Kriget i Mellanöstern. Nu i en stadsdel nära dig

Och det fortsätter på den inslagna vägen. Kriget i Mellanöstern pågår inte bara där. Ny demonstration i Malmö idag. Fysiskt fredlig som tur är men plakaten och stridsropen var allt annat än fredliga.

Våra nya svenskar har tagit med sig konflikten hit!
Kul, va? Speciellt för judarna i vårt land. Det är fruktansvärt att de skall drabbas av antisemitism även här i konungariket Sverige.

För att citera Malmörabbinen Shneur Kesselman som berättade följande i  Gringo.
 – Två 20-åriga killar skrek ”Jävla jude” när jag gick vid synagogan. Ibland gör de nazistiska hälsningar, men det är alltid araber. Kesselman berättar också att han inte kan gå överallt i Malmö.  Detta är verkligheten i Sverige!

Och i kväll brann det i den judiska församlingen i Helsingborg. Polisen misstänker att branden var anlagd och händelsen rubriceras som mordbrand.

Och våra politiker verkar inte ha fått nog. Nu vill de plocka hit fler fundamentalistiska islamister. Fångar som släpps fria från Guantánamolägret ska kunna erbjuas en fristad i Sverige. Det anser nu företrädare för tre av de borgerliga regeringspartierna och vänsterpartiet.

Det finns ingen ände på vår dumhet! Vi skall tydligen alltid vara världen samvetet. Det räcker inte med att vi i särklass tagit emot flest ”flyktingar” fån Irak. Nu skall vi även ta emot dessa Guantánamofångar. Snälla väck mig och säg att det bara var en dålig dröm!

Och en 81-årig kvinna våldtogs i går morse i sin lägenhet på Docentgatan i Hermodsdal i Malmö. Enligt kvinnan var gärningsmannen mellan 20 och 25 år, cirka 175 centimeter lång och pratade bristfällig svenska.

 

Läs mer: 
http://sydsvenskan.se/malmo/article403077/Demonstration-i-Malmo.html http://www.kvp.se/nyheter/1.1419480/81-arig-kvinna-valdtogs-hemma-i-lagenheten http://hd.se/helsingborg/2009/01/02/brand-hos-judiska-samfundet/ http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2272417.svd http://hd.se/landskrona/2009/01/02/massiv-demonstration-mot-i-gaza/ http://sydsvenskan.se/malmo/article403058/Tva-bilar-brann-i-natt.html http://sydsvenskan.se/skane/article402974/Judiska-forsamlingens-lokaler-brann.html http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2272271.svd http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2271343.svd http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3561&a=869690 http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3561&a=869613 http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=869759&rss=554 http://sydsvenskan.se/varlden/article403061/Hamasledare-dodades-i-flygrad.html  http://sydsvenskan.se/varlden/article403032/Krig-gynnar-alltid-de-militanta-krafterna.html http://sydsvenskan.se/malmo/article403077/Tusentals-demonstrerade-mot-Israel.html http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2272965.svd http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=161509 Ny brand i judiska samfundets lokaler Branden hos Judiska samfundet anlagd? Brand hos Judiska samfundet

Annonser

22 Responses to Kriget i Mellanöstern. Nu i en stadsdel nära dig

 1. Jesper skriver:

  hur kan du vara så orolig att de judiska folket ska drabbas av antisemitism här i Sverige, när du själv sitter och spyr ut fördomar och förakt mot araber?
  Och vad menar du med att våra nya svenskar tagit med sig konflikten hit? När den Svenska regeringen alltid varit engagerad i konflikten i mellanöstern.

  Angånde svd artiklen så är det islamister som är friade från misstankar av en domstol. Vilket borde göra dem rätt kosher?

  och att avsluta hela sin idiotiska förkasting av en folkgrupp med att dra upp ett brott där den misstänkte är av icke svenskt ursprung. Han kanske lika gärna bröt på heberiska.

  ADM: Vänligen LÄS och FÖRSTÅ! Judar och polisen attackeras fysiskt i vårt land. Tycker du att det är okej? Att jämföra detta med vad någon SKRIVER i en blogg är horribelt. Ibland tar jag mig friheten att byta ämne i ett inlägg. Ledsen att du inte förstod det! Fördomar och förakt? Är sanningen fördomar? Jag är noga med att inte dra alla över en kam. Det är bara att läsa innantil, Jesper!

 2. james P skriver:

  ”Det är fruktansvärt att de skall drabbas av antisemitism även här i konungariket Sverige.”

  ”Ibland gör de nazistiska hälsningar, men det är alltid araber.”
  Hur kan man vara arab och antisemit? Är man anti-sig-själv då eller?

 3. john olsson skriver:

  There is a reason why these prisoners are not welcome in other countries. But apparently the Swedish politicians that welcome Guantánamo-prisoners don’t care about the safety of its citizens.

 4. Daniel skriver:

  Ja, vad är det för vits att ta emot Guantánamofångar? Tycker att Sverige har fullt tillräckligt med ointegrerbara människor redan! Behöver vi verkligen fler muselmaner i vårt land? Mitt svar är nej.

 5. Daniel skriver:

  Man blir så trött..

 6. Daniel skriver:

  Vissa politiker borde omyndighetsförklaras

 7. P skriver:

  VARFÖR får man aldrig kommentera en artikel i SVD som handlar om muslimer???
  VARFÖR höjs inte röster om en folkomröstning gällande invandrinen av män (nästan bara män) från afrika och mellanöstern???
  Nu får det ta me fan vara stopp.
  Vi vill inte ha dessa mnniskor här.

 8. kobolt skriver:

  Ett rent vansinne att importera mer problem till Sverige. Ja begriper inte att det politiska etablissemanget har så ruskigt dåligt samvete och usel självkänsla att man hela tiden måste hjälpa folk i andra länder. Fokusera på de problem vi redan har i landet i stället och strunta i resten. Lägg ner den här fåniga socialistiska solidaritetstanken.

 9. Abbe skriver:

  Nej, nej, nej!
  För helvete, har har vi inte nog med ”pack” här?
  Ska vi nu ha hit alla terrorister som i lugn och ro kan smida planer i ett slapphänt land som Sverige?
  Här kan de göra vad som helst utan att få annat än en klapp på huvudet och dessutom få bidrag till det åxå…

  Nä, låt dem sitta i sina celler, eller avrätta direkt…

  Inför dödsstraff även här så vi får ett ”uppstädat” land.

  Abbe

 10. Nikki skriver:

  Sverige ska inte agera värdland för dessa individer. De ska istället få återgå till sina egna hemmiljöer. Varför då? Därför att vi som nation måste se om vårt eget hus nu.
  Södertälje, Hammarkullen och nu senast Rosengård är väckarklockor som åtminstone jag reagerar på. Humanism javisst, men inte till priset av allmän anarki. Svenska politiker har under många år agerat ansvarslöst då de i sin iver att plocka samvetspoäng på den internationella arenan har lockat hit folk och konflikter som tidigare varit främmande för Sverige. Politikerna själva sitter i sina fina villaträdgårdar och kommer inte reagera förrän den första stenen far genom deras eget köksfönster, men då är det för sent.

 11. mittord2009 skriver:

  Tack för ett bra inlägg

 12. öhum skriver:

  Vad i helvete håller svenska politiker på med? Hur mycket skit kan svenska folket ta emot egentligen? ÄR det inte dags att säga nej snart jävla dumsvenne?

  Angående dessa islamister som ju troligen INTE hamnat i Guantanamo helt utan anledning, varför finns det inga islamistländer som vill ta emot dom? Eller varför inte deras hemländer?

  JÄVLA IDIOTI! SPRÄNG RIKSDAGSDAGISET I BITAR!

 13. […] Kriget i Mellanöstern i en stadsdel nära dig, Mina tankar […]

 14. Olbap skriver:

  Bloggägaren spyr inte galla mot araber, det finns kristna araber (även om de förföljs av deras muslimska ”bröder”), men muslimer hatar judar – det är ett faktum som alla ni vänsterister som skriver härinne kan läsa om i Koranens senare Suror och i Hadith. Det är INTE svårt att vara anti-semit som muslim: muslimer är INTE en etnisk folkgrupp eller en ras – det är däremot judar. Det som dessutom gör det hela intressant är att Sveriges hela Vänster sluter upp bakom muslimska råskinn och fascister, människor som vill ta världen tillbaka till Muhammeds dagar 620-någonting e.kr…

  Hur går det ihop?

 15. Realisten skriver:

  Mångkultur är inget annat än amerikansk inrikespolitik… Hur kan man må bra av att tvingas bo bland avskum från jordens alla hörn…. Inte min typ av politik…

  Jag kan faktiskt gå med på att ta emot Guntanamo tomtarna , det rör sig inte om så mycket männsikor men villkoret är att de huseras direkt i de områden där politikerna bor!… Dom skall få smaka på det samhälle dom byggt upp ! Har politikerna döttrar och söner så kommer dom få se….

 16. […] Kriget i Mellanöstern. Nu i en stadsdel nära dig Och det fortsätter på den inslagna vägen. Kriget i Mellanöstern pågår inte bara där. Ny demonstration i Malmö […] […]

 17. Robin_Shadowes skriver:

  Imam vill konvertera utomjordingar. Nu blir dom också tvungna att säga Ghufranake när dom går på dass.

  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2091486.ece#OTC-RSS&ATTR=News

 18. Gunnar skriver:

  Läste i SvD och såg bilderna på de judiska Nazisterna som demonstrerade i Israel.

  Talade med en livslång vän till mig som var förtvivlad över att israleiska judar ställde brände ned en synagoga i New York.

  Men vad i hel-e håller man på med samtidigt som israeliska soldater skjutit på betlehemskyrkan (Jesu födelsekyrka)
  och galna muslimer spränger hit o dit.

  Kasta ut alla israeler ned till israel och inhägna allt och låt dom slå ihjäl varandra.

  Gunnar

 19. Gunnar skriver:

  Varför skall vi ta hit alla muslimer ?
  Samtidigt som alla kristna flyr FRÅN muslimerna.
  Det är ju som om vi skulle ha tagit hit varenda SS-soldat
  samtidigt som judarna flydde hit.
  Exakt samma sak !

  Nu händer det som vi varnade för 30 år sedan.

  Vad var det den folkkäre komikern Roffe Bengtsson sade:
  ”En dag får vi en lärare som står å säger obegripliga Ormet kruper på market v a” slut citat.

  Tja då skrattade hela svenska folket och politikerna sade att ”det är bara fria fantasier”. Åk till Uppsala, Södertälje, Kista, Tensta, Skärholmen, Malmö, Göteborg, Landskrona där de etniska barnen numera har en arabisk brytning på sitt språk. Men vad i he-e är det frågan om.
  80 åriga tanter som blir nedslagna av invandrar ungdomar med basebollträn ”bara för att ha kul med svennekärringarna” sade de vid polisgripandet i stockholm !

  1000-tals med misshandel/våldtäkter/rån/inbrott/knivskärningar/mordbränder m.m. varje år.

  = ”Det blev värre än vad vi varnade för” =

  Min mormor skall kunna få leva sina sista dagar utan detta.
  Hon var med och slet och släpande byggde upp detta land för spottstyver och förstörd hälsa. Hon hade minsann aldrig råd att åka utomlands stup i kv arten eller köpa en lyx-mercedes !

  Gunnar

 20. […] i ämnet: Judar attackeras över hela Europa 2009 Kriget i Mellanöstern. Nu i en stadsdel nära dig Kriget fortsätter i Mellanöstern och på […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: