Socialdemokrat misshandlad av invandrargäng

Patrik ”Link” Lindqvist

Patrik ”Link” Lindqvist

Ordföranden i socialdemokraternas Oxie-förening, Patrik ”Link” Lindqvist, råkade en kväll i våras illa ut på väg hem från Folkets Hus.

Oprovocerat attackerades Lindqvist av ett invandrargäng på uppemot sex personer. Socialdemokraten fick därmed tillbringa ett antal timmar på akuten efteråt.  
Ovan enligt källor till bloggen.

Händelsen har dock inte öppnat ögonen på  Patrik ”Link” Lindqvist utan han fortsätter bokstavstroget tala sig varm för en fortsatt generös invandring. Gud nåde den uppringare som vågar antyda en annan uppfattning.  

”Link” är även känd som före detta fotbollshuligan i MFF-klacken på 80-talet. Trots detta kunde han inte värja sig mot invandrargänget. Lindqvist är likaledes programledare i socialdemokraternas Radio A som sänder lokalt i Malmö på 89,2.

SDS

Annonser

7 Responses to Socialdemokrat misshandlad av invandrargäng

 1. Mats skriver:

  Snacka om att ”bita den hand som föder en”…

 2. Kalle skriver:

  Ett nationellt uppvaknande handlar inte enbart om vad som hände utan framför allt… varför det hände! Patrik Link kanske bara förstår Vad som hände. Nästa gång han får på truten kanske han även förstår varför och lämnar sin post. Vilket jobb han har alltså, ju bättre utfört arbete desto större chans att få på truten. Snacka om att spotta i motvind.

 3. Skeåning skriver:

  Får mig att tänka på den holländske journalisten som jag glömt namnet på, som åkte i sin nyfikenhet till Afghanistan för att intervjua talibanerna, vilket ledde till flera grova gängvåldtäkter, men ändå skulle hon på någotvis försvara talibanerna med att det inte var svart och vitt utan att de också visade henne respekt. Geert Wilders kommenterade något i stil med att det var ett praktexempel på hur förbländade mångkulturalisterna blivit i sin ideologi.

 4. Rickard skriver:

  joane de rijke…
  men hon hade nog inte alla hästar hemma efter sin kulturupplevelse med upprepade våldtäkter och dödshot, vilket är förståeligt.

  vår käre ”link” har en bit till att gå innan han inser att han inte slipper undan det mångkulturella samhället bara för han är undfallande mot de som står för problemen.

 5. Skeåning skriver:

  Just så hette hon. Nej det sätter nog sina spår minst sagt. Tragisk historia.

  Link kanske har vaknat upp men fruktar den socialdemokratiska piskan han skulle få från partitoppen om han valde en annan kurs. =)

 6. Albert K Tillman skriver:

  Joanie de Rijke kanske drabbades av en form av Stockholmssyndromet eller så är hon bara dum i huvudet.

 7. slipper skriver:

  Hey, you have a great blog here! I’m definitely going to bookmark you! Thank you for your info.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: