Motivet?

Det är något väldigt skumt i den historien. Det känns verkligen som ett hatbrott. Eller är motivet vad den mördades pojkvän arbetar med?

 • Den mördade var en homosexuell man.
 • De misstänkta är muslimer från Rosengård.
 • Den mördades pojkvän är en dansk som arbetar i Afghanistan.

Sydsvenskan gör en stor sak av att tre familjer är drabbade. SDS syftar på offret och de två gärningsmännens familjer. Väldigt osmakligt att försöka jämställa mordoffrets familj med mördarnas. På mer än ett sätt!

Kvällsposten skriver att ”Den äldre har dock i sin blogg på internet gjort sig känd för extrema åsikter.”    Bloggen det handlar om är  Din Iman!

”Om det verkligen är ett hatbrott så menar jag att det är stötande på många plan att jämställa de tre familjernas lidande. Jag tror inte att tonen hade varit lika mild om förövarna hade varit nazister vars föräldrar planterat homofobin hos barnen.”, skriver bloggen Tysta tankar

Media:
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article4192213.ab 
http://sydsvenskan.se/malmo/article406325/Tre-familjer-i-kris-efter-mordet-pa-Kapellgatan.html
http://sydsvenskan.se/malmo/article406282/Gjorde-sig-av-med-kniv-och-dator.html
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4187511.ab
http://sydsvenskan.se/malmo/article405955/15-aringen-erkanner-inblandning-i-mordet.html
http://sydsvenskan.se/malmo/article405955/15-aringen-erkanner-inblandning-i-mordet.html

Annonser

8 Responses to Motivet?

 1. Jan skriver:

  Sverige hade inte haft invandrarproblem av dessa mått som vi upplever idag om man totalt begränsat invandring från två områden: mellanöstern och balkan. Under 90-talet lät man folk välla in framför allt från Bosnien och Kosovo. Och samtidigt har Sverige tagit emot under många år araber från Plastina och Irak. Vilka begår brott och sköter sig inte och förekommer ständigt i brottsregister – plastiner, kosovoalbaner, serber och i miss mån bosnier. Vapenhandel, knarkhandel och import, rån, mord, våldtäkter och ekonomisk brottslighet. Dessa minniskor visa ingen respekt för Sverige och dess lagar. De bryr sig inte och gör saker som dom aldrig hade vågat i sina hemländer. Kolla på Malmö, och kolla på Landskrona och på andra orter i landet. Där dessa folkslag förekommer i mängder så skapas getto och brottsligheten ligger på en hög nivå. Det roliga i detta är att dessa människor inte har haft den verkliga behoven av skydd för att komma till Sverige. Och samtidigt gör våra korkade politiker inget åt problemet. Vi vill inte ha fler araber från palastina eller fler från balkan-ländern hit. Dom som redan är här borde skickas tillbaka eftersom det är säkert för dessa att återvända och forsätta sin brottslighet där.

 2. Jan skriver:

  De misstänkta är muslimer är från Rosengård. Det räcker att skriva att de misstänkta är araber från Malmö. Och det är dessa som samtidigt demonsterar i stan för vad Israel gör mot dem. Jag förstår israelerna.

 3. migge skriver:

  jag håller med dig fullständigt. men kom ihåg en sak detta gäller inte invandrare som kom hit 70-80 när sverige behövde dom som mest. Försök bara inte blanda ihop dessa invandrare, för dom har jobbat och slitit som djur i detta landet, anpassat sig och förtjänar ingen inblanding me övriga. invandrare som varit här längre tid tittar på de nya som kommit och tänker hur orättvist det är och hur mkt sverige duttar me dom när dom själva fick jobba för sitt levebröd….

 4. tore andersson skriver:

  Sydsvenskan lognens budbarare.

 5. tore andersson skriver:

  Rosengard det finaste vi har i malmo inte sant! Ilmar R

 6. […] Motivet? Det är något väldigt skumt i den historien. Det känns verkligen som ett hatbrott. Eller är motivet vad den […] […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: