PK-error: Bekräftad rasism

 Invandrare som medverkade i Svt: s Debatt inklusive  Nalin Pekgul bekräftade det bloggen skrev redan i september förra året nämligen att människor från Mellanöstern ofta är rasister gentemot andra invandrargrupper  och  svenskar.
Varför vill de vara här? Varför återvänder de inte så snart det överhängande hotet som de flytt ifrån upphört? Det är relevanta frågor. Varför talar man inte högt om rasismen och fientligheten från invandrarnas sida utan enbart om att svenskarna är rasistiska eller främlingsfientliga?

I september skrev bloggen i ett inlägg: Det råder en fruktansvärd rasism mellan olika grupper i Rosengård.
Det är araber, zigenare, albaner och somalier som mest tycks hata varandra.

Det går så långt att somliga av de yngsta barnen i Rosengårdskolan vägrar att sitta bredvid andra barn från någon av antagonisterna.

Det enda som verkar förena är den stora fienden Sverige!

Den stora symbolen för detta Sverige är skolorna vilket för mig är en del av förklaringen med de krossade rutorna och vandalismen.
Men det förklarar även rånen, våldtäkterna och det faktum att många av de kriminella invandrarungdomarna säger att “de krigar mot svenskarna”!

Om du fått nog: Rösta den sjunde juni!

 

Se Debatt – SVT Play

Annonser

4 Responses to PK-error: Bekräftad rasism

 1. Mattias skriver:

  Bra skrivet. Som uppvuxen i Malmö vet jag mycket väl hur läget är. Mångkultur kommer aldrig att fungera utan våld och motsättningar. Det är mycket enkelt egentligen… problemet är att PK-kärringarna lyckats förblinda både sig själva och stora delar av befolkningen. Det blir vår död.

 2. Feminix skriver:

  Tyvärr helt rätt!

 3. Sune skriver:

  Mångkultur … Hur kan det ha gått så här snett med allt?!!

  Jag skickade efter och har läst boken Hur Sverige blev en mångkultur. Den gav en bra bild av bakgrunden till dagens svenska läge.

  Men det slog mig en tanke: Det var alltså judar i Sverige som pressade på för en mångkultur i landet (med hjälp av svenska debattörer och politiker) och … hur upplever de det nu, det som har hänt … de som lever …???

  Detta trodde de väl aldrig skulle ske? För det var väl inte så de tänkt sig? Muslimsk massinvandring i Sverige?

  Eller tänkte de: Om vi lyckas få alla muslimer i Israels närhet att komma till Sverige så slipper vi dem runt Israel? Då kan vi flytta dit ner och …

  Jag bara undrar …

 4. Stefan skriver:

  Sune. Dina funderingar är intressanta. Vi gör en jämförelse. I USA kämpade judarna i de så kallade människorättsrörelserna i mitten av 1900-talet. Utåt såg man praktiskt taget bara svarta medan många av tänkarna, talskrivarna och administratörerna var judar. Judarna (det var inte alla judar precis som inte alla svarta var med i rörelsen eller alla muslimer i Sverige begår brott) ville ha igenom en mängd fördelar men använde de svarta som sköld. På så sätt blev folk (de vita) förbannade på de svarta men rättigheterna drevs igenom både för svarta och judar och andra minoriteter. Idag har många judar arbetat emot kvoteringen på amerikanska högskolor. Anledningen är att de inte vinner på de längre. Idag förlorar de på den.

  I Sverige är det likadant. Det fanns en tid då judar vann på att Sverige blev mångkulturellt. På sätt och vis vinner de på det idag också men mångkulturen har också fört med sig många nackdelar för judarna i och med att många muslimer hatar dem. Judarna har genom att Sverige blivit mångkulturellt vunnit på så sätt att deras språk blivit ett officiellt minoritetsspråk, att de får ha friskolor samt att judarna sticker ut mindre i samhället eftersom det finns andra som sticker ut mer.

  Boken Hur Sverige blev en mångkultur är verkligen läsvärd. En annan bok som man gärna bör läsa för att fördjupa sig i ämnet är Kevin MacDonalds bok Kritikkulturen. Båda böckerna finns hos exempelvis: http://www.arminius.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: