Av med skygglapparna

De flesta troende muslimer ogillar starkt Judar och skall med rätta benämnas som antisemiter. Det står att de skall göra det i Koranen.  SDS-krönikören Elin Fjellman Jaderup borde göra sig och sina läsare en stor tjänst och ta av sig skygglapparna. Inga problem försvinner eller blir bättre om man blundar och låtsar att det inte existerar.

Några exempel:
I Gringo konstaterar Malmörabbinen Shneur Kesselman följande.
 – Två 20-åriga killar skrek ”Jävla jude” när jag gick vid synagogan. Ibland gör de nazistiska hälsningar, men det är alltid araber. Kesselman berättar också att han inte kan gå överallt i Malmö.  Detta är verkligheten i Sverige, Elin!

Eller  följande:
 ”Domens dag skall inte komma förrän muslimerna kämpar mot judarna. Muslimerna ska döda dem och judarna skall gömma sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden ska säga åh, muslim, det är en jude bakom mig. Kom och döda honom”.

I den muslimska världen förekommer en stark antisemtism. Den stöds  versar i Koranen som i Sura 2:61 och 5:65 som säger att några judar som kränkte sabbaten straffade Gud genom att förvandla dem till apor och svin.

Koranen är i sina texter konfrontativ gentemot judarna, de kristna och beduinerna som alla tre grupperna kallas för de otrogna. Dessa kommer Gud att i evighet steka i helvetet och när huden är uppstekt får de av Gud ny hud så att de kan stekas en gång till och så vidare (4:59). De rättrogna är endast de som tror på Gud och Muhammed (24:62). De kommer att i evighet få leva tillsammans med rena makar (högbarmade jungfrur med blyga blickar och mörka ögon, i lustgårdar genomflutna av bäckar (55:56-72, 4:60).

SDS
http://www.sanningenomislam.se/utdrag_ur_koranen.asp

Annonser

One Response to Av med skygglapparna

  1. partikelmannen skriver:

    När man diskuterar religion är en sak viktig. Det är extrem skillnad på praktik och teori. Bara för att det i någon sura står att judar ska mördas innebär det absolut inte att alla muslimer vill döda judar. Judar har genom historiens gång levt sida vid sida med muslimer och haft en fristad i muslimska länder erbjudande dem ångt mer trygghet än i kristna delar av världen. Antisemitistiska känslor, uttalanden och åsikter har fått ett uppsving i världen idag. Så också bland muslimer. men att säga att alla muslimer är antisemiter är en ren och skär lögn och det uttalandet gör ingen nytta utan sprider bara hat och fördomar. Vad vill man uppnå på jorden. Fred och frid. Att skriva så bidrar inte till det.

    ADM: Vem skriver det? Är det citaten du hänger upp dig på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: