Många döda i Iran

Det är svårt att följa och veta vad som föregår i Iran just nu. Men klart är att det Iranska folket behöver allt stöd de kan få i sin strävan för ett fritt, demokratiskt och förhoppningsvis sekulärt Iran. En sådan utveckling vore en stor välgärning för hela världen. De få bilder som kommer ut från landet visar på en fruktansvärd brutalitet beordrar av det islamistiska ledarskapet.
Uppgifter gör gällande att även Hamas och Hizbollah är tillkallade och på plats för att hjälpa till att slå ner upproret. Och vad dessa två grupper går för vet vi alla!

Hur många som dött i oroligheterna vet vi inte. Det talas om hundratals men det kan vara många fler.  

Ett stort antal iranska journalister och bloggare har gripits under de senaste dagarna. För varje gripande, deportation, och attack mot journalister, så ökar sannolikheten att regeringen kommer att slå tillbaka hårt, säger Amerikanska pressfrihetsorganisationen.

Jag hoppas att omvärlden inte stillatigande kommer att tillåta en massaker.

SDS SDS SDS DN DN DN SVD SDS SVD SVD SDS SVD DN SVD

Annonser

4 Responses to Många döda i Iran

 1. MM skriver:

  Erkänn inte presidenten i Iran!

 2. MarockanArab skriver:

  Sluta tramsa. Var är dina källor för att Hamas och Hizbolla hjälper till i att slå demonstratner. Vilka är dessa källor. Det är patetiskt påstående.
  ADM: Det är bara att läsa. BBC har rapporterat detta bland annat. Har också stött på informationen på olika Twittrar. Och DU! Nästa gång du undrar över mina källor fråga då det utan att komma med en massa ovidkommande dravel. Det är tur att jag inte är en lättkrängt arab!

 3. ali skriver:

  ville tacka dig för posten, jag är iranier och har också hört av många (i iran) om att en del av de här så kallade poliserna talar arabiska och förstår inte persiska.

  en strategi som jag hörde på cnn som folk paratar om att använda är att ta bort alla gatonamn och därmed förvirra de här jävlarna

 4. mimpiku skriver:

  nice blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: