Oacceptabelt

Och som bloggen så många gånger tidigare skrivit.
Ny bilbrand på Rosengård! Att inte uppmärksamma dessa händelser vore att sakta acceptera dem som något normalt tillstånd i Malmö.
Det tänker bloggen aldrig göra. Jag accepterar inte dessa importerade ligisters härjningar.

En bil av märket Hummer totalförstördes på fredagskvällen i en brand på Thomsons väg i Malmö. Larmet kom vid 23.15-tiden och allt tyder på att branden är anlagd.

Branden var snabbt släckt och när brandpersonalen gick igenom vraket hittades en flaska fylld med bensin i innandömet – en så kallad molotovcocktail.

Läser även i SDS att Malmö är redo att ta emot Guantánamofångar. Vilken lögn! Är det något Malmö inte är redo för så är det ännu fler flyktingar. Äkta eller oäkta spelar liksom ingen roll längre. Vi fixar inte det. Vår kvot är sedan länge fylld! 

 

http://sydsvenskan.se/malmo/article408032/Lyxbil-i-lagor-i-Rosengard.html 
http://sydsvenskan.se/sverige/article408031/Malmo-redo-ta-emot-Guantánamofangar.html
http://sydsvenskan.se/sverige/article408030/Guantánamofangar-kan-fa-hjalp-pa-Malmocenter.html
http://sydsvenskan.se/malmo/article408042/Kvinna-ranades-vid-Triangeln.html

Annonser

4 Responses to Oacceptabelt

 1. Svensson skriver:

  Fy fan för sossarnas normlösa mult-kulti-flum-samhälle. Varför bor inte de sossar som skapat detta vansinniga kaos i områden som Rosengård? De brinner ju för det mångkulturella och borde följaktligen gilla att bo där??

 2. E Lind skriver:

  Heja Sverige,
  Nu är vi världbäst igen eller är det inte så. Den här gången på så kallad invandrar och integrationspolitik. Svenska politiker har verkligen varit fantastiska de senaste 10 till 15 åren och nu får vi skörda frukterna i Rosengård.

  Brandmän och poliser förväntas reda upp skiten och Mona och Göran sitter långt ifrån i sina hem och till och med i en herrgård. Det var ju tur att inte nyckeln stals till Görans hem.

  Jag tycker att Brandmän och Poliser skall sjukskriva sig om de blir kommenderade till Rosengård. De boende i Rosengård måste ju ha någon självbevarelsedrift och slå ner bråkstakarna och släcka eventuella bränder själva, annars kan dom ju lika gärna bo i tält. Zlatan kan väl åka dit ibland och lära de ”fina grabbarna” hur man kan komma upp sig på något annat sätt än att slåss och förstöra.

  Mona och hennes gäng med Lars O. kan åka dit och hjälpa till att reda upp problemen. Dessutom kan Mona, Lars och även Göran flytta till det fina rosengård och bo där ett tag och studera sin politik lite mer på nära håll än från bänkarna i riksdagen.

 3. Mossan skriver:

  Första priset går idag till denna Blogg! Priset är en sketbrunhögermörkersskjorta som skall användas då ni sweinen gräver er tillbaka till läget under stenarna!! MUHAAAA

 4. […] Som jag ser det Malmö, Sverige och världen… « Oacceptabelt […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: