Läs och begrunda!

Det inkommer en del kommentarer till bloggens olika postningar. Kvalitén och åsikterna spretar åt alla håll. Men det är så det skall vara.

Idag har det inkommit en kommentar från en Crille som jag vill lyfta fram. Det är mycket jag skulle kunna säga om denna men jag låter bli.

Läs och begrunda!

Crille
Be@gmail.com
85.224.187.156

Skriven 2009/02/10 kl. 7:06är

Du som äger bloggen:

Kan inte du ändra färgerna på din rubrik? Genom att använda blått och gult kan du få läsare att felaktigt tro att dina åsikter är svenska. Politikerna utrycker vad som är svenskt och du drar ner de fina färgerna i smutsen. Om du inte gillar vad dina politiker gör, flytta till ett annat land där du kan leva med dina likasinnade.

Annonser

2 Responses to Läs och begrunda!

 1. muminpappan skriver:

  Det kanske är ironi? Ingen bra sådan, det medges. Om inte så tycks Crille mena att om du känner dig svensk så skall du flytta.
  I så fall, välkommen till Finland. Här vårdar vi det svenska och även om vi bara är cirka 300 000 som har svenska som modersmål så är det åtskilligt fler som talar språket.
  Vi firar den ”töntiga” midsommaren, firar den svenska dagen, har svenska tidningar och om man bortser från levnadsstandarden så är landet ungefär som Sverige var för 30 år sedan, dvs ganska homogent.

 2. Daniel skriver:

  å man e mållös. Obehaglig svenskhet i hans kommentar

  Appropå Finland så är homogent det rätta ordet. Tex en invandrare ska man ha tur om man ska se i detta land. Sverige och Finland e som natt å dag gällande det mesta. Oftast 10-30 år efter Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: