Naiva förhoppningar

Då var det dags för den stora demonstrationen.

Gårdagen kan inte terroristvurmarna och de andra i nätverket vara nöjda med. Det var fler journalister på plats utanför Baltiska hallen än så kallade vänsteraktivister.

Jag tror inte på det, men hoppas att dagen inte medför några allt för stora demonstrationer eller ordningsstörningar. Är jag naiv? Kanske, men hoppet är det sista som överger en!

För övrig är det en riktig bra idé med ett vänortssamarbete med en av Israels städer. Det är Sverigedemokraternas Lars-Johan Hallgren som kommer att föreslå detta i en motion vid nästa kommunfullmäktigemöte. Varför inte Sdrot?

”I syfte att nyansera den negativa bild av Malmö, som spridits över världen genom den senaste tidens antisemitiska attentat och händelseutvecklingen kring Davis Cup-matchen mellan Sverige och Israel, föreslår Sverigedemokraterna idag, i en motion till Malmö kommunfullmäktige, att kommunen skall undersöka möjligheten att etablera ett vänortssamarbete med Israel”, skriver SD-Malmö.

DN SVD

Annonser

2 Responses to Naiva förhoppningar

  1. rim skriver:

    Bra förslag om vänort Sdrot. För övrigt verkar inte palestina-stödet vara så stort som stoppa matchen-gänget hävdat.

  2. Mattias skriver:

    Det låter bra om det är som du säger, rim. Dock är 90% av ”kulturarbetarna” vänster och en stor del av journalistkåren likaså. Det är såklart också samma värderingar som styr våra politiker, i stora drag.

    Nu gäller det bara för den vanlige medborgaren att förstå allvaret i utvecklingen och visa sitt missnöje med valsedeln. Gör man inte det är man inte bättre själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: