Slangbomb mot demonstration

En slangbomb kastades mot Israel-demonstranterna. En polis lyckades sparka iväg bomben innan den briserade.

Israel-vännerna fick inte,till skillnad från Palestinademonstranterna, ha sin demonstration i fred utan fick fly från Stortorget.
Fly i ordets riktiga betydelse. Polisen fick jobba hårt med att skydda demonstranterna så att de över huvud taget skulle komma helskinnade från Stortorget.

En flanör som bloggen talade med var alldeles förskräckt.
– Dom är inte kloka. Någon hade kunnat bli rejält skadad.

Marianne Wolff, som deltog i manifestationen, upplever det som frustrerande att den inte kunde genomföras fullt ut.

– Stämningen blev alltför hotfull med ägg och två flaskor som kastades mot talarstolen samtidigt som strömmen till högtalarna bröts och en raket avfyrades. Den nästsista talaren slutade mitt i talet och den sista trädde aldrig fram. Det kändes väldigt hotfullt, säger hon.

Källarmoskén-duon var även de på plats. Walid med sina barn.

Det är inte tal om att respektera Sverige eller demokratin.  Vad gör dessa människor överhuvudtaget i Sverige?

Läs Ted Ekeroths och Ilya Meyers bloggar om demonstrationen.

Och i Stockholm attackerades Sverigedemokraternas möte med stenar och ägg. Ett trettiotal så kallade motdemonstranter greps.

SDU:s förbundsordförande, Erik Almqvist, kommenterar:

Dagens möte var ett led i Sverigedemokraternas satsning inför valet till Europaparlamentet i Juni. Det faktum att ett av landets större ungdomsförbund med våld stoppas från att hålla offentliga möten inför ett stort och viktigt val, för närmast tankarna till länder som Zimbabwe och Vitryssland. Saken blir knappast bättre av att etablerade organisationer som SSU och Ung vänster öppet samarabetar med de grupper som stod bakom dagens attack mot förbundets medlemmar och mig själv. Om inte polisen och det etablerade samhället omedelbart ser till att få bukt med dessa extremistgrupperingar så förtjänar inte Sverige att kalla sig en demokrati. Fortsätter attackerna och mötessabotagen under resten av valrörelsen är det enligt min mening också mycket tveksamt om valresultatet kan anses som legitimt.

Detta är Sverige 2009. Det existerar ingen mötesfrihet längre. Polisen kan inte längre hantera det Sverige som de sju riksdagspartierna skapat.

Allt detta medan de svenska dialog-poliserna går runt och försöker prata islamisterna och kommunisterna tillrätta.


Media: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4258431.ab
http://sydsvenskan.se/malmo/article408178/Manifestation-for-Israel-i-Malmo.html
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=877148
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2373863.svd
http://sydsvenskan.se/malmo/article408239/Starka-kanslor-under-minnesdag.html

Annonser

11 Responses to Slangbomb mot demonstration

 1. […] Detta blev för provocerande för Malmöborna som i huvudsak förmodligen bestod i Socialdemokrater och Vänsterpartister, som genast började protestera på sedvanlig aktivistmaner. Se fler bilder HÄR! […]

 2. Dagge skriver:

  Det värsta är kanske att media (läs sydsvenskan) rapporterar att det var lugnt och relativt stillsamt.
  Hur länge ska vi ”skyddas” mot islamisternas vansinne?

 3. asdf skriver:

  Det du närmst klokt kan göra är att försöka slå dig själv i huvudet, ta och se om det är möjligt – du ger oss andra en stor tjänst!

  Peace!

 4. ame skriver:

  jaså, roligt inlägg där av dig Dagge, jag ser det såhär

  om man står och demostrerar för mord så får man väl en och annan flaska kastad mot sig? jag menar när någon står och säger att mord är fullt acceptabelt så är det väl självklart någon som reagerar, likså Staten Israel reagerade mot Hamas fjutteraketer med att bomba allt till damm,
  ni vet, action, reaction?
  Dessutom hade palestinerna en egen demostration, fullt laglig vilket var en av anledningarna till att polisen inte hade rätt att mota bort dem.

 5. Erik Larsson skriver:

  Bästa hade varit om Israelkramarna fått smaka på sin egen medicin med lite vit fosfor! Äckliga barnamördare!

  ADM: Läs på! Enligt medierna har det inte använts vit fosfor. De tidigare rapporterna var fel. Och du kan inte vara omedveten om att Hamas använder sina barn som sköldar. Men det tycker du väl är herosikt och fullt godtagbart?

 6. mohmmed mahmod skriver:

  asså det var ingen salngbomb era löngnare det var en fyrvekeri, judarana är barnmödare ni kan gå in på den hemsidan och se hur de har blivit SLAKTADE http://www.islammemo.cc/2008/12/27/7467.html

  ADM: Propaganda av värsta tänkbara sort.

 7. zach smith skriver:

  Man blir rädd när man ser vissa idioters kommentarer som rättfärdigar användandet av våld i samband med demonstrationer. Om inte SD blir vågmästare 2010 så väntar hårda tider speciellt för en hel del av malmöborna.

  Staten kommer år 2012 tvingas bygga en hög mur runt Malmö pga av all våld, kriminalitet och bränder. Efter åratal av bränder är det som återstår av de nedbrända skolorna och höghusen endast tomma skal.
  Innevånarna innanför murarna är vänsterextremister och kriminella invandrare. de beräknas snabbt uppgå till 180.000 personer. Helikoptrar levererar mat och förnödenheter. Där kan de hatfyllda slagorden inte längre skrämma goda människor.

  Runt murarna finns en ringled och givetvis bron kvar. Utanför murarna blomstrar Skåne återigen upp och man får ett samhälle där medmänsklighet visavi hat sätter agendan. Där kan kvinnor kan gå hem nattetid, skolor där flickorna inte kallas för svennehora. Bilbränder och stenkastning blir återigen bara något man kan se på tv från muslimska länder. Samhället blir snabbt demokratiserat där åsiktsfrihet återigen råder. Skåne får därefter tre stor kommuner, i väst Båstad, syd Vellinge och i Öst Simrishamn.

 8. Noe skriver:

  Jag har svårt att kommentera den brist på demokrati som presenteras här.

  Vissa inlägg är direkt antisemitiska(mohmed), hatet mot allt och alla men framför allt demokratin flödar.

  Dessvärre riktar man in sig på förhållandet i de länder som konflikten finns men glömmer helt bort demokratin i Sverige.

  Rätten att uttrycka sin åsikt utan att trakasseras…

  Vi har inte behov av enkelspårigheten som finns under terrorns tecken.
  Där hamas styr

 9. londo skriver:

  Våldsamma motdemonstrationer har bara ett syfte, att tysta det fria ordet. Och detta kommer att lyckas eftersom svenskar inte söker konfrontation. Tyvärr är de tiderna över för Sveriges del. Konfrontation är vad vi måste söka eller för alltid fortsätta att knyta handen i fickan.
  Idag har vänstervansinnet kommit så långt att man kan legitimt hissa terrorist-flagg på Sveriges gator. Värdena har blivit så urvattnade att UNRWA kan frakta hur många terrorister som helst i sina ambulanser utan att en enda röst reses i Sverige som är en av de största bidragsgivarna till denna organisation. Trots att Hamas regelbundet tömmer UNRWAs lager för egen räkning tycker svenska politiker att öronmärkningen av Sveriges bidrag skulle minska flexibiliteten. Sverige stödjer på så vis –DIREKT– de terrorister de låtsas man inte officiellt får tala med.

 10. Per Johansson skriver:

  AFA och annat pack hävdar att deras syn (våld) är mer demokratisk än SD (fred). Vänstern blir mer och mer sjuk.

  Skulle vi skicka in Anticimex att sanera lite??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: