Förhoppningsvis hade Reepalu inga invändningar

Ilmar med sina kompisar. Foto: Bloggen.

Ilmar med sina kompisar. Foto: Bloggen.

Magisk MFF-kväll.
3-0 till MFF är 3-0 till MFF. Spelet var väl inte mycket att hurra för under den första halvleken. Det blev avsevärt bättre i den andra och det blev en magisk kväll till slut.

Dramaturgin blev perfekt.

Noterade att Reepalu blev utbuad under sitt tal. Omöjligt att höra vad han sade men förhoppningsvis hade han inga invändningar mot att det var publik på matchen.

SDS SDS SDS SDS SDS SDS SDS SDS SDS SDS

Annonser

10 Responses to Förhoppningsvis hade Reepalu inga invändningar

 1. Jakob skriver:

  Vad älskar du MFF helt plötsligt för? Är inte MFF en ”jävla gröthals-klubb med en massa blattar i startelvan” för Svealand-demokrater som dig? Vill ni inte lägga ner Malmö FF och ersätta det med ett mer ”svenskt” lag, istället för det här ”Skåne”-laget?

  Typiskt högerextremister som du, som ska ta credit för Malmös få ljuskorn – och ett ljuskorn som MFF ni i extremhögern vill släcka! Typiskt dig att pimpa din blogg genom att sprida din NSF-propaganda i VARJE artikel ikväll på Sydsvenskan, och att dom låter dig sprida din Heil Hitler-propaganda.

  ADM: Du är helt väck. Jag har gått på MFF sedan början av 80-talet. Jag har stått i klacken och åkt på mängder av bortamatcher.

  För övrigt: Din historielöshet är skrämmande. Läs en bok och lär dig argumentera. Jag är inte din halmdocka. Om kritik av invandringspolitik för dig är det samma som nationalsocialism saknar du nog ett och annat.

 2. Rumsren Dansk skriver:

  Jaha, man må da håbe at Jakob udgør et mindretal i sverige. 😦

 3. robban skriver:

  ganska imponerande att jakob lyckades uttyda allt det där från denna bloggpost 🙂

  trodde bruket att sniffa lim var utdött i detta land men det finns tydligen ett eller två russin som jakob kvar som kan sprida sin oändliga visdom.

 4. Nils skriver:

  Det är såna människor som Jakob som jag stör mig på, de kan varken argumentera för sin sak och de kan inte se skillnad mellan kritik och rasism. Allt som är negativ kritik mot samhället idag är rasism i deras ögon. Vilket jag tycker är synd. För det är mycket som är knas i dag i Sverige, speciellt invandringspolitiken, som den ser ut idag skapar den mer problem än vad den löser. Se hur Malmö ser ut idag, det är en krigszon mellan polis och individ. Jag och många mer än ytterst trötta på att alltid möta samma nyheter och händelser i media om Malmö, även själva attityden mot de som vågar säga sin ståndpunkt.

  Jag tycker även att det är tråkigt att media och partier inte kan ta en debatt med SD. Jag är själv inte SD anhängare men för att ett demokratiskt samhälle ska kunna fortgå måste det kunnas ta diskussioner med andra partier, som kanske är lite mer extrema i sina ståndpunkter.

  Och som sista sak, att som nationalist bli kallad rasist är verkligen helt befängt. Det är enorma skillnader på de två sakerna, hur kan man uppfattas som rasist när det enda man vill är att ens eget land ska må bra? Vilket Sverige så tydligt inte gör, det finns händelser varje dag som visar på det.

  Nej, fortsätt rapportera sanningen på denna sida istället för de vinklade inslagen i vanlig media.

 5. Eva skriver:

  Älskar att Reepalu blev utbuad!!!! Hoppas det håller i sig OCH växer sig starkare och starkare så vi kan få kompetenta politiker i Malmö!

 6. Jakob skriver:

  Faktum kvarstår att din patetiska blogg har inte ett korn av originalitet. Du bara sitter framför Sydsvenskan och trycker F5 dagarna i ända för att hitta en artikel om dom ”onda invandrarna” så att du sen kan skriva att ALLA invandrare ska ut ur Sverige. Det är därför du leechar på alla artiklar om dagens match bara för att få fler artiklar till din vidriga blogg.

  ADM: Jag använder nästan uteslutande mina egna bilder och texter. Och det du skriver att jag skriver skriver och tycker jag inte. Du ger mig åsikter jag inte har. Läs en bok. Inte för min, men för din egen skull!

 7. js skriver:

  Till Adm:
  Såsom f.d. Malmöbo är det intressant att få ta del av DINA åsikter och DINA bilder. Jag ser inte detta i Sydsvenskan så ofta.
  Fortsätt och visa det som inte svensk media vågar visa.

 8. Jakob skriver:

  Du, jag ser att du länkar till din blogg på två nya artiklar om gårdagens match. Lägg ner, jag vill kunna läsa Sydsvenskan utan att behöva se din fascist-propaganda.

  ADM: Det var som tusan, jag har fått min egen stalker 🙂 .

  Jakob, snälla du, ge mig några vettiga argument varför jag skall tillmötesgå dig? Att hitta på åsikter och ideologier till mig som jag inte har kan väl inte vara ditt bästa sätt att debattera på? För övrigt: Gillar du inte ett fritt Internet får du antingen köpa papperstidningen eller flytta till Nordkorea.

 9. Rumsren Dansk skriver:

  Ja – der vil jeg nu give Jakob ret. Det er for dårligt at man er tvunget til at læse denne blog hver gang man læser om MFF i Sydsvenskan. Det ville jo være noget helt andet hvis man eslv skulle klikke på et link eller lignende.

  sigh

 10. Lasse skriver:

  På vänsterbloggar brukar avvikande uppfattningar aldrig komma in. Kanske borde adm också fundera över att filtrera papegojan Jakob även om han på sitt näpna sätt påminner om Basil Fawlty?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: