Succé för de boende

Stenkastera omhändertagna vid S:t Gertrud. Foto: Bloggen.

Stenkastare omhändertagna vid S:t Gertrud. Foto: Bloggen.

Det blev inte mycket till ”gatufest” för vänsterextremisterna i Västra hamnen. De kom inte ens fram till Turning Torso. Polisen skapade en korridor mellan Malmömässan och Turning Torso. Mycket mer än lite klotter på gatan blev det inte innan ”gatufesten” återvände till stan.

Här kunde dock inte ”festdeltagarna” hålla sig längre utan attackerade polisen med stenar och glasflaskor. En hel del vandalism förekom. Se bilderna.

Dagen blev en succé för de boende i Västra hamnen. De stod upp och visade att de inte accepterade upplopp och skadegörelse.
De stora förlorarna var, som vanligt när vänstern arrangerar sina upptåg, skattebetalarna. Och givetvis de 20-talet omhändertagna vänsterextremisterna.

Bloggens live-rapportering på Twitter!

SDS SDS SDS SDS  SVD DN SDS SDS

Annonser

11 Responses to Succé för de boende

 1. Räcker det inte med att Blattarna snart har tagit över hela Malmöhelvetet…
  Ska nu AFA och Vänsterextremistdräggen också sätta igång `?

  Dygnhögen och stanken från Malmö stad blir tydligare och tydligare.
  Varför flyr inte mera normala människor det Jävla rövhålet till stad
  det är mig förunderligt ?

 2. Malmöemigranten skriver:

  Jodå Alex! Det gör jag i Augusti. Jag är född i Malmö 1958 bor här nu 2009 med ett uppehåll 1970-1981 då mina föräldrar köpte hus i Staffanstorp. Men nu lämnar jag detta ghetto för gott. Jag tar mina skattepengar med mig och bemyndigar en annan kommun att förvalta dessa knappt 150,000 kronor om året.
  ILMAR, NO MORE MONEY 🙂

 3. Jenny skriver:

  1. Poängen var inte att fysiskt gå hela vägen till Turning Torso, utan att hålla till i området runt omkring. Tro inte på allt du läser i DN. Fläskiga rubriker som ”polisen hindrade demonstranter att nå Turning Torso” kanske är nog för att ge dig stånd och fortsätta läsa DN, det blir inte mer sant för det. Använd hjärnan.

  2. Vad menar du med att det inte blev någon fest? Var du inte där? Musikbilarna spelade för fullt och folk dansade och hade trevligt som om det inte fanns någon morgondag.

 4. Smurf skriver:

  Är det så mycket bättre i andra svenska städer?

 5. […] Somjagserdet-68 har fler bilder inklusive på det stökiga eftermälet med flera […]

 6. Venice skriver:

  Skicka notan på hela kalaset till dom åtalade vänsterpacket.Det ska straffas att göra så här.

 7. Stefan K skriver:

  Här kommer en gratulation från MellanSverige till er Malmöbor som ställde upp och visade att vänsterpatrasket inte har på era gator att göra.
  Jennys definition på fest är den typiske vänstersocialistens. ”Om vi inte får som vi vill ställer vi till med upplopp och kravaller”. Den definitionen har Sverige nu ledsnat på och det kommer Vänstern att få märka av allt mer.

 8. Buford. T. Justice skriver:

  Fredrik ”finken” Jönsson och hans pappa Jan Jönsson, finns med på dina bilder nr 027, hade varit intressant att veta om dessa två kommunister deltog i upploppen. Far och son i ledmand bland dessa odemokratiska slynglar.

 9. Kim Müller skriver:

  Ha, ha, ha ‘Jenny’! Det är så typiskt för vänsterpacket! När polisen effektivt stoppar drägget att nå fram till sitt mål så kan inte vänsterpacket erkänna detta och hävdar att det aldrig var planerat att gå ända fram. Skrattretande! Om polisen tvingat dem till Trelleborg skulle de förmodligen (i efterhand så klart) hävda att det var västra hamnen i Trelleborg de skulle reclaima! Och som vanligt – när de måste få utlopp för all den frustration de samlat på sig när det stod ända borta vid mässa och blev till allmänt åtlöje – kastar de först lite saker på polisen (som gör processen kort) för att sedan skylla på polisen… Samma sak varje gång, börjar ni få hack i skivan? Ner med vänsterpacket! Vill man inte jobba ska man inte ha nå´t!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: