Ny lokal? Aldrig i livet!!

Har vilat mig lite mentalt. Det är inte lätt att se sin stad och området jag växte upp i totalt haverera.

Såg Debatt i efterhand på webben.  Det jag såg ingav i alla fall inte för mig några hopp om en bättring.
Falskheten var total när källar-moskéns Walid, som tidigare tagit avstånd från upploppen på Rosengård, trots upprepade frågor  inte ville ta avstånd från Osama bin Laden och hans terrornätverk.
Det är det typen av islam som praktiserades i källar-moskén.

Ny lokal till dessa? Aldrig i livet!!
Den typen av muslimer hör inte hemma i Sverige eller något annat västerländskt land över huvud taget! Dom vill inte ha något med oss att göra utan är bara här för att islamisera vår del av världen.

Källar-moskéns islam kallas för Salafi. Tankegången är enkel. Den som vill vara en sann muslim får inte lov att bli vän med en icke-muslim.
I den aktuella islamiska föreningen har denna kamp vunnits av den ideologiska inriktning som kallas salafi, som anses vara den mest hårdföra, puritana och västfientliga tolkningen av islam. Den som inte accepterar deras tolkning anses som otrogen – ett epitet som också används mot vanliga muslimer, skriver Pernilla Ouis i SDS.


I media: http://sydsvenskan.se/malmo/article400491/Stenkastning-i-Rosengard.html http://sydsvenskan.se/malmo/article400495/Tva-bilar-brann-i-Oxie.html http://sydsvenskan.se/malmo/article400501/Brand-i-sopstation-i-Rosengard.html http://sydsvenskan.se/malmo/article400472/Ungdomarna-kan-fa-ny-lokal.html http://sydsvenskan.se/malmo/article400469/Vi-vill-ha-stopp-pa-detta.html http://sydsvenskan.se/malmo/article400461/Sa-ar-laget-i-Rosengard.html http://sydsvenskan.se/malmo/article400443/Fler-brander-i-Rosengard.html http://sydsvenskan.se/kultur/article400245/Rosengardsborna-far-betala-notan.html http://sydsvenskan.se/malmo/article400332/Nya-oroligheter-i-Rosengard.html http://sydsvenskan.se/malmo/article400373/Fredagsbon-bland-stenar-och-slagord.html http://sydsvenskan.se/kultur/article400245/Rosengardsborna-far-betala-notan.html http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/artikel_513039.svd http://sydsvenskan.se/sverige/article141180.ece http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=866087 Läget lugnt i Rosengård Polisförstärkning till Rosengård Afa bakom bråken i Rosengård Våldsamma upplopp i Malmö Brandmännen hindras av dödshot, stenkastning och raketer Autonoma grupper deltog i upplopp i Rosengård Stenkastning efter stängning av moské Polisaktion mot ockuperad Malmömoské Islamiska föreningen protesterar mot avflyttning http://sydsvenskan.se/varlden/article400393/Misstanktes-understodja-terrorism.html

Annonser

10 Responses to Ny lokal? Aldrig i livet!!

 1. vavaddetjasa skriver:

  Vi kommer få en ny lokal och en större dessutom, så sug på den duuu. Muhahahhahahahhhhhh
  ADM. Det tror jag säkert, men ni kommer inte att förtjäna den!

 2. vavaddetjasa skriver:

  ALLLLAAAAAHHHHUUU AKBAR

 3. Jonas skriver:

  Det är bara att vi inser att invandrarna sakta men säkert äter upp vårt land. Främmande byggnader poppar upp som svampar ur jorden – ibland med ekonomiskt stöd av stat och kommun. Sverige förstörs och blir mindre och mindre likt det Sverige som en gång fanns.

  Det är inte för sent att ändra på detta men då krävs det att alla svenskar som fått nog börjar visa det både i vardagen och på valdagen. Annars kommer hela Sverige snart likna vilket land som helst i Mellanöstern, eller om man föredrar jämförelsen, Sverige kommer se ut som Rosengård.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Alltid lika roligt att se dessa IQ-dyngbaggetyper kommentera. Du lille mussen,vet du vad, ”Knoolla allahs moossa!”

 5. JG skriver:

  Det talas ofta om utanförskap. Ingen invandrare som kommit till Sverige de senaste 40 åren har dock stötts bort.

  Tvärtom har ”nysvenskarna” ofta prioriterats och premierats, till skillnad från våra egna pensionärer och sjuka t ex.

  De som har tagit till detta våld har ett eget ansvar för det, och de är att skylla för det som har hänt i Rosengård de sista dagarna. De skulle göra samma sak än om de hade arbete.

  Allt annat är irrelevant.

 6. […] Bloggen Mina tankar: Förvisso är allt relativt men ”lugn kväll på Rosengård”? – Omröstning – Ny lokal? Aldrig i livet!! […]

 7. […] islamister. Dessa fundamentalister är inte en del av lösningen. Läs mer om dessa herrar på olika håll i […]

 8. Maic skriver:

  Sverige var inget innan Invandrarna kom, vi har byggt upp detta land med våra kunskaper, arbetskraft och vår läran, VI HAR OCHSÅ BYGGT DETTA LAND MED VÅRA HÄNDER

 9. kalle skriver:

  re Maic
  Du är inte bara korkad. Du verkar även vara okunnig. Det finns invandrare som har byggt upp. De kom från Italien och Finland på 60 och 70-talen. Hårt arbetande, kunniga och entreprenörer. Gänget i Rosengård kan bara kasta sten och elda bilar. Om de är så illa här så lämna Sverige. Vi klarar oss bra själva och bjuder gärna på enkel biljett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: