Haram i media

I Danmark är det ok. I Sverige är det huvudet i sanden.

I Danmark är det ok. I Sverige är det huvudet i sanden att bara antyda att Islam kanske eventuellt inte är det bästa för oss.

Aftonbladet har förbjudit Sverigedemokraterna att annonsera. Detta oavsett vad de innehåller! Nu följer Sydsvenskan efter. – Vi inför inte annonser som är kränkande eller bryter mot den demokratiska värdegrunden. ”Nej till islamisering” är hets mot religionsutövare, inte religionskritik, säger tidningens chefredaktör Daniel Sandström.

Sedan tidigare har Metro samma förbud.

Det är uppenbart att en del av media etablissemanget endast tänker släppa fram av dem godkända åsikter. Det alltså inte tillåtet i SDS att ha negativa åsikter om islams utbredning i Sverige. Det är haram i Sverige 2009!

  

SDS DN SVD

Annonser

One Response to Haram i media

  1. Jag fattar inte mycket. Islamisering är väl ett fenomen (bra eller dåligt) som enligt en teori skulle drivas av/spridas genom vissa människor (religionsutövare), men det är inte en eller flera UTÖVARE i sig för tusan. Jag gillar personligen inte alls Sd, men här måste Sydsvenskan sannerligen fått tuppjuck. Islamisering = utövare? Eh, kom igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: