Inte ens Påsken respekteras

Bilden från bränderna den 8:e april. Foto: Bloggen.

Bilden är från bränderna den 8:e april. Foto: Bloggen.

Och inte ens Påsken respekterar Rosengårds-ligisterna. Natten till lördagen vad de igång med bränder. Men de nöjde sig inte bara med långfredagen utan nu är de även igång Påskafton. Och de blir tuffare och tuffare. Den här gången gick invandrargänget till attack mitt i dagsljuset. Priset blev en gripen men det räcker inte utan det är hög tid att vi låter Poliserna sätta ner foten. Det räcker sedan länge!

SDS rapporterar: Räddningstjänsten skulle släcka en mindre brand i en container på Ramels väg. Då gick ungdomsgänget till attack.

Polisen var snabbt på plats för att trygga brandmännens säkerhet. De blev trängda av ett gäng bestående av ett 20-tal ynglingar.

När någon i gänget kastade en flaska mot piketpoliserna beslöt de sig för att gå in och gripa den som kunde pekas ut som skyldig.

– Han träffade ingen av poliserna, men han försökte, säger Bo Paulsson, inre befäl vid Malmöpolisen. 

SDS  SDS

Annonser

7 Responses to Inte ens Påsken respekteras

 1. Jakob skriver:

  Kanske om du slet dig loss från datorn istället för att sitta och trycka F5 hela dagen och leta efter senaste artikeln om upplopp i Rosengård för att lägga upp den på din jävla blogg.

  ADM: Eller om du orkade läsa mer än den senaste posten i en blogg innan du sågar den. Då hade du sett mina bilder och mina videos. Men de kanske är tagna hemifrån bakom datorn, vad vet jag!

 2. Gary skriver:

  När skall vi bli kvitt denna flathet hos den svenska polisen ? Samla ihop hela gänget och ta in dem för förhör och identifiering. Klarar ni inte av det så har ni vapen, vattenkanoner etc. För helsike, SÄTT NER FOTEN och låt inte pöbeln ange tonen !

 3. Lisa, Malmö skriver:

  Vi behöver ny lagstiftning den saken är säker!! Grip dem, lagför dem, döm dem och släng sedan ut dem och hela deras familj ur landet!! Fy fan vad jag är trött på skiten i Malmö!! Jag var och åt med pojkvännen på Entré vid Värnhem häromdagen. In på restaurangen kommer ett gäng invandrarpojkar, 2 irakier, 2 somalier och 1 jugge. De verkade vara mellan 8 och 12 år. Ledaren, som var äldst, var en liten irakier som redan fått in det rätta svänget med överkroppen, så som de vuxna pojkarna från förorten brukar svänga med överkroppen när de går. De bara sätter sig på restaurangens stolar utan att köpa något. De sitter där och pratar om det godis de precis lyckats stjäla på SF Filmstaden och plötsligt säger två av dem ”ska´ vi ta läszk??” och resten av gänget instämmer. Juggen och en arab reser sig upp och juggen säger ”e de grratiz läszk herr elle´??” och vaggar bort mot kassan där läskmuggarna står. Till saken hör att denna restaurang har självbetjäning av läsk, bara man fått tag i ett kärl är det fritt fram och det har invandrarpojkarna lärt sig snabbt. Jag lyckas uppmärksamma personalen på problemet och personalen går då ut och frågar om invandrarpojkarna vill beställa? De fattar att de är upptäckta och går ut och bort till rulltrapporna där de hämtar förstärkning. Fram till kassan kommer nu 2 nya arabpojkar. De frågar personalen efter muggar ”till vatten”. Personalen hämtar en mugg och fyller den med vatten och lämnar över till en av pojkarna. Under tiden personalen hämtar vattnet går en liten arabpojke med kolsvart pagehår, ca 7-8 år, snabbt förbi utanför kassadisken och stjäler en läskmugg. Han är så kort att han lätt går under kassadisken och personalen upptäcker inte stölden. Sedan säger personalen att arabpojkarna får detta vatten men att de inte får gå in och ta läsk i automaten. En av araberna svär och viftar med handen precis som att det kvittar och tar inte emot muggen med vattnet utan går därifrån. Till dessa drägg finns det hela 2 väktare i hela Entré. De lär sig tidigt och om något år blir de knarkkurirer och sedan blir de Metro-Gustav allesamman. Är inte Sverige fantastiskt??

 4. Daniel skriver:

  Äntligen kom polisen på idén att gripa dom. Det är ju det det handlar om. Bara in i gröten och ta tag i svinen som kastar. Lite mer tårgas elpistoler och vattenkanoner skulle nog funka bra också.

  Jag hörde att Beatice Ask inte vill ha nån lag mot störande av röddningsinsats. Regeringen med moderaterna i spetsen har ju gjort ett kanonjobb hittils men den galningen förstör ju allt. Hon och Njamko pissar jag i ansiktet.

  Och återigen. Har man lägenet i rosengård, det är kväll och ungarna börjar bränna och kasta. Ta fram din luftpistol, släck ner i lägenheten, öppna fönstret och skjut. Hur svårt kan det vara? Dom gör aldrig om det. Ett skott i nacken är inte kul. Måste till och med vara enklare än att hålla iång en blogg på det här sättet. Jättebra blogg inget snack om det men försök hjälpa till lite också.

  Det har varit väldigt lugnt, i alla fall i medierna om Ronna i Södertäjle. Men jag bor inte långt ifrån och händer det nått åker jag dit direkt och hjälper polisen. För dom är ju ganska handlingsförlamade enligt lag, och sedan alla dessa mobilkameror leder ju till att dom knappt vågar gör nått alls. Det måste vara en medborgerlig plikt att som svensk ställa upp. Sverige åt svenskarna.

 5. LeoH skriver:

  Du var mig en baddare på att identifiera nationaliteter eller var det stämplade i deras pannor?
  ADM: Du har säkert rätt. Det var nog ett av Rosengårds fruktade svensk gäng. Seriöst: Jag spekulerar inte. Jag vet. Jag finns där. Du har väl sett mina bilder och filmer?

 6. Lisa, Malmö skriver:

  Ja du Leo, har man erfarenheten så är det mycket lätt att identifiera vilket folkslag det är. Som min pojkvän sade: Var är alla svenska pojkar i den åldern?? Varför är inte de i Entré vid Värnhem och stjäler som invandrarpojkarna??

 7. Ali Baba och de 40 apajävlarna !

  Slagsmål med knivar och gatsten (Rosengård igen , var annars ?)

  Publicerad 13 april 2009 1.35 | Uppdaterad 13 april 2009 1.38

  Sent på söndagskvällen larmades polisen till ett stort ungdomsbråk på Bennets väg i Malmö. Ett 30-tal ungdomar ska ha varit inblandade i bråket.

  MALMÖ. – Enligt uppgifter vi fått av vittnen på platsen så ska slagskämparna ha kastat gatsten och hotat med knivar, säger Lennart Hornemark, länsvakthavande befäl vid polisen i Skåne.

  Det finns dock inga uppgifter om att någon person skulle ha blivit skadad.

  – När vi kom till platsen var det ingen av de inblandade som ville medverka. Det hela resulterade i att en person omhändertogs för ordningsstörning, säger Hornemark.

  Enligt polisen finns det inget som tyder på att det här bråket skulle ha något samband med det stora bråk som inträffade på Marietorps Allé i Malmö tidigare på söndagskvällen.
  (SDS 13/4)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: