Självmål

SDS 091017

SDS 091017

Henrik Bredberg, snälla titta lite till vänster om din ledarkommentar idag. Där har du ett av svaren på varför Sverigedemokraterna finns och växer.

Självcensur var inget vi behövde ägna oss åt innan massinvandringen. Då vågade och kunde vi kritisera exempelvis kvinnosynen inom exempelvis Islam utan att frukta för våra liv. Det kan vi inte idag.

Några decimeter till höger på samma uppslag finns en text med rubriken ”Antisemitismen ökar i Sverige”.  I tidningen Gringo konstaterar Malmörabbinen Shneur Kesselman följande.
 – Två 20-åriga killar skrek ”Jävla jude” när jag gick vid synagogan. Ibland gör de nazistiska hälsningar, men det är alltid araber. 

Även detta är en konsekvens av massinvandringen.

Exemplen – cirka en centimeter till vänster och några decimetrar till höger – från din hyllning till det mångkulturella är riktigt skrämmande men likväl verkligheten i Sverige 2009.  

PS! På uppslaget finns även, som vanligt utan substans, en attack på SD. DS!

Mer om SD i media: SDS DN DN DN DN DN SVD SVD HD SDS SDS SDS

3 Responses to Självmål

  1. T skriver:

    Lärde du dig inte skillnaden mellan vänster och höger när du var barn?

    ADM: Tack, tydligen inte. 🙂

  2. Anders skriver:

    Självmålen kommer från SD som vill ta ”krafttag mot kriminalliteten”, men som har dömda kriminella högt upp i leden. Som exempelvis inte betalar sina bot i tid till brottsoffren.
    En styrelse som inte kan skillja på mitt och ditt, utan stjäl en journalists material.
    Som skriker censur när Aftonbladet refuserar (det är skillnad på refusera och censurera) en annons, men själva vägrar de ens kommentera varför de inte inför en annons från deras meningsmotståndare.

    Hycklare, är vad SD är. Få se om du i vart fall står för något och låter den här kommentaren få vara med.

    ADM:Trots att du far med osanningar, alternativt har noll koll, låter jag dig komma till tals. Om du tar till dig fakta så upptäcker du att det, FAKTISKT, är tvärt om!

  3. dan åke skriver:

    läs nedanstående länk, så förstår man varför allians och sossemaffian är så rädda för SD! ärliga och rakryggade personer är tydligen inte välkommna i de ”demokratiska” korridorerna.

    Man skall inte se på när man tillverkar korv och absolut inte se på när lagar stiftas i EU, det finns risk att man mår illa då!

    http://henrikalexandersson.blogspot.com/2009/10/telekompaketet-man-hapnar.html
    Hoppas nån kan wallraffra sig in i regeringen och i eu så folket får veta

Lämna en kommentar