Frustration i Rosengård

Ramels väg 13 maj. Foto: Bloggen.

Ramels väg 13 maj. Notera spåren av bränder i asfalten. Foto: Bloggen.

Polisen satsar stor för att få lugnt i Rosengård. Malmöpolisen klarade inte längre av situationen men har fått förstärkning från olika håll i Skåne.

Om inte läget hade varit så allvarligt hade det nästan sett komiskt ut när det står Poliser på vakt vid Mini-livs dygnet runt.
Man försöker hela tiden skapa kontakt med de boende. Målet är att bygga upp en relation och visa att den svenska Polisen är deras vänner.
Brandkåren hade samma taktik och det gick inte så bra. Förhoppningsvis går det bättre för Polisen. Bränderna och stenkastningen har dock inte upphört. Den har minskat men de kriminella invandrargängen flyttar runt i området. Det har brunnit på Västra Kattarpsvägen, Sjöblads väg och givetvis Ramels väg de senaste dygnen.
En Polis bloggen samtalade med var frustrerad.

– De rör sig i mindre gäng överallt och de försöker provocera oss med gester och ord. Vi kan inte hålla reda på dem alla. Det är småbränder hela tiden. Jag förstår inte varför de gör detta!

Samtidigt sätts den svenska demokratin på undantag när Sverigedemokraterna hela tiden stoppas från att föra ut sitt budskap. Våldsverkarna i vänstern verkar i symbios med massmedia. Mötena störs med våldsamma metoder samtidigt som Sverigedemokraterna stoppas från att annonsera. Sverige är inte längre en fullvärdig demokrati!

Rösta den sjunde juni!
SDS SDS SDS

Annonser

5 Responses to Frustration i Rosengård

 1. World Traveller skriver:

  Senaste nytt fraan Sydsvenskan:

  ‘Vänsterpartiet anser att svenska ambassader utomlands ska öppnas för asylansökningar. Det tyckte även en student på Raoul Wallenberg-institutet igår, som ställde frågor om moraliskt ansvar till ministern.’

  Kan detta vara loesningen paa alla problem tro?

 2. Carro skriver:

  det e så skönt att veta att dom har något att lägga våra skattpengar på..

 3. Bahusia skriver:

  Att försöka störa möten hos ett parti vars ungdomsförbunds ledning sjunger nazistsånger på en Estlandsfärja, är enligt mej fullt legitimt

  Skriv ett svar
  ADM: Men det var ingen nazist-sång. Intressant annars att du tycker att människors demokratiska rättigheter skall baseras på deras musiksmak!

 4. Lasse skriver:

  Signaturen ”Micke” (känd från Gudmundson blog) tjatar om dessa sånger som om de hörde till Eurovision Song Contest. Går numera under benämningen ”Bahusia” eller är det bara ett artistnamn?

 5. Carl skriver:

  Jag vidarebefordrar ett tips, som en trygg skåning gav mig redan för femton år sedan: UD ME DYNGAN!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: