare inte bara muslimer. Jag kom till sverige från USA på 80-talet och kan nog säga att jag numer smälter in rätt bra i detta land. Vad jag dock aldrig kommer vänja mig vid är eran inställning att könen ska va så lika som möjligt, ni till och med propagerar för ”unisex” kläder dvs att det inte får synas på kläderna vilket kön man tillhör..

  hör ni inte hur ni själva låter?

 5. goodtimes skriver:

  Låt människor göra som de vill, inte skall andra tala om för mig eller någon annan hur vi skall leva våra liv inom familjen. Urtrött på dessa vänstermänniskor som skall göra oss vanligt folk så fattiga genom skyhöga skatter, att vi inte har råd med någonting. Sedan skall politiker ”för att göra det demokratiskt” bestämma vilka som skall få allmosor från skattebetalarna, dvs bidrag.
  Om människor väljer att gå i hucklen eller hög hatt, vad är problemet med det. Dessa vänstermänniskor som tror att de är s k interlektuella, lägger kommunist och socialistvärderingar i andras munnar. Och vill därmed påskina att dessa värderingar är svenska!!!! Deras snedvridna moral och mycket tvivelaktiga etik kan de behålla för sig själva.

 6. joasson skriver:

  Det är oroväckande att våra förtroendevalda och svenska journalister
  inte vågar vara kritiska mot den ”nya” religionen i Sverige. Självcensuren och rädslan har sedan länge fått breda ut sig.
  Allt mer visar det sig att denna religions värderingar krockar med de värderingar och lagar som finns i Sverige. Kort sagt är den kontroversiell i vår kultur. Hur många vågar erkänna det?
  Våra lagar bygger på den demokratiska utveckling som vi har haft och än så länge har. Vi har kastat av oss religionens makt och inflytande (läs kristendomen). Den har förpassats till den privata sfären.
  Men nu skall, med politikers och medias tysta medgivande, en annan religion få breda ut sig och få ett privilegium som i längden kommer att hota vår demokrati.

  Vi måste har klart för oss att de stora religionerna inte är demokratiska eller har ett demokratiskt ursprung. De har också svårt att följa med utvecklingen i samhället. De har dogmer som grundar sig på primitiva samhällen och bygger på det som vi i dagligt tal kallar för vidskeplighet. Utvecklingen har helt enkelt sprungit förbi dem.

  Halal-Tv är ett utmärkt exempel på att sekulära Sverige skall vänjas vid och acceptera en ”ny” religion utan kritisk granskning.

  När vaknar våra politiker och våra annars så kritiska journalister?
  Vågar man ställa frågan: Vilket är viktigast, de demokratiska samhällets lagar eller de religiösa?

 7. Helena Palena skriver:

  Usch – jag vill spy på eländet. Det finns inte ord. Stackars flicka! Stackars flickebarn på jordens yta… Ve och åter ve. Må steningsmännen brinna i helvetet!

 8. Erik Jonsson skriver:

  Cherin Awad har juristexamen. Hur skulle hon agera i en svensk domstol då hon ska försvara ett våldtäktoffer? Ska hon förhålla sig till Svea Rikes Lag eller Koranen? Enligt henne står ju Koranen över all annan lag.

 9. Roberth Ström skriver:

  Peddoreligion!

 10. yasmine skriver:

  Först och främst så skulle Cherin använda sig av Svea Rikes Lag om hon skulle vara i domstol och försvara ett våldtäktsoffer. Varför? Jo, för att det är det man ska följa i de svenska domstolar och sedan speciellt om personen är inte muslim i grund och botten så ska inte Koranens lagar tillämpas på icke muslimer.

  För det andra så har det inget med islam att göra att en person som har blivit våldtaget ska dömas med stening till dött eller något annat. Den som har blivit våldtagen är ett offer och ska skyddas inom islam medan den som har begått själva brottet ska dömas.

  Regler för att bli stenad till dött är att först och främst personen ska ha varit gift och på det sättet blivit otrogen mot sin partner, för det andra så måste själva akten ses av 4 oberoende pålitliga vittnen (vilket förekommer aldrig då ingen har sex framför 4 andra personer).

  Det som har hänt den stackars somalisk flicka är hemskt och tragiskt och det är verkligen synd att människor påstår att det är islam som är orsaken och inte hemska ledare i Somalia som gjorde det.

 11. KurdistanPKK skriver:

  År 2008
  Tre unga kvinnor med barn som inte fick gå på klassdisco under mellanstadiet och som giftes bort till släktingar redan i unga ålder gör TV-karriär i Sverige. Dessa kvinnor förespråkar ett samhälle där kvinnor skall stenas till döds om de varit otrogna. Det samhälle de förespråkar finns idag i ett antal länder runt om i världen. Dessa kvinnor kände sig inte förtryckta i hemlandet, men ändå kom de till Sverige. Varför de kom hit är för att det i Koranen står att muslimers plikt är att göra alla andra till muslimer. Dessa unga kvinnor är moderna i deras kamp då de utbildar sig för att bli ett starkare vapen mot ”Haramisterna” i det nya landet men målet för kampen är just att förbjuda utbildning för kvinnor. Dessa offer har nu blivit förövare. De nya offren är de fria människorna som har sin lagbok att stödja på. De nya förövarna vill ersätta denna lagbok med Koranen. Skattebetalarna har finansierat dessa extremister genom att betala TV-licens. Många människor kommer tack vare detta rösta på Sverigedemokraterna och då kommer alla hyggliga invandrare bli offer tack vare dessa extremister.

 12. […] 1. Starkt av Almqvist och Karlsson 2. Med ägg som argument 3. En utopi faller 4. Sverige 2008 5. I Cherin Awads Sverige 6. Förvisso är allt relativt men “lugnt” på Rosengård 7. Och klacken, denna […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: