Förstahandskälla här!!!

”Det pågår en ökande islamsk radikalisering i Malmöstadsdelen Rosengård där självutnämnda ”åsiktspoliser” styr människors liv. Den bilden ger forskaren Magnus Ranstorp i en rapport som lämnades till regeringen i går.”

Ovan gäller emellertid inte enbart Rosengård.

Men det är just detta som Sverigedemokraterna och andra har varnat för under en lång tid. Men de har då stämplats som rasister, främlingsfientliga och islamofober.

Nu kommer de sju riksdagspartierna som skapat detta ”Sverige” att reducera problemet. De vill inte se det. Att göra så vore att erkänna att allt det man försökt pådyvla Sverige de senaste 20 åren inte fungerar. Att deras utopisamhälle inte är himlen på jorden. Det var en önskedröm. Tanken kanske var god men det fungerar inte.

Jag har via mina olika engagemang i Rosengård stött på radikaliseringen och svenskfientligheten som inkluderar hela västvärlden. Jag har inte varit ensam om upptäckten. Lärare, idrottsledare och andra har gång på gång försökt slå larm. Men man har talat för döva öron. Nu bekräftar forskarrapporten allt detta som fotfolket varnat för.

”Som en resurs för att motarbeta religiös extremism ser Andres Konstantinides den stora massan av mer moderata muslimer på Rosengård som irriteras och oroas över de radikalas framfart.”
Andres vet dock om att det inte finns några massor av ”moderata muslimer” i Rosengård.

Konstantinides förminskar problemet för att desperat rädda sin världsbild och sin politiska maktställning. Att erkänna att han hade fel är inget alternativ.

Det krävs politiskt mod.
Det krävs något annat än de sju etablerade.
Något måste göras nu direkt innan dessa radikala antidemokratiska krafter blivit så stora att de inte längre går att stoppa!

Tiden är knapp. Senaste beviset är att det inte gick att hålla en fredlig manifeststion lik den på Stortorget i söndags.

Rädda Sverige!

*Uppdaterad* Och så rätt jag fick. Den stora dementimaskinen är igång via Sydsvenskan. Man bagatelliserar och förskönar i ett desperat  försök att vagga oss i tron att  det inte är så farligt. Det är värre än rapporten visar.

Hela rapporten.

http://sydsvenskan.se/malmo/article409130/Ofta-gar-jag-hem-ensam-klockan-elva-pa-kvallarna.html
http://sydsvenskan.se/malmo/article408961/Okad-radikalisering-i-Rosengard.html
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_2385005.svd
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=162304
http://hd.se/ledare/blogg/2009/01/28/rosengards-krutkallare/
http://sydsvenskan.se/opinion/signerat/ulrikahotopp/article409143/Tala-om-segregationens-foljder.html
http://sydsvenskan.se/malmo/article409327/Rapporten-om-Rosengard-doms-ut.html

http://www.kristianstadsbladet.se/article/20090128/TTINRIKES/816830686

Annonser

6 Responses to Förstahandskälla här!!!

 1. ÄRRHÅ skriver:

  Problemet med era åsikter är att det finns många muslimer i Sverige, men att bara ytterst få har dessa radikala åsikter (som naturligtvis är ett allvarligt hot mot demokratin). Jag känner flera stycken, som alla är som vilka svenskar som helst förutom att de firar vissa högtider mer än mig. Men er politik är lika mycket riktade till dem som till de radikala talibaninspirerade herrarna i Rosengård och det skapar bara mer hat och motsättningar på våra gator och torg. Ett Sverige styrt av Sd hade varit en stor anledning för många muslimer att vända sig från samhället.

  ADM: Er politik…? Jag är ingen politiker eller ens med i något parti! Förövrigt har du fel. Inget blir bättre för att du går omkring med skygglappar.

 2. Håkan skriver:

  Hur kommer sig att en sådan stor majoritet av judar rösta på SD?Konstigt men men alla har väl sina fördomar. Miljöpartiet går nog min röst till.

 3. rim skriver:

  Att det finns judar som röstar på SD är väl det starkaste beviset för att SD inte är nazister, eller hur Håkan.

 4. Jonny skriver:

  ÄRRHÅ: De radikala sätter Gud, Allah, Jahve, Toran, Koranen, Bibeln, Marx, Stalin, Hitler, etc. över statens lagar. Då utgör de ett hot mot andra människor i samhället. Moderata som inte tar ställning mot de radikala, förefaller då genom sin tystnad att stödja de radikala.

 5. ame skriver:

  Snevriden ”rapport” var det, är själv muslimsk tjej som bott både i Rosengård ovh för närvarande bor i Hermodsdal, var dem ”radikala” finns vet jag inte har jag aldrig stött på och är själv både uppvuxen och född här, gick på en skola med 96% med invandrarbakgrund. Att folk skulle bli tvingade att tvinga tjejer bära sjal är absurt, om det sker så sker det inom en familj, det finns dock inga grupper som går runt och tvingar andra på sjal, det var det dummaste jag någonsin hört.
  Oc i ett land som Sverige? Den rapporten borde vara årets aprilskämt så oseriös som den är. Ni får Rosengård att låta som ett totalt förfärligt virus som måste stoppas snabbt innan det smittar. Det är max ett 20tal som beter sig ociviliserat, osmakligt att behandla hela Rosengård som pesten pga det.

 6. Vaileth skriver:

  ame; jag har studerat hedersrelaterat våld på universitetet och jag har i 14 år varit verksam med utsatta kvinnor och barn. Lärarhögskolan har problem med muslimska kvinnor som klär sig i burka och imamer som ger råd om hur muslimska kvinnors heder ska säkras i Sverige. Så hela den akademiska världen ljuger, imamer och muslimska kvinnor som blir misshandlade och våldtagna och söker hjälp ljuger. De könsstympade, och mödomshinneopererade flickorna som måste säkra sin heder på bröllopsnatten ljuger, liksom de som hedersmördas, de ljög innan de blev mördade?

  Jag tycker att du, ame, ska ringa upp vår svenska regering och IMS, Socialstyrelsen, Institutet för utveckling av metoder i social arbete:
  Per-Arne Håkansson, som ägnat stor tid att utreda vilket skyddsbehov muslimska kvinnor och flickor behöver. Också IMS chef Knut Sundell behöver att telesamtal om hur det verkligen ligger till!

  Men så bra att du berättar, härmed är det slutdaltat med muslimska kvinnor och flickor och de pojkar som skickas ut från andra länder att hedersmörda i Sverige. Den svenska polisen ska sluta att föreläsa och snacka skit om muslimer på seminarier. Nu är det dags att muslimer får den behandling de förtjänar av svenska myndigheter, istället för att man tycker synd om och försöker förstå muslimers bevekelsegrund för sina brott och handlingar.

  Mycket bra, nu får muslimer sluta att spela offer överallt, det är kriminella och våldsamma av naturen, det har ame ”bevisat” genom sin kommentar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: