Jag har fått nog!

Miljöhus Ramels väg kvällen den 19 mars 2009. Foto: SJSD

Miljöhus Ramels väg kvällen den 19 mars 2009. Foto: SJSD

Nya bränder och stenkastning på Rosengård. Jag vet inte hur många bränder med där tillhörande attacker mot Polis och Brandkår det inträffat i Malmö och Rosengård. Men jag vet att jag är så innerligt trött på detta beteende. Jag har fått nog!

Reepalu säger som vanligt ingentig!

Ett miljöhus på Ramels väg brann för fullt när räddningstjänsten larmades till Rosengård klockan 20 på tisdagen. Men när brandmännen skulle släcka branden började ungdomar att kasta sten och tomglas mot dem, och släckningsarbetet avbröts direkt. 

Poliserna som redan befann sig i Rosengård kallade på förstärkning, och alla tillgängliga patruller i Malmö skickades till stadsdelen. Även ett par patruller kom från Lund för att förstärka.

Bilder från tidigare bränder i andra postningar i bloggen.

 

SDS   SvD, DN, HD, Trelleborgs Allehanda

Annonser

6 Responses to Jag har fått nog!

 1. Donald Lang skriver:

  I lived in Malmo for 12 years but moved to the US a while ago. I’ve been following the news on Sydsvenskan.se on Malmo, but this crap needs to STOP! Sweden needs more harsh and stronger laws against such violence and crime in Sweden. It is sad to see a place I used to live end up like the way it is now.

  It definitely reminds me of the 80’s ghetto in NYC. The entire city of Malmo need to come together as ONE to fight against such violence and destruction.

  Another New Yorker who is following the news in Sweden.

 2. Daniel skriver:

  Om jag bodde i Rosengård skulle jag ta ett luftgevär och skjuta dom små svinen som bränner och kastar. Att det bor så många svenskar där och ingen av dom kommit på den idén övergår mitt förstånd. Måste jag åka ner från Stockholm? Skärp er!

 3. cg skriver:

  Jag har också fått nog av svenska politiker som i första hand månar om slöddret från utlandet. Kackerlackor i Rosengård beror på fastighetsägare
  och inte på hyresgäster enligt politiker o journalister. Vi ska starta ett
  nytt parti till nästa riksdagsval som kommer att göra rent hus med allt
  jävla pack från utlandet. Nu får det vara nog, eller hur Svensson.

 4. Herje skriver:

  Hela den här naiva Al-Qaida immigrationspolitiken av våra politiker kommer att rasa ner på våra dumma, naiva svenska skallar så hårt att vi kommer utvandra från Sverige mer än vad det immigrerar.

 5. […] 2, 3, Tags: bild, bloggvärlden, invandrarfientlighet, is, […]

 6. Skeåning skriver:

  Helt otroligt att så många svenskar är så naiva att de låter sig vaggas in i den falska trygghet svenska politiker och media som aftonbladet m.m. står för…
  Det har ju gått på tok för långt redan. Tyvärr kommer det nog inte hända någonting förens hela sverige har sånna här upplopp i varje gathörn. Och då har förmodligen väldigt många av de som har försökt väcka folk och stå upp emot det här redan flytt landet.. För jävla sorgligt och ryggradslöst att media och politiker försöker tiga ihjäl vad som håller på att hända.. Detta/Islamisterna är väl det största hotet vi haft mot vårt samhälle sen andra världskriget och historien håller hittills sorgligt nog på att upprepa sig. Precis som med Hitler försöker man tiga ihjäl det. Vi är inte där ännu men tendenserna är deffinitivt desamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: