Släpp biljetterna nu!

Detta är riktigt illa. Vilket fegt och tvetydigt beslut av Fritidsnämnden i Malmö.

Man viker sig helt för terroristvurmarna. Det är alltså så illa ställt med Sverige år 2009 att vi inte vågar spela en tennismatch mot Israel med publik.

Det är Socialdemokraterna och Vänsterpartisterna i nämnden som säger nej på grund av, hör och häpna, säkerhetsskäl. Att de själva är en del av dessa säkerhetsskäl talar man tyst om.

Men vi har sett otaliga bevis under hösten/vintern när Sossar, Vänsterpartister tillsammans under Hamas och Hizbollahs flaggor skrikit anti-israeliska slagord.

En del har till och med skanderat med i ”de nya” svenskarnas antisemitiska haranger.

Tyvärr är det inte bara de röda i Malmö Fritidsnämnd som vill stoppa matchen. Det går enda upp i toppen på de båda socialistpartierna.

Malmös kommunalråd Ilmar Reepalu vill även han stoppa Sveriges tennismatch mot Israel. Knappast förvånande. Det är knappt ett halvår sedan han marscherade på Malmös gator tillsammans med bland annat våldsverkarna i AFA.

Ompröva beslutet och gör det omedelbart! Släpp biljetterna NU!

 

SDS SDS SDS SDS SDS SDS

Annonser

10 Responses to Släpp biljetterna nu!

 1. Skånsk arbetare skriver:

  Det finns människor i Sverige/Skåne och Malmö som är intresserade av tennis. För min del kanske främst Davis Cup eftersom det är en lagtävling. Men nu har det bevisats att vi bara är en koloni till arabvärlden. INTE VISSTE JAG ATT SÅ MÅNGA PALESTINIER OCH AFA-TERRORISTER VAR SÅ INTRESSERADE AV TENNIS 😉
  Patetiskt, ynkryggat och inställsamt!

 2. malmosyd skriver:

  Helt otroligt…..
  Är det bara jag som börjar undra vad/vilka krafter som ligger bakom alla dessa konstiga och helt orimliga beslut…
  Börjar fan bli skrämmande

 3. Dan skriver:

  Det här är fan skandal!!!! Idrott har ingenting med politik att göra. USA kunde ju möta Iran i fotbolls-VM för ett par år sedan. Då var det ingen som förstörde matchen. Men Sverige kan inte spela mot Israel i tennis 2009…

  Är Sverige ett förlorat land!?

 4. Malmöbo skriver:

  Riktigt pinsamt beslut.

 5. Berra skriver:

  Ja det är ju verkligen en skandal att matchen spelas utan publik,ett beslut av fega och odemokratiska politiker bestående av sossar och kommunister.Men man har ju läst om tidigare hur Reepalu och AFA anhang samt polisen har uppträtt vid tidigare möten till stöd för Israel,samt när SD haft torgmöten.Så man blir ju inte förvånad………..Ja du malmösyd du är nog inte ensam om att undra över vem som ligger bakom alla dom här svenskfientliga besluten,Jag undrar om det inte finns en hemlig agenda mellan alla sju riksdagspartierna om Sveriges framtid,en agenda som egentligen härstammar från EU.När Lissabonfördraget är antaget av EUs alla medlemsländer då är det kört för Sverige som nation, med modell som våra föräldrar och farföräldrar en gång byggde upp

 6. Per-Gunnar Andersson skriver:

  Hatet mot judar kallas numera av ledande politiker i Malmö för ”säkerhetsskäl”.

 7. Malmöit skriver:

  Kanske dags att ta sitt pick och pack och flytta från det här skämtlandet!
  Att vi inte ska kunna spela några tennismatcher i ett Neutralt land som detta utan oroligheter är helt otroligt, speciellt när ett land som Kina kunde arangera ett helt Olympiskt spel!

  Har man något emot Israel och hur dom agerar nere på Västbanken så för all del åk ditt och ta striden där den ska tas och inte i Sverige.

  Vi kanske också får som vi vill om vi samlar en massa människor på Gustaf Adolfs Torg, ger dom vars ett tennisrack och sen går vi loss på stan och polis!
  Uppenbarligen är det sådant som polittikerna är rädda för!

 8. Per-Gunnar Andersson skriver:

  Låt oss för ett ögonblick antaga, att ett lag från det så kallade Palestina skulle spela en tennismatch mot ett Malmölag i Malmö.
  Skulle då (S) och (V) vara lika benägna att spela matchen utan publik om det under planeringen hade kommit fram mer eller mindre förtäckta hot mot de palestinska spelarna och deras anhängare?
  Svaret äär med största sannolikhet NEJ! Ty i ett sådant fall hade man från ledande håll organiserat tillräckligt stora polis-och ordningsstyrkor för att matchen skulle kunna spelas enligt progrqammet.

 9. Micke skriver:

  Jag som är född och uppväxt i Sverige men som har israeliskt påbrå från mina föräldrar, tackar denna bloggare och de flesta av inläggslämnarna här. Jag är uppväxt i Stockholmsområdet och flyttade ner hit för 4 år sedan. Jag har blivit mer eller mindre chockad av att se hur den muslimska minoriteten får sin vilja igenom gång på gång här nere. Att sedan många av de lokala politikerna i Malmö snabbt visade sig böja sig för minoriteten pga rädsla är något som gör mig rädd.
  Då är det skönt att veta att det finns bloggar som denna som visar sin motvilja att böja sig för minoriteten och dess läsare som vågar säga vad dom tycker om de händelserna som håller på att förändra vårat Sverige till något det aldrig varit avsett till att bli. Det blir svårare och svårare att hitta några offentliga tidningar eller någon nyhetsrapportering som vågar säga sanningen om vad som händer. Det enda positiva i det är att det blir fler och fler bloggar som denna som vill säga emot de uppenbara lögnerna som skrivs i Svensk press i dag.
  Tack så mycket till alla er för att ni ger mig någon framtidstro för mig och mina barn här i Skåne.

  Mvh/
  Michael

 10. rim skriver:

  Reepalu är hövding över palestinska territoriet Malmö. Undrar vad hans Baltiska släktingar ägnade sig åt under Andra Världskriget? Aktiva Nazister?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: