Fel väg igen

Hela gänget utanför Polisstationen i Lund. Foto: Blogen.

Hela gänget utanför Polisstationen i Lund. Foto: Bloggen.

Vänstern urartar igen. För vilken gång i ordningen vet jag inte. Men Sveriges lagar verkar inte gälla dem.

I dag har det varit upplopp på Lunds gator med fyrverkerier, stenar och annat bråte i syfte att ockupera andras hus.
Polisen har haft fullt upp med att hålla ordning på anarkist- socialist -våldsverkarna.

Staden tillhör inte dem. De kan inte bete sig som de vill. Vi har lagar i detta land och de skall följas. Vill man ändra på något så finns det en korrekt demokratisk väg att gå. Detta gäller även kommunister!

Ett tjugotal demonstranter har hitills tagits av Polisen.

SDS SDS DN SVD SDS SDS SDS SDS SDS SDS SDS SDS

Annonser

9 Responses to Fel väg igen

 1. […] – Bildspel SDS – Artikelsamling, med WEBTV Bloggen Somjagserdet-68 – med bilder Twitter/Sydsvenskan SDS uppdaterade Skånskan uppdaterade Skånskan – Bildspel Photomedia […]

 2. Uffe B skriver:

  I natt var det en som körde 30 på en 50 väg igen. Han kunde omöjligt stanna i rätt tid om ett barn sprang ut. Polisen delade endast ut böter. Varför lyder inte folk lagen. Håller med dig! det är kommunismens fel!!!

 3. rim skriver:

  Idag är de igång igen. Vem betalar?

 4. Eric skriver:

  Ser att du horat runt på andra bloggar för att få läsare hit. Får du inte ont i rumpan?
  Adm: Bor man 80 mil från Malmö så är det kanske inte så lätt att förstå problemen här.

 5. 007 skriver:

  Visst är det brottsligt, men Sverige borde faktiskt ta och inspireras av andra länders lagstiftning i den här frågan. På många håll är det ju faktiskt ”okej” och lagligt att ockupera hus under vissa speciella villkor – och där fungerar det mycket, mycket bättre än här. Se Nederländerna för det mest kända exemplet.

 6. Cheezle skriver:

  Du är rolig du. Tror du på tomten också. Jag menar pack som dig brukar väl klaga på vänsterjournalister och nu skriver du om ”upplopp”. Antingen tror du på journalisternas uppenbara lögner och var inte på plats. Eller så… Ja, hur var det? Var du på plats under ”upploppen”. lol

  ADM: Men roligast är du. Jag var inte på plats. Jag har en fjärrstyrd kamera som jag skickar ut.

 7. Malmöit skriver:

  Vattenkanoner rätt i nyllet, längre battonger över skallarna, och indragna socialbidrad till dessa kommunistsvin som sprider sin dynga med sten och förstörelse.

  Jag vet att gemeneman spyr på dessa kräk men som vanligt sitter de vid sina kaffebord och darrar istället för att ta upp egna stenar och smälla loss bland dessa brottslingar.

  Bra gjort Svenne Banan’s arvingar!

 8. rim skriver:

  Idag ser man resultatet av ockupationen på st Lars. Våldsam skadegörelse. Puckon!!!!

 9. Enligt offentlighets principen har vi rätt till yttrandefrihet. Däremot är min tolkning av de så kallde ockupanterna är de har inte riktigt ett seriöst uppsåt att dra nytta av sin yttrandefrihet när det går omkring som maskerade krigare som vill ta kamp mot det svenska samhället. Istället för att slösa våra skattepengar på poliser, sjukvård av de som blev skadade samt säker skadegörelse kunde man lägga pengarna på atT bygga hem till dom som vill ha eget boende. Deras energI och kreativitet kunde de ha lagt på seriösa förslag som de kunde ha kommit med till beslutsfattare. Tydligen så är det lättare att klaga som vandrande krigare än att använda huvudet på en intellektuellt sätt. Jag tycker det är otroligt fegt att maskera sig eftersom man kan stå för sitt yttrande väl synligt. Sedan finns det tydligen ungdomar som har så pass bristfällig fantasi så att det ända dom kan komma på att gå utomhus och slåss än att dra nytta av den enorma fritidsysselsättning som andra kreativa människor kan erbjuda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: