Velour-taktik fungerar inte

Polisen avvaktar flera hundra meter från rondellen. Foto: Bloggen

Polisen avvaktar flera hundra meter från rondellen. Foto: Bloggen

Samhällets velour-taktik fungerar inte. Invandrar-gängen löper amok i våra förstäder natt efter natt.

Varje gång Polisen drar sig undan för att undvika sammanstötning stärks stenkastarna.
Det händer gång på gång.
Bloggen själva har bevittnat det otaliga gånger runt Ramels väg men även i  andra delar av Rosengård och Malmö.

Senast var under Rondell-demon där Polisen gjorde sig osynliga under natten för att undvika konfrontation.  Bland annat blev en Polisbil beskjuten med raketer och körde ifrån området till mobbens stora jubel.

Polisen återkom heller inte förrän området var totalt fördärvat och våldsverkarna begett sig hem.  Då var det som åskådare inte lätt att inte tappa tilltron till rättssamhället.  Hur mycket skall vi tolerera?

SVT SDS SVD DN DN DN SDS SDS

Annonser

5 Responses to Velour-taktik fungerar inte

 1. Mona Ohly skriver:

  Mmmmmångkultur…gott.

 2. jocke99 skriver:

  Känn din fiende lyder ett gammalt visdomsord. Vi bör alla skaffa oss egna kunskaper om fienden, för det går definitivt inte att lita på vänsterblaskorna. Läget är mycket värre än de försöker få oss att tro.

  Vad stenkastandet egentligen handlar om inser man när man läser Sayyid Qutb, som tillsammans med Hassan al Banna är Muslimska Brödraskapets egen Hitler. Han skriver i sina Milstolpar från 1964, islamisternas egen Mein Kampf följande:

  ”Den vite mannen i Europa och Amerika är vår främste fiende. Den vite mannen krossar oss och förtrycker oss medan vi undervisar våra barn om hans civilisation, om hans universella principer och ädla syften…Vi fyller våra barn med förundran och respekt för den mästare som trampar på vår heder och förslavar oss. Låt oss istället plantera hatets, avsmakens och vedergällningens frön i dessa barns själar. Låt oss lära dessa barn från den tid då deras naglar ännu är mjuka att den vite mannen är mänsklighetens fiende, och att de ska förgöra honom vid första bästa tillfälle.”

  Ganska klockrent, eller hur ? Något att tänka på för alla som undrar var föräldrarna till dessa ”barn” är.

  Från Hassan al Banna kan vi citera följande tänkvärda ord: ”Det ligger i islams natur att dominera, inte domineras, att införa sina lagar hos alla folk och att utvidga sin makt till hela jorden.”

  Muslimska Brödraskapet är den största och mest inflytelserika politiska rörelsen i den muslimska världen, inte ”ett litet fåtal extremister”. I själva verket skulle det antagligen få majoritet i ett flertal muslimska länder om valen där vore verkligt fria och demokratiska. MB är långt ifrån den mest extrema muslimska rörelsen. Den befinner sig snarare i den muslimska mittfåran.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_Brotherhood

 3. Ronken skriver:

  Vad är det för fel på svenskarna?
  De allra flesta ogillar massinvandringen både medelsvensson såväl som höga politiker men ingen vågar säga det!
  Är svenska folket fredsskadade efer 200 år av fred? Undrar om medelsvensson kommer att matas med PK-media ända tills utlänningar tagit över rättsväsendet och alla samhällsfunktioner.
  Då kommer etniska svenskar upptäcka att de inte har något land kvar.
  Men då är det försent.

 4. wh skriver:

  Polisen är fega kräk, i andra länder hade poliser dragit vapen och skjutit skarpt. Nej här är det mer profitabelt att stå och ta in pengar på fortkörare än agera kraftigt mot gängvåldet och alla personrånen. Polisen: Blev du rånad, men jaha och vem bryr sig.

 5. Jur kand skriver:

  Det är alltid lika intressant att se makthavarnas okunskap, i synnerhet i ljuset av deras betoningar på vikten av att lära sig historia. Om polisbefäl eller politiker med ryggrad läser detta, så förstå en gång för alla att muslimerna uppfattar inte tillbakadragande som en fredlig gest utan som SVAGHET! Men om det är velour som gäller, så tänker jag hälla upp drinken sätta mig framför TVn och men viss skadeglädje se på när Socialdemokraternas menlösa hållning i migrationsfrågan äntligen kommer till sin kulmen. För tyvärr är det nog så, att nästan alla(ink Mona) vet vad som MÅSTE göras menn ingen törs pga den förväntade opinionen. ”There is no public opinion, only printed opinion” W. Churchill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: