Släpp biljetterna NU!

Släpp biljetterna NU! Foto: SJSD. Bilden får fritt användas. Läs mer i tidigara postning.

Släpp biljetterna NU! Foto: SJSD. Bilden får fritt användas. Läs mer i tidigare postning.

Sällan har väl ett idrottsarrangemang varit så välbevakat som DC-matchen i Malmö till helgen.

Situationen säger en hel del om klimatet i det nya mångkulturella vänster-Sverige. Vänstern går på för fullt och deras metoder är oftast väldigt odemokratiska.  Om man inte tycker som de då försöker de på alla sätt att hindra dig från att framföra ditt budskap. Vi kan inte låta detta fortsätta!

Det är hög tid för alla demokrater att agera. Det är också dags för de etablerade vänsterpolitikerna med Lars Ohly, Ilmar Reepalu, Mona Sahlin i spetsen och de andra (fackförbunden inte att förglömma) att klart och tydligt markera var de står.

Gäller mötesfrihet för alla partier?

Skall samtliga partier få annonsera och få sitt valmaterial utburet av Posten/Citymail?

Eller är det gatans parlament som skall tillåtas sätta dagordningen?

För övrigt: Släpp biljetterna NU!

Och kom ihåg:

Tänk er in i Israels situation. Din fiende vill inte bara besegra dig militärt. Din fiende vill totalt förinta dig, din nation och ditt folk.

Om detta vore din verklighet. Hur skulle du reagera?”
Och …


”Om Palestinierna inklusive Hamas lägger ner sina vapen blir det fred. Om Israel lägger ner sina vapen förintas staten Israel och judarna i mellanöstern”.

DN SDS SDS SDS  SDS SVD SVD SDS SDS SDS SDS SDS SDS DN DN SVD SDS SDS SDS SVD

Annonser

15 Responses to Släpp biljetterna NU!

 1. Krille skriver:

  Riksidrottsförbundet säger sina EGNA STADGAR att man inte ska ha idrottsutbyte med länder som beter sig som Israel. När Palestinagrupperna idag presenterade sitt serve-ess till rapport föll pro-israelernas argument som käglor.

 2. […] också Klotband, MXp, Svansbo, Rabor, 2, Manodemokrati, Som jag ser det, Judaistik, Patrik Öhman, IiS, Rickard […]

 3. sharon skriver:

  ett annat bra citat: freden kommer först komma när araberna älskar sina barn mer än vad dom hatar våra – golda meir

 4. Refe skriver:

  Det är ju Israelerna som vill utrota Palestinierna, det ser man väldigt tydligt. Gång på gång bryter Israel mot mänskliga rättigheter och förtrycker och mördar ett helt folk. Hur fan i helvete kan man vrida detta till att det är palestinierna som vill utrota Israelerna? Sionisterna har förbrukat sin rätt till landet Israel genom deras etniska rensningar!

  ADM: Snälla läs på!

 5. Micke skriver:

  Refe du kanske ska lägga märka till att det dödas BETYDLIGT fler palestinier av andra palestinier än vad det görs av Israeler. Men att Hamas styr sina egna med våld, terror och har infört sharialagar är väl kanske något som är mindre viktigt än att försöka skylla allt på Israel. Jag håller med adm. kommentar. LÄS PÅ innan du försöker ge dig in i diskutioner du uppenbarligen inte har någon kunskap om.

 6. ZuperZ skriver:

  Krille, på vilket sätt skulle RF:s regelverk kunna förhindra ett idrottsutbyte mellan de demokratiska staterna Sverige och Israel i dagsläget?! Jag vet att det är för mycket begärt att du ska kunna plocka fram den ”paragrafen”, speciellt som det inte finns någon… men jag kan väl ändå begära att du ska försöka hålla ”debatten” på en saklig nivå och försöka undvika att slänga dig med alltför många lögner och för mycket politiskt färgad propaganda? Känns något seriösare då och samtidigt blir det enklare att bemöta ev argument på det viset. Se det som en demokratilektion.

 7. Trött svensk skriver:

  Refe! Du har inte förstått att vi i Sverige inte delar er uppfattning om att kriget mellan Israel och araberna ska föras i Sverige. Jag undrar: har ni muslimer/araber/vänsterfolk inget annat att göra på dagarna än våldshandlingar? Ber i källarmoskeér och undviker utbildning? Du muslim och arab/vänsterfolk stick ner till ert konfliktområde och kriga inte här, din ynkrygg. Ta kackerlackorna med dig – det finns ju en hel del i Rosengård…..

 8. Dragonen skriver:

  Refe…

  Du, jag är extremt påläst och kan min historia från Mellanöstern. KAN DU? Det är sådana som du som spyr ut ditt hat mot Israel UTAN att själv avväga vad som sägs i världens media, som bromsar fredsprocessen i området eller att ta reda på fakta innan du uttalar dig. Enligt den judiska tideräkningen är året 5769, jämför det med vårt 2009. Det räcker med om du börjar vid romartidens födelse.

  Visst, det är sorgligt att civila och framför allt barn får sätta livet till i konflikter som denna men ligger det inte i Hamas intresse att på alla sätt skydda sin befolkning från detta? Tyvärr så anser Hamas att befolkningen är ett taktiskt spelkort och använder sitt folk som gisslan i alla lägen och skoningslöst. Det värsta är att befolkningen tillåter att detta sker!

  Jag har läst många vittnesmål från hjälparbetare som kommit till Gaza för att hjälpa palestinska barn. De har chockerats svårt då de med egna ögon sett hur Hamas har gått lös på sin egna befolkning. Trots palestinskt hat mot staten Israel så anser jag att detta kan lösas genom att PA och Hamas på sikt försvinner och att befolkningen kan få en styrande ledning som är intresserade av att bygga upp Gaza till en oberoende och lönsam verksamhet utan själslig monetär- och politisk korruption.

  Att UNRWA avvecklar sitt arbete i området så palestinierna kan leva som riktiga medborgare, inte flyktingar och det är FNs fel utan tvekan, detta har pågått sedan 1948.

  Du talar om att israelerna mördar och ockuperar? Israel ockuperar inte Gaza! Det finns ingen annan stats militär som har ett så stort tryck på sig att INTE döda oskyldiga. Men när Hamas har en världsfrämmande ”Rules of Engagement” som inte på något sätt överensstämmer med något annat lands, inklusive Israel, lever alla i närheten farligt.

 9. lasse skriver:

  Nu förstår jag inte vad Bloggen menar. Ohly, Reepalu och Sahlin har väl klart och tydligt talat om var de står eller har jag missat något?
  Måste dessa tre börja ritualmörda poliser innan deras ståndpunkt blir tydlig nog?

  ADM: Touché!

 10. Nils skriver:

  Refe: Det dog 1.300 palestinier i Gazakriget i julas. Det är hemskt.

  Men reagerade du på Ryssland när de slaktade 150.000 civila tjetjener mellan 1994-1999?

  Kallar du Turkiets aktioner i Kurdistan för ”utrotning”? Turket, Iran och Syrien har nämligen mördat fler kurder de senaste 10 åren än vad som dött på båda sidor av den israelisk/palestinska konflikten sedan 1967.

  Har du någon koll på situationen i Sudan idag? ca 83.000 människor har mist livet där sedan 2007 och 1,8 miljoner har drivits på flykt. Bojkottar du Sudan idag elle rär det inte lika trendigt? Läs på, ja du, du ger ”kasta sten i glashus” en ny innebörd.

 11. Jaan skriver:

  1976 tog Israel emot den gamle nazisten Vrsrer premiärminister i Sydafrika. Detta visar på sambandet mellan nazism och sionism.

 12. sven svensson skriver:

  Om ni hörde på radio vid 16.30 p1 så sade en från rf att det som gharton sa om idrottsutbyte inte var samt det var taget en rad från stycket så det var avsiklig osanning från den som tror att han alltid har rätt kolla rf regler.

  Ni får säkert trevligt denna helg ni västergrupper osm skall gå tillsammans med ny nazister och ropa ert judehat.

  Denna helg är skammens dag för sverige och bojkotta malmö i framtiden!

 13. britta-lisa andersson skriver:

  Hur många israliter har blivit dödade av självmordsbomber???
  Detta krig har pågott i 40-50 år. Vad kan några små tennisspelare ändra på detta?????? Varför missunna mig en mormor att se tennis med mina barnbarn. Hade sett fram mot detta.Våld föder våld. Skattebetalare i Sverige får nu betala detta dyra kalas.B-L A

 14. Jonas skriver:

  Varför ska vi behöva klaga på varandra på detta sätt här i Sverige? Vi är alla människor som borde vara tacksamma för den trygghet som vi lever i här i Sverige. Jag förstår inte varför man ska bråka och ställa till med problem som bara kostar Sverige en massa extra pengar och högre skatter för alla som tjänar till vår välfärd. Jag är ledsen.
  Varför kan man inte enas, och hjälpa varandra, som man gjorde tidigare här i Sverige. Det var ju trots allt detta som en gång i tiden bygde upp Sverige för att vi och kommande generation ska kunna leva i ett tryggt och ett säkert samhälle. Oavsett om man är svensk eller invandrare tycker jag att man ska hjäpas åt för att skapa ett tryggt och säkert Sverige. Tillsamman kan vi hjälpas åt att ta Sverige ut ur våra problem!

 15. Mattias skriver:

  Jonas, det var ju fina ord, men våra problem grundas i problem som inte har med Sverige att göra från början, utan har uppkommit efter att människor har dragit hit dem alternativt uppstått på kulturella grunder genom olika meningsskiljaktigheter. Det är så det blir när man kör huvudet i sanden och skjuter vilt omkring sig med slagord som ”mångfald”, ”jämställdhet”, etc. Våra politiker har levt i en bubbla sedan 70-talet och även om problemen bara blir värre och värre för varje år som går så fortsätter man med samma politik. Vårt gamla Sverige var byggt på vår solida grund; folkgemenskapen. Därigenom hade vi tilltro till varandra, vi hade alla samma goda moral, samma mentalitet… ja, det var helt enkelt en väldigt bra grund att bygga ett välfärdssamhälle på. Det verkar på folk i det här landet att som om tryggheten och välfärden på något vis växer ur marken bara för att vi befinner oss i Sverige. Ingen verkar på allvar förstå att vår demokratiska tradition, våra värderingar och vårt levnadssätt måste försvaras och bevaras för att vårt samhälle ska förbli det trygga välfärdssamhälle det fortfarande till stora delar är, men som sakta med säkert håller på att vittra sönder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: