Nytt miljöhus i lågor

Miljöhuset som brann i natt på Ramels väg. Foto: Bloggen

Miljöhuset som brann i natt på Ramels väg. Foto: Bloggen

Och i natt  brann ytterliggare ett Miljöhus på Ramels väg.

Polisen spärrade av ett större område runt det brinnande sophuset. När läget bedömdes som säkert påbörjade brandpersonalen släckningsarbetet. Några hundra mter mot centrum hävdar MKB att det blivit ett mönsterområde.

I rapporten skriver MKB bland annat att det är långt kvar till ett stabilt och tryggt område men att det blivit bättre.
SDS   SDS  SDS SDS

Mer om Rosengård och bränderna i tidigare postningar i bloggen:

Annonser

4 Responses to Nytt miljöhus i lågor

 1. Konungen skriver:

  Tittar man på en satellitkarta över Herrgården ser detta miljöhus ut att vara det sista på Herrgården. Det är väl bara en tidsfråga innan hela Shellmacken och Rosengårdsskolan brinner upp. Eldklotet tycks bara bli större och större. Media har inte en endaste gång rubricerat våldsverkarna som pyromaner. Är det bara pyronmani när svenskar begår brottet?

 2. Carl skriver:

  Jag tycker att Ilmar Reepalu och hela hans anhang av pladdrande sossekärringar kan bepryda sina obegåvade huvuden med pisspottor som skydd och i samlad tropp bege sig till Ramels väg och bilda en kedja för att skydda räddningstjänstens personal i sin yrkesutövning. Då hade dessa meningslösa politruker åtminstone gjort någon nytta, i stället för att vällustigt pösande i all sin tyckmyckna uppblåsthet slita ut sina feta byråkratarslen i Stadshusets ergonomiskt optimerade kontorsmöbler.

 3. Kalle skriver:

  Jag tycker problemet är sorgligt men jag anara en viss stämmning på dena bloggen. Jag är ofta ute på rosengård och har många kompisar som bor där. På rosengård bor 10 000 barn detta handlar om en grupp på cirka 100 stycken så kom ihåg att inte dra alla över en kamm.

  Folk som är uppväxta på rosengård eller ett annat liknande ormåde i malmö vet hur ni ser på dom det är därför dom skiter i va svenska folket tycker och fortsätter och det pga av den människosynen fler ungdommar börjar. Se inte invandrare som andraklassens invånare se inte oss som ett problem utan en tillgång. Det är en attityd i sverige som har skapat problemet och den attityden blir värre pga av händelserna på rosengård. Men dom här BARNEN tänker inte så långt

 4. […] Nytt miljöhus i lågor 55.603331 13.001303 […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: