Palestinierna argumenterar

Visst är det sanslöst att man hela tiden fysiskt skall attackera sina meningsmotståndares försök att offentligt yttra dem. Vi ser det hela tiden! I Sverige är det mestadels vänstergrupper som står för våldet.

I Oslo angreps en tillståndsgiven demonstration för Israel av runt 1000 pro-palestinska motdemonstranter.

Våldet började när de pro-palestinska demonstranterna dök upp vid en demonstration för Israel ordnad av Norges största oppositionsparti. TV-bilder visade hur de brände israeliska flaggor och kastade saker mot kravallutrustad polis som försökte skilja de två grupperna åt.

– Det här har inget att göra med situationen i Gaza. De här människorna kom för att protestera med knivar, bollträn och brandbomber, hävdar Johan Fredriksen på Oslopolisen i Aftenposten om de propalestinska demonstranterna. 

Motdemonstranterna kastade molotovcocktails, stenar och ägg och brände israeliska flaggor. Fyrverkerier sköts in i folkmassan och bland poliserna.

Detta är helt sjukt! Är inte Norge en demokrati? Enligt norska radion NRK har två personer skadats, varav en är polis.”

… Och i början av mars är det tennis i Malmö.

Jag har av en bloggare blivit kallad för islamofob och rasist. Kul! Jag vet inte varför alla med en åsikt i Palestina-frågan antigen skall benämnas för antisemit, islamofob eller rasist.

I mitt fall handlar det om att jag resonera om att den nya judefientligheten i stor grad är importerad hit. På olika ställen i min blogg har jag konkretiserat vad jag baserar detta faktum på! Bemöt dessa argument istället!  

Det är väl den nya tidens giv att alla undantagslöst skall ha en stämpel i pannan. Sen om det stämmer eller inte verkar vara av underordnad betydelse.

 

Media: SVT OT Aftenposten  DN  DN  SVD  SDS  SDS

6 Responses to Palestinierna argumenterar

 1. ewrasd skriver:

  Forum för historia? (eller något motsvarande) publicerade en stor utredning om antisemitism i Sverige för några år sedan, om man granskar deras siffror ser man något i stil med att 3% av svenskarna (där svensk fortfarande betyder etnisk svensk) hyser antisemitiska åsikter, tar man med olika invandrargrupper. (där inräknat alla invandrare även de från norden och europa) ökade antalet antisemitiska åsikter en markant.

  Jag tror inte norskar eller polacker är mer antisemitiska än svenskar så …. man kan ju ana vilka som står för tillskottet… (som datan var redovisad fanns inte möjlighet till närmare specifikation)

 2. Nicholas skriver:

  Helt enig

  Antisemitismen har klart ökat i Sverige och en stor del står tyvärr fanatiska muslimer för.
  Ofta i en ”ohelig” allians med tokvänstern.

  Det komiska är att dom alltid kan rättfärdiggöra detta med hänvisning till att dom bara är kritiska till Israel.
  Men ser man på argumenten så lyser deras antisemitism klart igenom

  Undrar också när vi skal se de första protesterna från vänstern och muslimerna mot: massmord på civila i irak genom självmordsbomber, massmord på civila genom terrorbomber i USA, Madrid, Bali, London, piskning av homosexuella i iran, stening av kvinnor i afghanistan
  O.S.V

  Eller är palestinier mer värda än dessa människor?

 3. Nizze skriver:

  Don’t fear the new Islamic World Order

  Fear the new Islamic World Disorder

 4. […] Det samma kan man inte säga om den Israel-vänliga demonstrationen i Köpenhamn.  Eller om den i Oslo.    […]

 5. smileth skriver:

  Mina tankar: vi är många islamkritiska bloggare som får mycket märkliga kommentarer dessa dagar. Ingen större kritik får riktas mot islam idag utan att det anses fult och som en aggression trots att man mest noterar händelserna sakligt. Jag anade inte att Sverige var så fyllt av palestinier och palestinakramare, och människor som fortfarande tror att islam är en fredlig religion och muslimer gillar Sverige. Eller menar dessa människor på fullaste allvar att det är helt okej att Sverige islamiseras, och det är mångkultur? Islamisering handlar inte om många kulturer tillsammans, det handlar om islam som den dominerande kulturen och religionen!
  Stå på dig, du har en väldigt saklig och läsvärd blogg som jag länkar till allt som ofta! Ha det gott, skriv och fotografera på, det gör bloggen mycket trovärdig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: