Ändra beslutet och släpp biljetterna nu!

Ändra beslutet och släpp biljetterna nu!

-Det är oacceptabelt att en lokal fritidsnämnd använder idrottsrörelsen som verktyg för att driva egen utrikespolitik. Det finns inga beslut att bojkotta Israel, varken från FN,  EU eller Sveriges riksdag, säger  Riksidrottsförbundets ordförande Karin Mattsson Weijber.

Beslutet Fritidsnämnden fattat är inget annat än politiskt. Sedan att Reepalu och politikerna i Fritidsnämnden ljuger och säger att det inte är ett politiskt beslut är horribelt. Polisen har sagt att de klarar säkerheten.  Och om Polisen gör den bedömningen borde väl rimligen en nämnd fatta samma beslut om man inte har en egen agenda.

Enligt Malmöpolisens kommenderingschef Håkan Jarborg Eriksson är det inte polisen som har rekommenderat arrangören att spela tennismatchen den 6-8 mars utan publik.

– Nej. För polisen är det ingen stor fråga, publik eller inte publik. Om den spelas med publik kommer vi däremot att föreslå ett antal villkor om biljettsläpp och annat, säger Jarborg Eriksson.

Skulle polisen klara säkerheten i en fullsatt Baltiska hallen?

– Ja, det hade vi och det är det vi har planerat för hela tiden.

Ändra beslutet och släpp biljetterna nu!

SDS SDS SDS SDS SVD SDS SDS SDS DN SDS SDS SDS DN SDS SDS SDS SDS AB SDS SDS SDS SVD

Annonser

11 Responses to Ändra beslutet och släpp biljetterna nu!

 1. […] off-topic med tanke på rubriken, men även PI tar upp den bedrövliga nyheten att Davis Cup-matchen mellan Sverige och Israel ska spelas utan publik eftersom man inte vill skydda israelerna från vänster-och muslimsmobben i […]

 2. Robin, Malmö skriver:

  Med de uttalade orden ”- Matchen måste kunna spelas på justa villkor. Det är viktigt att skilja på idrott och politik.” bevisade Reepalu (kommunalråd i Malmö) att han verkligen är helt sinnessjuk! Heja coca-cola och gaspedalen i botten *ler*

 3. vahid skriver:

  ÄNDRA BESLUTET OCH STOPPA MATCHEN.

  Jag tror jag vet vad som kommer att hända.

  Antingen:
  1.på någon hemligt ort och hemlig tid utan vanlig publik.

  I så fall har motståndarna vunnit,eftersom de satt dagordningen.
  Eller
  2.Matchen flyttas helt från skåne och spelas med mycket begrnsad public
  någon annastans i sverige.
  Då blir också karavaller fast inte i Malmö.
  Eller
  3.Matchen flyttas utomlands,med full public och annoncerad tid.
  Motståndet har vunnit,eftersom de lyckades att stoppa matchen i
  sitt land.
  eller
  4.Matchen avblös helt på grund av säkerhet.
  Eller
  5.Matchen spelas i Malmö som dra strora kravaller till sig.
  Katastrof

 4. Arne Persson skriver:

  Israelmatchen.
  Nu visar verkligen Malmös styrande rödgröna röra hur illa ställt det är i Malmö. Fritidsnämnden har fått stora skälvan och blandar ihop idrott och politik.Fegare beslut har jag inte skådat. Nu räcker det inte med Rosengårds dåliga rykte nu blir det hela stan. Tack vare dessa fega politiker lär Malmö knappast bli ihågkommet då det gäller stora arrangemang framöver möjligtvis dyra båtrace. Tack och lov att vi har Percy.
  Malmöbo sen 1946

 5. margareta skriver:

  Så har gatans mobb åter vunnit ett slag i Malmö. Är vi svenskar verkligen så flata att vi inte kan garantera säkerheten för ett tennislandslag som kommer hit som våra gäster. Ett landslag som kommer från ett demokratiskt land, medlem i FN och som Sverige har diplomatiska förbindelser med.
  Man skäms för att komma från Malmö !
  De flesta malmöbor hade velat se matchen spelas under idrottsliga former , men nu har vissa ” starka ” krafter i Malmö genom hot och terror sett till att det inte blir så.
  Detta är sorgligt för Malmö

 6. Leif skriver:

  Varför skulle idrotten stå utanför politiken? Vad mer står utanför? Allt är politik. Antingen ställer man upp på vad Israel har gjort eller inte. Ställer man inte upp på det kan man inte bjuda hit deras representanter som om inget hänt. I mina ögon är det en massaker som skett i Gaza och jag har verkligen ingen lust att låta Israel komma hit och spela tennis i min egen stad. Om stockholmarna vill ha matchen så låt dem få det, men Malmö är och förblir fascistfri zon.

  ADM: Malmö en fascistfri zon? Har du glömt bort AFA i din revisionistiska harang?

 7. Evelina skriver:

  Botten är nu nådd för Repalu. Hur länge ska vi behöva stå ut med honom som kommunpolitiker? Svagt att inte kunna skilja på idrott och politik. Dessutom utomordentligt dåligt att passa på att trycka till israeliska tennisspelare. Ska inte vi som en modern demokrati kunna vara neutrala i idrottsliga sammanhang. Det bor många i det här landet som faktiskt respekterar staten Israel och dess existens. I Malmö verkar så inte vara fallet. Ni viker er för trycket av negativa krafter i denna stad.
  Nej, illmarige Ilmar nu har du visat var du står. Dåligt ledarskap!

 8. Leif skriver:

  Vi bör inte heller spela några officiella tennismatcher mot representanter från AFA. Om du undrar över min ståndpunkt.

  Men det är intressant att se vilka politiker som är för och vilka som är mot attackerna mot befolkningen i Gaza.

  ADM: Bra då är vi överens. Inga matcher mot AFA. Men attackerna mot Israel då?

 9. EvertF skriver:

  ”idrott ska bygga broar inte murar!”

 10. Ola skriver:

  Släpp för fan biljetterna. Jag har gått över till Moderaterna. Skall aldrig mer rösta socialdemokratiskt. Dessa jäkla ägg borde avrättas. Repalu borde avgå, sverige har vikigt sig som vanligt. Önskar jag var Dansk jag menar det.

 11. rasmus skriver:

  Jag förstår mig inte på folk. Hur kan man tycka att det är okey att ett land olagligt ockuperar ett landområde och bedriver folkmord? tusentals civila människor har mördats bara under den senaste tiden.
  Det var fruktanvärda övergrepp som drabbade judarna under 30 och 40-talet. Men den israeliska staten begår fan samma övergrepp nu.

  Matchen ska stoppas!

  ADM: Snälla läs på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: