Judar attackeras över hela Europa 2009

Israel visar nu en storsinthet som deras motståndare aldrig någonsin skulle ha visat dem.

Enligt de svenska tidningarna skall nu följande ske:
Israel ska sluta bomba Gazaremsan under tre timmar varje dag med start i dag.

Stoppet ska gälla mellan klockan 13 och 16 lokal tid, alltså mellan 12 och 15 svensk tid.

Premiärminister Ehud Olmerts kansli meddelade tidigare att Israel ska öppna ”humanitära korridorer” i Gazaremsan för att låta förnödenheter till befolkningen nå fram.

 

Attacker på Judar i Sverige och övriga Europa
Samtidigt fortsätter attackerna på Judarna i Sverige och övriga Europa. Varför skall vi ta emot ”flyktingar” som sedan belönar oss med att ta sina konflikter hit.

Den Judiska församlingen i Helsingborg har brunnit ett flertal gånger. Synagogan i Malmö har antänts.

Samtidigt med branden i Helsingborg körde islamister in en brinnande bil i en synagoga i Toulose i Frankrike. Det skedde under pågående gudstjänst, men lyckligtvis skadades ingen. http://www.haaretz.com/hasen/spages/1053142.html

En Hamasdemonstration i Amsterdam i lördags. Talkörer vrålar ”Hamas, Hamas”, ”Gasa judarna” och på arabiska ”Död åt judarna”. Filmklipp på You Tube.   

Även i England har en synagoga attackerats

Se även filmlippet när en grupp Hamasterrorister kör i en FN-märkt ambulans. De lastar ur, skriker Allah Akbar, avlossar en Qassamraket mot Israel.  Ha detta i minnet när ni läser om ”FN-skolor”.

 

Huvudsaklig källa Jihad i Malmö

Kolla följande länk i Sydsvenskan. En pro-Palestinsk insändare som en artikel. Det är tydligen skillnad på åsikt och åsikt när det handlar om publiceringsutrymme! :-). Ligger under Senaste Nytt klockan 13.36 i dag!

Mer: SDS SVD SVD SVD DN SVD SDS SDS SDS SDS

Annonser

15 Responses to Judar attackeras över hela Europa 2009

 1. Gaza skriver:

  För att du ska förstå det här på rätt sätt och inte komma med ovidkommande subjektiva argument efter du läst det jag skrivit.

  Självklart är det inte okey att Hamas skriker gasa judarna!
  Självklart är det inte okey att hata judar!

  Men du måste väl ändock ha fullständigt klart för dig att Hamas är en reaktionär grupp vettvillingar som är full av Islamister, fundamentalister…?!

  Dvs Hamas gillar inte judar (men framförallt inte sionister)
  sen att de kallar alla judar för sionister är förstås fel.

  Men du kan väl för fan inte, om du har lite vett i skallen påstå att det är vettigt att döda civila människor för det,
  den såkallade jakten på Hamas är ju bara skitsnack, det är du ju mycket väl medveten om, men det verkar du ha överseende med.

  Då kan man ju börja fundera på hur mycket sionist vurmare
  du råkar vara, för tillhör du den skaran, då är du ju lika värdelös som en hamasanhängare.

  Sen är det ju inte så jävla svårt att räkna ut varför de andra miljonerna araberna/palestinierna etc är förbannade på israel och USA, för går ett land som USA bakom ryggen på världen när man vill åt olja etc i mellanöstern och säger att det är för att skapa demokrati och istället kör imperialism för hela slanten så brukar det bli så.

  kör man sen på att vi bestämmer och inrättar en instution eller som Israel ( en egen liten bestämmarstat med en massiv militär backup) och säger, ja det här är demokratiskt, men gör ngn motstånd ( även om det inte är hamas) då skjuter vi ihjäl er i ghettona som vi så snällt gett er)…

  Så tack israel för att ni inte bombar oss 3 timmar om dagen.

  På riktigt, två fel gör inte ett rätt, men du måste väl inse att kommer man och ockuperar ett land så lär de som bor där bli ganska sura, samt att judarna borde väl ha lärt sig att det inte är så jävla kul med apartheid, ghetton, ockupation och massslakt, don’t you think?

 2. smileth skriver:

  Varför gör ni inget åt era egna fundamentalister, utan bara gnatar och klagar på USA och Sverige och Israel om hur fel vi gör här, vi obehagliga, omoraliska otrogna?

 3. Andersson203 skriver:

  @Gaza
  ”Men du kan väl för fan inte, om du har lite vett i skallen påstå att det är vettigt att döda civila människor för det,
  den såkallade jakten på Hamas är ju bara skitsnack, det är du ju mycket väl medveten om, men det verkar du ha överseende med.”

  Så de jagar inte Hamas och det är inte Hamas fel att Israel var tvungen att genomföra militära operationer mot Gaza? Kan du isåfall säga varför de invaderar Gaza?

  ”Sen är det ju inte så jävla svårt att räkna ut varför de andra miljonerna araberna/palestinierna etc är förbannade på israel och USA, för går ett land som USA bakom ryggen på världen när man vill åt olja etc i mellanöstern och säger att det är för att skapa demokrati och istället kör imperialism för hela slanten så brukar det bli så.”

  Så Arabvärlden hatar Israel föratt USA invaderade Irak… 2003? Så varför hatade Arabvärlden Israel innan 2003?

 4. Fröken Sverige skriver:

  Same old, same old. Det är NU som vanligt folk MÅSTE vakna och se vilken vidrig sekt islam är. Annars är det för sent.

  Läs om de aldrig sinande samarbetet mellan muslimer och nazister: http://www.tellchildrenthetruth.com och den viktiga sidan om koranen, skriven av ex-muslimer (så kallade apostater):

  http://www.exmuslim.net/Sverige/artiklar/islam_for_dhimmis.pdf

  Mvh

  /FS

  Apostater, alltså de som lämnar islam, lever under ett livslångt dödshot då man inte FÅR lämna islam!

 5. […] Läs även detta utmärkta inlägg! […]

 6. Logiker skriver:

  Så om vi gör en liknelse:
  Om vi antar att några svenska kriminella stjäl en ambulans, kör in den på Karolinska sjukhuset i Flemingsberg och från deras parkering skjuter lite med en granatkastare mot Polishuset ett stycke bort. Då är det helt OK att Polisen tar sin helikopter och bombar sjukhuset?

  Med tanke på att våld är ett strålande sett att föda mer våld… är det då så lyckat av Israel att tro att man med våld mot civila kan tvinga fram fred med en fiende (Hamas) som bara önskar en orsak för att trappa upp sitt våld?

 7. Waldemar skriver:

  Den som kan sin historia vet att konflikten mellan olika folkgrupper i det området (en av civilisationens vaggor) är mångtusenårig, men att den definitivt späddes på genom europeisk imperialism i området (främst Frankrike, Storbritanien och Tyskland).
  Dock, – bekymret är att många människor (framförallt i grupp) försöker lösa konflikter med konflikter. Om någon av parterna skulle visa kravlös vänlighet skulle det göra verklig skillnad. Fast grupp-dynamiskt är det omöjligt, eftersom man då skulle förlora stödet från den egna sidan. Men, om detta skulle kunna ske så anser jag att Israel borde göra det, helt enkelt eftersom de är starkast. Om Israelerna skulle börja satsa på stöd till skolor, sjukvård och allmän välfärd i Palestina tror jag att deras militanta motståndare skulle få kraftigt minskat stöd.
  Tyvärr kommer det inte att hända.

 8. ia skriver:

  Ärligt talat, först tänkte jag kommentera ‘Gaza’s kommentar, men snabbt kom jag underfund med att denna skribent måtte vara en ungdom som ännu inte lärt sig historia. Och om han gjort så, så var det nog endast under 15 minuter. Och är det lönt att diskutera med en sådan ‘lärd’ människa?
  Svaret är självklart: INTE.

  Här är några fakta:
  Under 8 års tid har södra Israel blivit bombat med allt mellan 40-80 raketer. DAGLIGEN!

  En fråga: vem bombades?

  Svar: civil befolkning. Så, ok, de var förvisso ‘bara’ israeler (jag säger med flit inte ‘judar’ för att folk inte ska glömma att det också finns israeliska araber i södra Israel, och också Beduiner – som ingen tycks ens tänka på. Så, när Hamas bombar södra Israel, bombar han också araber och beduiner),

  Fakta: under vapenvilan mellan Hamas och Israel, bombades södra Israel. ÄNDÅ!

  Fråga: klarar Hamas av att överhuvudtaget respektera en vapenvila?

  Svar: (med risk för att verka dum i huvudet, låter jag bli och svara. Kanske ‘Gaza’ kan svara på det?)
  Detta svar gäller också kommentaren som gäller ‘när någon kommer och ockuperar ert land osv’. Det lilla landet har ALDRIG varit muslimiskt eller tillhört araber. Se gärna min kommentar om lärdom om historia…

  Men, vi lämnar fakta osv eftersom folk brukar svara med: ‘jag är inte så insatt i frågan, men jag tycker att det är för jävligt att döda civila’

  Något jag är absolut insatt i är situationen för judar i Malmö.
  Min son har blivit attackerad av en kille från Libanon (inte ens palestinier) och blivit hårt slagen i ansiktet. Min son snubblade och föll, men detta störde inte denna libanesiska killen som fortsatte och sparka på honom.
  Varför min son blev attackerad? Jo, pga av denna ordväxling:
  Libanesiska killen: tycker du det är rätt att döda barn?
  Min son: jag tycker att det är fel för båda sidor, men barn också dör i krig.
  Libanesiska killen tror att han hör att det är bra att döda barn och hoppar på min son.

  Min son, trots skadorna, valde att inte anmäla detta till polisen.

  Och jag själv?
  Jaha, jag har tagit bort 2 roliga skyltar på hebreiska som jag haft på bilfönstern.
  Jag vågar knappt åka ensam till Möllevångstorget och handla.
  När demonstrationerna är igång, håller jag mig långt ifrån Malmö City.
  När jag är ute, vänder jag på mitt halsband där jag har en Davidstjärna.
  Jag har också fått höra att en kille (palestinier) har sagt att det är bäst att han inte träffar mig för då ska han döda mig.

  Jag undrar om denna ‘GAZA’ har någon anleding att känna sig lika hotad som jag gör?

 9. M.B skriver:

  Israel har försökt att samarbeta med palestinerna i årtionden. Försörjt dom med sina egna vapen donerat miljontals kr till både vård/skola. Se ad som hände när den korrupte Arrafat var i makten? hur mkt av västs donationer gick igentligen till Palestinskt infrastruktur??nästan NADA!
  Han levde gott på bidragen och gödde upp sin fru med lyxbostäder i Paris, samt med pälskappor av det senaste snittet.. Synd är det om Palestinska befolkningen!!
  Sätter mitt hopp till Abbas och Israel samarbete för en 2 stats lösning! Fördöm även Irans fega bidrag med vapen till
  ett utbränt folkslag!

 10. M.B skriver:

  Israel har alltid stått ensamna i samtliga krig! Ta bara 6 dagars kriget som ex.. Där hela världens samfund, inkl USA
  manade Israel att inte försvara sig, när i stort sätt hela arabvärlden hade omringat det lilla landet och var påväg att driva dess invånare till totall utplåning. Hela världen blundade just inför detta.. Med sina få begagnade F-15 plan och deras starka vilja att överleva, lyckades de vinna över den enorma skaran av judehatande Islamister!!

 11. M.B skriver:

  Skulle inte alls förvåna mig om att det var Iran som vilseledde USA om Iraks sk, kemiska stridsvapen..
  Iran har länge varit en ärkefiede till Irak och strävar
  nu att åter bli ett Persiskt ”stor emperium”, bestånde av fanatiska mullor. Jag känner många med Iranskt härkomst
  som flytt undan Ayatolla Khomeinis Islamiska revolt mot Shahen 1979. Många utav dom fruktar nu vad Mahmud Ahmadinejad kan åstakomma..

 12. […] i ämnet: Judar attackeras över hela Europa 2009 Kriget i Mellanöstern. Nu i en stadsdel nära dig Kriget fortsätter i Mellanöstern och på […]

 13. Olbap skriver:

  Att vara antizionist och hata judar är exakt samma sak. Att förneka ett folk sitt urhem, sitt hemland, det är rasism. Palestinierna är ättlingar till inflyttade muslimer sedan 700 e.kr. – man erövrade det som idag är Israel med vapen i hand. Det Israel har gjort är vare sig bättre eller sämre. Vad gäller islam så har muslimerna hatat judar (”söner och döttrar till apor och svin”) sedan Muhammed själv blev dissad av judarna för att de vägrade att erkänna honom som deras profet. Vid Khaybar, en judisk stad i det som idag är Saudi, så lät han förslava kvinnorna och avrätta samtliga judiska män. Källa? Koranen och Hadith.
  Bombkastarvänstern slår till igen. Vänsterns Sturmtruppen angriper judar och i maskopi med islam och muslimer så står man idag för den mest rabiata och aggressiva antisemitismen sedan Hitler och nazismen. Medan nazismen idag är en pytteliten utfryst grupp, så är extremvänstern poppis och har utvecklat samarbete med muslimer. Man delar samma agenda (rabiat USA hat och Judehat, numera kallat “antizionism”).
  Mina synpunkter på Khaybar är i allra högsta grad viktigt, Korstågen gjordes trots ett fredligt budskap – dvs kristendomen (de 4 evangelierna, försök hitta uppmaning till våld där), Khaybarmassakern, som ligger till grund för Islams institutionaliserade antisemitism gjordes PÅ GRUND AV budskapet islam gör gällande. Islam är en krigisk och aktivt aggressiv ideologi-religion. Allt är dualism för en sann troende muslim. Läs Hadith, läs Koranen. Läs i synnerhet vad de senare surorna säger om muslimens plikt, läs även Haditherna, i synnerhet Al-Bukhari och Muslim, där kommer du att få skräckinjagande läsning. Kom ihåg att Hadith är lika heligt som koranen för en sann muslim.

 14. Johanna W. skriver:

  Att vara antizionist och hata judar är exakt samma sak. Att förneka ett folk sitt urhem, sitt hemland, det är rasism. Palestinierna är ättlingar till inflyttade muslimer sedan 700 e.kr. – man erövrade det som idag är Israel med vapen i hand. Det Israel har gjort är vare sig bättre eller sämre. Vad gäller islam så har muslimerna hatat judar (”söner och döttrar till apor och svin”) sedan Muhammed själv blev dissad av judarna för att de vägrade att erkänna honom som deras profet. Vid Khaybar, en judisk stad i det som idag är Saudi, så lät han förslava kvinnorna och avrätta samtliga judiska män. Källa? Koranen och Hadith.
  Bombvänstern slår till igen. Vänsterns Sturmtruppen angriper judar och i maskopi med islam och muslimer så står man idag för den mest rabiata och aggressiva antisemitismen sedan Hitler och nazismen. Medan nazismen idag är en pytteliten utfryst grupp, så är extremvänstern poppis och har utvecklat samarbete med muslimer. Man delar samma agenda (rabiat USA hat och Judehat, numera kallat ”antizionism”).

  Mina synpunkter på Khaybar är i allra högsta grad viktigt, Korstågen gjordes trots ett fredligt budskap – dvs kristendomen (de 4 evangelierna, försök hitta uppmaning till våld där), Khaybarmassakern, som ligger till grund för Islams institutionaliserade antisemitism gjordes PÅ GRUND AV budskapet islam gör gällande. Islam är en krigisk och aktivt aggressiv ideologi-religion. Allt är dualism för en sann troende muslim. Läs Hadith, läs Koranen. Läs i synnerhet vad de senare surorna säger om muslimens plikt, läs även Haditherna, i synnerhet Al-Bukhari och Al-Muslim, där kommer du att få skräckinjagande läsning. Kom ihåg att Hadith är lika heligt som koranen för en sann muslim.
  Men, det fascinerande är det rabiata judehatet i form av “antizionism” som vänstern gör sig skyldig till, den positionen LEGITIMERAR muslimer och vänsterextremisters angrepp på judar och judisk egendom.
  Det ÄR ett religionskrig. radikaler i Västvärlden är som de tre aporna: ser ingen ondska, hör ingen ondska, säga ingen ondska. Islam ÄR i krig mot alla icke-muslimer. Fråga vilken imam som helst, du kommer att märka hur han skruvar på sig, för det är en obekväm fråga. Läs Haditherna:
  “På den sista dagen kommer stenarna och träden att tala och säga: “O muslim, det gömmer sig en jude under mig, döda honom!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: