Vem kör svarttaxi?

Ännu en berikning av vår stad. Svarttaxi-chaufförerna. Underbart – eller hur – att kunna ta billig taxi hem på kvällen.  

Sydsvenskan skriver idag: Åk inte svarttaxi. Den uppmaningen kommer från Malmöpolisen efter att ett tiotal kvinnor under våren och sommaren anmält att svarttaxichaufförer våldfört sig på dem.

För er som undrar vilka dessa Svarttaxi-chaufförer är föreslår bloggen er att ställa er exempelvis utanför Burger King på Gustav Adolfs torg en kväll/natt.

Du blir formligen attackerad av dessa individer i deras jakt på kunder. Vill du konversera med din chaufför under resan föreslår bloggen att du tar med en parlör om du inte är en hejare på olika nysvenska språk.

 

SDS

Annonser

8 Responses to Vem kör svarttaxi?

 1. DJ72 skriver:

  Vilka det är? Enbart blattar såklart…

 2. Seriös skattebetalare skriver:

  Jag blev informerad och varnad av en polis att inte välja svart taxi och inte välja förare från de arabiska länderna för att de har fått polisanmälningar av kvinnor som har blivit våldtagna av dessa män. Det är tydligt uppenbart att dessa män respekterar inte oss kvinnor skiter helt och fullt ut att respektera det svenska samhället i grund och botten. De har inget att göra här och de måste få stränga staff och utvisning med omedelbar verkan.

 3. I takes two to tango. skriver:

  Har de här blattetaxiförarna körkort? Har bilarna klarat besiktningen och är trafiksäkra? Är bilarna skattade och försäkrade?

  Svaret på ovanstående frågor brukar i många fall vara nej, att åka med dessa ”taxi” bilar är oftast förenat med livsfara. Att Polisen och skattemyndigheten inte tar in dessa ”egenföretagare” är ren slöhet men om så skulle ske hävdar väl förövarna att de blivit kränkta av rasistiska myndigheter och gör DO anmälan.

 4. Suzanne skriver:

  I smått kan man också visa hur man skiter i svenska lagar – som häromdagen.

  Vi stod många cyklister och väntade på båda sidor om Pildammsvägen i Malmö. En del gående väntade också. Det var i rusningstid och blev grönt för de väntande bilisterna på P-vägen. Då kommer i full fart en cyklist och kör om oss väntande – han väjer för cyklisterna på andra sidan gatan och använder Carl Gustafs väg för att komma upp på cykelbanan igen. Strax efter honom passerar en bil framför oss.

  Måste jag tala om att mannen var extra solbränd och hade mörklockigt hår?

 5. Dan skriver:

  Nästan alla som kör svarttaxi är araber, och som vanligt är det inte så svårt att gissa att det är dom som ligger bakom dessa rån och våldtäkter. Några av Sveriges största p-syndare/bilmålvakter kommer från Malmö och dessa har arabiska namn. Oj va man inte blir förvånad.

  Det finns för många araber i Malmö. Staden har blivit ett arabland. Och det är en jävla tråkig utveckling. Detta folkslaget vill inte anpassa sig och det visar dom jämt och ständigt. Man är så jävla trött att se deras kvinnor i heltäckande svarta kappor och slöja på huvud.

  Hoppas tjänstefolket som beviljar araber uppehållstillstånd samt svenskt medborgarskap på Migrationsverket faller offer för dessa araber en vacker dag, kanske i en svarttaxi.

 6. MarieNilsd skriver:

  Jag och mina väninnor har blivit rekommenderade att alltid ringa och beställa taxi i Malmö och Lund. Då vet man med säkerhet att chauffören är i tjänst när bilen kommer. Det är tydligen så att en del kör med sin taxibil utan att vara inloggad. Alltså det är inte bara svarttaxi som kan vara farligt. Vid hemkomsten brukar vi faktiskt också meddela oss med varandra.
  När jag var yngre var taxi det absolut säkraste sättet att ta sig hem och man bad ofta chauffören vänta tills man hade öppnat ytterdörren.
  Men det är nya tider och nya regler som gäller.

 7. […] Läs även bloggens: Vem kör svarttaxi? […]

 8. bouzeb skriver:

  Når I down svenkere skruver Araber i jeres indlæg. så tænk på at i rammer en meget stor del af befolkning. En del som arbejder stændigt, betaler skat og ligger ikke med svenske damer.
  Verden er blevet for fucking underlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: