Verkligheten mina vänner!

Då var det dags igen för PK-maffian att rycka ut. Det gör de alltid när någon verkligen försöker skapa ordning och reda utan PK-glasögonen på sig. Men det är det som krävs om någon reell förändring skall göras. Det krävs mod, det krävs ryggrad och det krävs av oss andra att stötta de som vågar.

På fritidsgårdarna (plural) i Rosengård får det enbart pratas svenska numera.  Fritidsgårdarna känner sig tvungna att ta detta steg för att  förhindra diskriminering och mobbning, vilket försvåras om många språk talas.

Bloggen skrev om rasismen på Rosengård redan i september förra året.

Det råder en fruktansvärd rasism mellan olika grupper i Rosengård.
Det är araber, zigenare, albaner och somalier som mest tycks hata varandra.

Det går så långt att somliga av de yngsta barnen i Rosengårdskolan vägrar att sitta bredvid andra barn från någon av antagonisterna.

Det enda som verkar förena är den stora fienden Sverige!

Den stora symbolen för detta Sverige är skolorna vilket för mig är en del av förklaringen med de krossade rutorna och vandalismen.
Men det förklarar även rånen, våldtäkterna och det faktum att många av de kriminella invandrarungdomarna säger att ”de krigar mot svenskarna”!

SDS

2 Responses to Verkligheten mina vänner!

  1. Gustav skriver:

    Härligt inlägg. Vi låter de här grupperna ta ut varandra medan vi ”de andra” flyttar till inhängnade områden utanför stan som bevakas av vaktbolag. Här kan vi leva och bo i fred från alla som säger att de har det så jävla dåligt.

  2. Sherif skriver:

    Stort Tack !
    Sant skrivit, detta är verkligheten !
    Jag är evigt trött på folk som går omkring med palestinaschal för ögonen
    och vägrar se sanningen.

Lämna en kommentar