Suck…Visst är det kul?

Några upplyftande nyheter. Visst är det kul att stiga upp och mötas av följande:

* Socialdemokraterna vill samarbeta med islamisterna i Islamska kulturföreningen. Kanske de kan anordna ett Midsommarfirande på Rosengård! Det senaste Midsommar-arrangemanget för några år sedan stoppades ju abrupt.

* Tennismatchen i Davis Cup i Malmö tvingar skolor att stänga under nästa fredag. Detta då man väntar våldsamma vänsteraktivister till området runt Baltiska hallen. Kommunister som stoppar utbildning, lite Pol Pot över det hela även om det, givetvis, inte är syftet. Syftet är att försvara terroristerna i Hamas rätt att obehindrat ösa raketer över Israel.

* Mordbränder i Södertälje. Tre dagligvarubutiker totalförstördes i Södertälje i bränder som utbröt i natt. En fjärde brand upptäcktes under morgonen.
– Vi har rubricerat alla som mordbränder och vi utgår från att de är anlagda, säger Kia Samrell, på Södertäljepolisen.
Polisen utesluter inte att det finns kopplingar till bränderna i december i Södertälje då Coop Forum och Ica Maxi eldhärjades. I samband med de bränderna spreds flygblad där den extrema vänstergruppen Global intifada tog på sig ansvaret. Enligt Expressen har de båda Willysbutikerna som eldhärjades i natt fått varningar från samma grupp.

Men det är lugnt på Rosengård 🙂

SDS SDS SDS SDS SDS SDS DN DN SVD SVD

Annonser

10 Responses to Suck…Visst är det kul?

 1. Charlotte Heyde skriver:

  Vi har sått vind under många år. Tecknen blir allt tydligare på den storm vi snart kommer att få skörda. När kommer första bomben i en buss, tunnelbanevagn eller tåg?

 2. eva skriver:

  Somliga anser att anarki är en god väg till att ändra samhället

 3. Jon skriver:

  Vi har under den senaste tid upplevt Rosengårds-intifadan, vi har en ständigt pågående intifada i Tensta/Rinkeby och nu detta. Hur länge kan politiker och media blunda för och/eller flytta fokus från konsekvenserna av att ha mängder av muslimer i landet.

 4. håll flabben skriver:

  eller hur men jag tycker så att om det inte passar dig att bo här i malmö din smygrasist så kan du dra åt helvetet

  ADM: Så alla som inte tycker som du skall kastas ut?

 5. Fröken Sverige skriver:

  ”håll flabben”: Det är konstigt att alla som kritiserar KRIMINELLA idioter, de kallar man rasister.

  Kan du förklara vad det är för fel på att kritisera kriminella? De kränktas kör i ett nötskal…SUCK!

  Och det är än så länge religions, yttrande- och åsiktsfrihet i detta landet…så om man ogillar islam så är man knappast någon brottsling för det.

  Skärpning!

  Och glöm att vi flyttar från Malmö bara för du sitter här och gastar.

  /FS

 6. ami skriver:

  Det började för länge sedan ,Det muslimska hatet mot judar,med Israel eller utan.kolla här så fattar ni .

 7. h skriver:

  ”håll flabben”,
  Kan du förklara för mej vad en ”smygrasist” är i dina ögon?
  Är en rasist någon som tycker att vissa raser är mer eller mindre värda utifrån den utgångspunkten att man själv tillhör den bästa? Eller? Förklara för mej, du verkar vara intresserad av ämnet.

  H

 8. JS skriver:

  ”Håll flabben” har verkligen mycket att komma med, XD! Vänster är bara ute efter att skapa oro i samhället. Mer blått tack!

 9. robban skriver:

  konstigt det där med att kritik av kriminella klassas som rasistiskt av vänsterluder och sfi-elever, när invandrarnas kriminallitet är ett mått på en otacksamhet av gigantiska propoptioner, de får ju en fristad och bistånd och alla möjligheter till ett bättre liv än skithålet de kom ifrån. men kan inte hålla fingrarna från syltburken ändå. sorgligt

 10. Israel for-ever skriver:

  Det finns många fina länder som alla muslimer kan åka till som redan utövar jihad, sharia, fatwa eller vad fan de nu kallar det. Bara att packa ihop och åka hem/dit. Varför kom ni hit överhuvudtaget? Ni bodde ju i paradiset. Samma sak med alla autonama, afab:er, syndikalister och alla arbetslösa idioter som inte har vett att ta tag i sina liv, utan lever på skattebetalarnas goda vilja. Åk till Nordkorea eller Kuba. Tyvärr är ju kommunistsstaterna ett utdöende släkte. Man undrar varför? Åk dit på studieresa. Ni är säkert välkomna i nån kolschos, risodling eller likande. Lite nyttiga idioter finns det alltid använding för. När ni inte tror på det längre så kom hem, om inte redan fått nackskottet. Fråga släktningarna till Kirunasvenskarna hur det gick i Lenins paradis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: