Nya attacker mot Sverige

Nerbrun

Bild från nattens attentat. Foto: Bloggen.

Nu kräver brandkåren en lagändring. Situationen är ohållbar men våra politiker tiger som muren. Det sker numera varje dygn attacker gentemot Räddningstjänsten och Polis.

Vad händer med Sverige? Vart är vi på väg?

Det enda jag vet är att de sju etablerade riksdagspartierna som orsakat kaoset inte har någon lösning på problemet. De vägrar ens att se det. Det stämmer inte in i deras vision eller deras  utopi. Att se och utan skygglappar identifiera problemet vore att erkänna att man hade fel. Den ryggraden har ”de sju” inte.

Tvärtom, de fortsätter med sin smutskastning så fort någon ens vågar antyda vilka grupperingar i samhället som utför dåden.

Polisen i Skåne presenterade en lista på de hundra tyngsta brottslingarna i deras distrikt. 77 av dem var per definition icke svenskar. Den listan säger en del!

SDS DN SDS SVD SDS 

Annonser

6 Responses to Nya attacker mot Sverige

 1. John skriver:

  Jag tror att det kommer att finnas ett parti som inte tillhör de sju som kommer att få många röster i nästa val…

 2. Berra skriver:

  Det är ju helt otroligt att såna här bränder och upplopp med stenkastning får förekomma utan att rikspolitikerna eller politikerna i Malmö förklarar hur problemen skall lösas.Måste en brandman få en sten i huvudet så han avlider innan något görs,eller kan de neka att åka till vissa adresser på grund av de är hotade till livet, på grund av stenkastarna.Hur som helst måste något hända, vi kan ju inte låta mobben bestämma,Eftersom polisen verkar vara handlingsförlamad,och troligtvis har order att ingripa med försiktighet. Får väl brandkåren anlita något vaktbolag som kan skydda dem och låta polisen stå för notan.

 3. peter a skriver:

  De vill branna ner Sverige, vi ska tvingas tillbaks till stenaldern. De kanner sig inte hemma forran Sverige ar ett odelagt landskap som deras hemlander. Gissa varfor arablanderna bara har sten- och lerbyggnader med jordgolv eller betong,

  de brinner inte.

 4. kastasten skriver:

  Det löser sig, för snart bränner dom väl ner hela Rosengård.

  Ett förslag till brandvakter är Lars ohly och Per garton.

  Dom har ju varit där förr och tycker att det inte är konstigt när muslimska ungdomar kastar sten och ger utlopp för sitt missnöje över orättvisorna i Gaza.

  Skulle dom misslyckas som brandvakter kan dom ju alltid söka arbete något saneringsföretag… Thommy

 5. Josef Boberg skriver:

  ”…Vad händer med Sverige? Vart är vi på väg? …”

  Apropå attacker…

 6. Robin_Shadowes skriver:

  ”De vill branna ner Sverige, vi ska tvingas tillbaks till stenaldern. De kanner sig inte hemma forran Sverige ar ett odelagt landskap som deras hemlander. Gissa varfor arablanderna bara har sten- och lerbyggnader med jordgolv eller betong,

  de brinner inte.”

  Forskare har upptäckt fuktskador på den nedre delen av sfinxen och har dragit slutsatsen att området en gång för mycket länge sedan prunkade av växtlighet. Förmodligen har väl alla MENA-länder gjort det en gång i tiden. Sedan kom svinhunden mohammed (jpihm) och resten är som sagt historia. Så kommer större delen av Europa att se ut om hundra år om vi inte får ut mussarna i tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: