Gigantiska skattefinansierade resurser

Det är riktigt låg journalistik som kaliber sysslar med. De brister i objektivitet och saklighet och det finns en agenda och en ohederlighet som inte är förenligt med SR:s publicistiska uppdrag.

När får en politiker egentligen vara privat?

Det är inte mycket som Kaliber i SR, trots gigantiska skattefinansierade resurser, lyckats få fram. Det säger mer om Sverigedemokraterna än Kalibers så kallade avslöjanden.

Notera också att etablissemanget var tvungna att skicka tre reportrar under täckmantel med dolda mikrofoner under åtskilliga månader för att få fram sina ”bevis” om SD:s rasism.  Hur många minuter behövde Janne Josefsson inne i de Moderata valstugorna?

 

SDS  DN  SVD  SVD SDS SDS

Annonser

5 Responses to Gigantiska skattefinansierade resurser

 1. SuneG skriver:

  Varför är det lågt? Det verkar som om SD skulle kunna ta plats i Sveriges lagstiftande församling. SD har en historia med dyig nazism och rasism bakom sig. Då måste vi få veta om den påstådda demokratiska värdena stämmer i verkligheten.

  ADM: Det är lågt därför att kaliber under sex månader filmat och spelat in personer i privata sammanhang. De spionerande reportrarna har gått så långt att de tagit uppdrag i partiet! Allt för att lura Sd! Varför händer inte samma hos Ohly. Är han fortfarande kommunist (hur många har inte mördats under den ideologin)? Hos Ohly och Vp finns det verkligen skäl att ifrågasätta de demokratiska värderingarna!

 2. Jonathan skriver:

  Jag håller med om att det är reportaget är riktigt usel journalistik. Det känns bara barnsligt. Och att man sjunger en sång med rasistiskt eller nazistiskt (eller kommunistiskt etc etc) är verkligen inte bevis på att man faktiskt stöder det sången handlar om. Har sett ungdomar med arabisk bakgrund marschera nedför en gata mitt i centrum med höjda högerarmar en fredagkväll, men jag tror inte det var för att de var nazister.

 3. Sune skriver:

  Det är journalistiskt vedervärdigt att infiltrera vilka grupper som helst och slå ned på sina kolleger eller medmänniskor. Det är makthavarna som granskas och avslöjas – inte dem som står på samma nivå.

  Men idag finns ytterst få verkliga journalister så vad annat kan man vänta sig. Det hela är skamligt och ovärdigt, tycker jag som varken är för SD, SAP, V eller M eller någon annan bokstavskombination.

  Usch och fy!!!

 4. Markus skriver:

  Är det mer ok att vara rasist om man bara är det privat?
  ADM: Är det okej att gilla tidelag bara man inte utför det?

 5. Mia skriver:

  Om man ogillar rånare och mördare – är man då rasist?
  Om man vill ha någon jävla ordning i samhället – är man då rasist?
  Bara om rånaren, mördaren och bråkstaken är från ett icke-europeiskt land, eller??? Då är man rasist, va???

  Eftersom alla nu levande människor är av samma ras oavsett hudfärg etc så kan INGEN par definition vara rasist. Lär sig inte folk någonting i skolan nuförtiden?

  Jag avskyr kriminella och det står jag för. Sen får de komma från Mars eller Månen eller …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: