Kriget fortsätter i Mellanöstern och på Malmös gator

God fortsättning säger man. Jag hade verkligen hoppats på en god början på år 2009. Naivt, jag vet, men hoppet är det sista som överger en.

Nu blev det inte så. Kriget fortsätter i Mellanöstern och på Malmös gator. De båda konflikterna, eller vad man skall kalla ”ungdomsgängens” ständigt återkommande attacker mot brandkår, polis och det svenska samhället, fortsätter.
Den här gången satte man eld på Holmaskolan och attackerade därefter räddningstjänst och polis med stenar och raketer.

Jag tycker nog att det är dags att reglera fyrverkeriförsäljningen. Här funkar inte den fria marknaden. Alla handlare tar inte sitt ansvar. Åldersgränser hålls inte och det är på tok för lätt att få tag på raketer.

Försäljning borde bara få ske dagarna precis innan årsskiftet och totalförbjud allt skjutande förutom på nyårsafton. Det är svårt att följa för polisen men hade haft en preventiv verkan. Det är jag övertygad om! Som det har blivit så är det fullständigt oacceptabelt!

Araberna/Palestinierna har tagit sin konflikt med Israel till våra breddgrader. I Oslo attackerades polis med gatustenar och Danmark sköts två israeler ner av en person med arabiskt utseende. Fler exempel finns. Det är bara att söka här på nätet!

Vill dock tipsa om det här på Gringo, skrevs innan nuvarande konflikten, som speglar hur araberna formar samhällsklimatet. ”Två 20-åriga killar skrek ”Jävla jude” när jag gick vid synagogan. Hur ofta händer det? – Hela tiden. Jag fortsätter alltid gå, för de vill ju provocera mig. Ibland gör de nazistiska hälsningar, men det är alltid araber.

Nåväl, skönt att vi får tillfälle redan i juni att, nästan konkret, visa vad vi tycker om utvecklingen. Tillräckligt många röster på SD i EU-valet skulle vara en rejäl näsbränna för den politiska eliten i Rosenbad.  Etablissemanget i ”maktens korridorer” hade blivit ordentligt nervösa inför riksdagsvalet 2010.

God fortsättning!

 
Läs mer: http://sydsvenskan.se/varlden/article402823/Demonstration-i-Ramallah.html http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2266189.svd http://blogg.svd.se/mellanostern?id=11082  http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2266189.svd http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2256299.svd http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3561&a=869355 http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3561&a=869339 http://sydsvenskan.se/varlden/article402679/Dodstalet-stiger-efter-nya-Gazarader.html http://sydsvenskan.se/varlden/article402696/Mjukare-toner-fran-Israel.html http://sydsvenskan.se/danmark/article402666/Skottdrama-i-danskt-kopcentrum.html http://sydsvenskan.se/skane/article402680/-Stokig-nyarsnatt-i-Skane.html http://sydsvenskan.se/sverige/article402677/Mord-och-raketskador-i-resten-av-Sverige.html http://sydsvenskan.se/sverige/article402671/Flera-skadade-av-nyarsraketer.html VG VG http://www.bt.dk/article/20081231/krimi/81231026/ http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=549783 VK

Annonser

4 Responses to Kriget fortsätter i Mellanöstern och på Malmös gator

 1. pax skriver:

  Tur jag inte leder ett land. Vid en stendemonstration hade gummi kullorna fått hagla.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Då har jag dåliga nyheter. Läste just på SDs sida att tack vare EU-harmonisering så kommer förvisso en del kraftiga raketer bli förbjudna men detta vägs å andra sidan upp av att dom förhatliga och sedan några år förbjudna SMÄLLARNA kommer göra comeback.

 3. Hanna Bard skriver:

  Döm inte alla för vad några har gjort. Att döma alla palestinier är samma sak som att spy galla över israeler för att man inte gillar all israelisk utrikespolitik. Lika dåligt, alltså.
  Jag är t.ex emot Hamas, men inte alla palestinier. Nu kan jag inte uttala mig om dina personliga åsikter, kanske är du inte emot alla palestinier, men jag tycker det är dumt att utrrycka sig på ett så generaliserande sätt eftersom det kan missförstås.

  ADM: Då tycker vi likadant. Jag är emot fundamentalister var de än må visa sig. Jag vill att Palestinerna, liksom judarna skall ha ett eget land. Tack för ditt tonläge, Hanna. Det är allt för många som vill missförstå varandra dessa dagar.

 4. […] Tidigare i ämnet: Judar attackeras över hela Europa 2009 Kriget i Mellanöstern. Nu i en stadsdel nära dig Kriget fortsätter i Mellanöstern och på Malmös gator […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: