Bättre men långt ifrån bra…

Bättre men långt ifrån bra. Polisen gjorde den här gången en bra insats och Israelmanifestationen kunde genomföras. Polisen hade spärrat av Stortorget för att säkra Israel-vännernas säkerhet. En rad slangbomber kastades mot demonstrationen men nådde inte fram. Raketerna gjorde dock det. Men som tur var exploderade de ovanför manifestationen. Birgitta Ohlsson utmärkta tal avbröts tre gånger av raketer och bomber. Klockslagen var 14.11, 14.19 & 14.21. Den första raketen avfyrades emellertid redan klockan 13.53.

Se Kent Ekeroths video nedan.

Att det skall behövas över 200 poliser för att kunna genomföra en fredlig manifestation är inget annat än ett gigantiskt politiskt misslyckande. Detta får de sju etablerade partierna helt och hållet ta på sig. I huvudsak var det importerade anti-demokraterna som på alla sätt och vis försökte stoppa demonstrationen. Till och med när demonstrationen var slutförd försökte Palestina-aktivisterna komma åt Israel-vännerna genom att springa runt Stortorget. Polisen spärrade då av Adelgatan.

Enligt Polisen greps samtliga av raketskjutarna och bombkastarna.

Apropå mänskliga sköldar. Kolla in Palestina-demonstranten som med ett litet barn i famnen attackerar en Polis. Om det är barnets pappa borde de sociala myndigheterna fundera på om ynkryggen är en lämplig vårdnadshavare. Att han är av Hamas-kalliber är det tyvärr ingen tvekan om.

Se SVT-reportaget när en av slangbomberna exploderar och Sydsvenskans webb-TV. I filmen figurerar även ”mannen” som använder sitt lilla barn om sköld när han angriper en Polisman.

Själv kände jag mig ytterst kränkt när en till hälften maskerad Palestina-anhängare spottade mot S:T Petri kyrka och yttrade: De skall brinna i helvetet! Ömsesidig respekt var ordet!

Media: SDS SDS SDS SDS AB AB SDS HD AB SDS SVD SVD DN SDS Dagen SDS SDS


Annonser

11 Responses to Bättre men långt ifrån bra…

 1. World Traveller skriver:

  Islamisterna och deras bundsfoervanter fraan vaenstern aer ute och kastar stenar och flaskor och skjuter raketer mot en fredlig demonstration igen. Jaevla pack!

  Ser ocksaa paa nyheterna att 2 personer dog i en brand i Landskrona. Konstigt vad mycket det brinner i Malmo och Landskrona nufortiden.

  En vacker dag ger dom sig pa fel person…

 2. Theo skriver:

  Hoppas bara fler och fler inser vad det är för ”människor” vi har att göra med här. De lever enbart för hatet mot icke-muslimer. Finns inget annat i deras liv. Och i Sverige är väl en av få platser i Europa som de får leva ut sitt hat mer eller mindre…

 3. DunderMinnet skriver:

  Det är ju tur att det än så länge bara är vanliga fyrverkeri-raketer och inte de stora qassamraketerna.

 4. madreopadre skriver:

  Som jag har sagt förut, Sverige vågar inte säga ifrån, vart ska man dra gränsen?

  Som MC-bud får du inte ha hjälmen på dig i banken, för 2 veckor sedan står det en kvinna täckt från topp till tå med bara en en lite glipa för ögonen inne på – precis en bank!

  Gäller det inte samma regler för dem som för andra eller har vi olika regler?

  Ingen säger någonting, vart är vi på väg?

 5. carl skriver:

  dessa utlänningar har politiker råd att ösa skattepengar över och fler skall de ta hit och försörja men Svenskar och synnerligt Svenskar inom åldringsvården finns det inte pengar till att ens byta blöja på mer 1 gång om dagen. FY FAN. DAGS FÖR SVENSKA FOLKET ATT VISA SITT SVENSKA URSINNE

 6. Amnesia skriver:

 7. […] Bildkälla. En utav Malmös rasistpoliser attackeras utav en fredlig demostrant . […]

 8. Crille skriver:

  Du som äger bloggen:

  Kan inte du ändra färgerna på din rubrik? Genom att använda blått och gult kan du få läsare att felaktigt tro att dina åsikter är svenska. Politikerna utrycker vad som är svenskt och du drar ner de fina färgerna i smutsen. Om du inte gillar vad dina politiker gör, flytta till ett annat land där du kan leva med dina likasinnade.

 9. AL skriver:

  Vad kan man vänta sig? Sionisterna provocerar palestinierna medan de sörjer oskyldiga landsmän som dödats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: