Hur många minuter behövde Josefsson i valstugorna?

Så kom då det stora avslöjandet.
SD är rasister enligt P1-program Kaliber.
Programmet har låtit tre medarbetare bli medlemmar i Sverigedemokraterna; i Stockholm, Göteborg och Skåne. De tre har utrustats med dold mikrofon för att spela in vad som förs fram på partiets möten. Syftet har varit att ta reda på om främlingsfientliga åsikter förekommer. Och det gjorde det enlig P1-programmet.

Självklart förekommer det ”rasism” bland SD-medlemmar. Men det samma förekommer i andra partier, inklusive de största Moderaterna och Socialdemokraterna.
Någon som kommer ihåg SVT:s valstugeprogram eller vad den krogbesökande SSU-ledaren sade till vakterna?

De så kallade rasistiska åsikterna är egentligen bara en reaktion på vad som påtvingats oss och vad det mångkulturella i realiteten innebär.

Hur många jobbar på Rosengård?
Vilka är överrepresenterade i brottsstatistiken, eller rättare sagt; Vilka begår flest brott i Sverige? Sjuttisju av de hundra värst kriminella i Skåne är enligt Polisen invandrare.
Titta på Efterlyst.
Lyssna en kväll på Polisradion.
Begär ut en uppropslista från vilken Tingsrätt du vill.
Bevisen är övertydliga!
Är det konstigt att vi reagerar? Detta är inte rasism!

Notera också att etablissemanget var tvungna att skicka tre reportrar under täckmantel med dolda mikrofoner under åtskilliga månader för att få fram sina ”bevis” om SD:s rasism. Hur många minuter behövde Janne Josefsson inne i de Moderata valstugorna?

SDS  DN  SVD SDS

Socialdemokratisk (ca 4 min in i inslaget) & Moderat ”rasism”

Moderat ”rasism”

Annonser

10 Responses to Hur många minuter behövde Josefsson i valstugorna?

 1. rim skriver:

  Hela media-sverige tycks ha detta som huvudnyhet idag. Att de orkar. Det gör mig bara trött och förbannad och ännu mer övertygad om att ett parti som förföljs så mycket måste ha något väsentligt som PK-maffian är livrädda för.

 2. carl skriver:

  är det därför politiker roffar åt sig så mycket de kan av våra skattepengar för att använda att bo på avskärmade områden och bara vistas på säkra platser. det blir en klassfråga att kunna leva ett säkertliv undan från rån och våld. Att bara åka taxi, att ha hyrparkering nära deras arbetsplats, att bo i rika områden, barnen går i fina skolor, de handlar i dyra butiker, de köper tjänster av vaktbolag och har larm mm

  Vanliga fattiga ärliga etniska Svenskar som byggt upp landet blir kvar i områden som omvandlats till fattig ghetton där inte ens polis törs vistas

 3. carl skriver:

  hoppas barriären bryts för att tycka vad alla känner innerst inne.

  det hela liknar sagan om kjesarens nya kläder:
  http://susning.nu/Kejsarens_nya_kl%E4der

  ingen törs ifrågasätta maktelitens ideer för ingen vill framstå som ”rasist” nu kan det även vara farligt att kritisera invandringspolitiken när 2 Miljoner utlänningar angriper

 4. robban skriver:

  va fan jag skämtar om svenskar tattare araber muslimer judar norrmän komunister valfri eustat kineser japaner etc, inte fan är man rasist för det. det är ens handlingarna som räknas inte vad man säger i ett slutet sällskap eller på fyllan för i så fall är varenda jävel rasist gammal som ung, svart som vit.

  att de kan kalla spioneri för wallraffande är en stor förbannad lögn sorgliga typer det där

  vad kommer härnäst? att gå som horor i 6 månader så de kan sätta dit några torskar? walraffande som walraffande 🙂

 5. Thomas T skriver:

  Radioprogrammet Kaliber är bara trovärdigt om de undersöker alla politiska partiers möten eller privata fester och jämför. Tänk Janne Josefssons valstugereportage utvidgat : )
  Vad skulle komma fram f ö med dold kamera i moskeer, synagogor, kyrkor och på SVT och SR och våldsgrupper som AFA? Sveriges radio och Kaliber vill bara hänga ut vissa.

  För övrigt i Sverige har tyvärr invandringsfrågor styrts att bli tabu om de inte belyses rätt. I USA är ämnet sex mycket tabu och i Iran att vara icke rättrogen muslim.
  SVT och SR ska sluta kalla sig fri media. Det finns en övervikt av vänsterjournalister där. Bolaget är också ett arv av politiskt (s)tyrd media och har tydligt färgat all media i vårt land.
  Att ha olika åsikter om invandring och att belysa svårigheter med svensk invandringspolitik är helt fel i Sverige. Jag har aldrig sett ett reportage där Sverigedemokraterna själva får ge svar på frågor och påståenden förresten.
  Ordet främlingsfientlig som antagligen en politiker myntat används för att stoppa kritik. Och ordet rasist har förlorat sin betydelse i Sverige p g a missbruk av ordet. Vad nytt Kaliber i journalistiskt grepp? Unga går inte på ensidig journalistik; vi lever i verkligheten 2009 med fri media på Internet och kan bilda en uppfattning genom flera kanaler.

 6. Anders skriver:

  Så trött på SR. Ingen vilja till objektivitet

 7. Robin_Shadowes skriver:

  Även om dom skulle spela in övriga sjuklöverpartier så kommer allt olämpligt att redigeras bort före sändningen, var så säkra på det.

 8. […] ”Som Jag ser det” kör även han på Josefsson-spåret ” Notera också att etablissemanget var tvungna att […]

 9. calandrella skriver:

  ”Vilka är överrepresenterade i brottsstatistiken, eller rättare sagt; Vilka begår flest brott i Sverige? Sjuttisju av de hundra värst kriminella i Skåne är enligt Polisen invandrare.”
  För ordet invandrare definieras såhär i ordlistan, eller hur? ”Potentiellt kriminell person (som kommer från utlandet).”

  Eller inte. Det enda alla invandrare i Sverige har gemensamt, är att de har fötts i ett annat land än Sverige. Du skulle ha kunnat gjort det. Jag. Alla. Hade vi då haft en helt annorlunda uppfattning om rätt och fel och varit mycket mer våldsbenägna? Knappast.

 10. robsten skriver:

  Ja, det är väl ungeför som jag ser det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: