Över 24% för Sd i Malmöstadsdel

Det blev trots allt ett bra val för Sverigedemokraterna. Partiet ökade på nytt och har nu ett alldeles utmärkt läge inför riksdagsvalet 2010.
Förhoppningsvis skall då partiets olika företrädare slippa överfallen. Det är på tok för mycket av det slaget. Skicka Vänsterpartiets ungdomar på en demokratikurs. Ta förresten med gamelkommunisten och fickpingisspelaren Ohly på kursen. Mona bör nog även ta med sitt parti på samma kurs. Sök på ”Valfusk” på wikipedia om Ni undrar varför?

Mest patetisk har Socialdemokraternas Mona Sahlin varit. Hon ser valet som en framgång för hennes parti eftersom Sd inte kom in i EU-parlamentet. Att Sd mer än fördubblade sitt stöd verkar hon inte förstått. Men det säger en hel del om Mona och hennes parti. De drivs mer av skadeglädje än något annat.

I Malmö är Sd nu större än riksdagspartierna Centern, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet. I stadsdelen Almgården, som ligger intill Rosengård, kom Sd upp i svindlande 24,1%.

Ovan siffror är hämtade från valmyndighetens preliminära sammanställning.

SDS SVD SVD SVD SVD DN

Annonser

2 Responses to Över 24% för Sd i Malmöstadsdel

  1. […] sanning med modifikation. Faktum är att SD i stadsdelen Almgården intill Rosengård fick hela 24%… (och alla minns väl hur det gick för SD i Landskrona förra kommunvalet) […]

  2. Danne skriver:

    länstyrelsen anställer politiskt färgade personer som manuellt räknar röstsedlarna. kan man lita på detta system. när alla andra myndigheter och massmedia är negativa till SD.
    http://www.val.se/val/ep2009/slutresultat/rike/index.html

    SD kan komma in i EU parlamentet med 3,46 procent den 9 juni kl 20,45 och 3638 valdistrikt ännu oräknade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: