Möten, mångfald och möjligheter i Malmö

Bild inne på Skatteverket i Malmö. Inflyttningen är nu så omfattande att en separat egen kö skapats för att hantera inflödet till staden. Notera att dett är anhörighetsinvandringen som hanteras här. Foto: Bloggen.

En förklaring till Malmös utveckling?

Skottlossning, bilkapning och rån i Malmö inatt. Malmö lever till fullo upp till devisen, möten, mångfald och möjligheter.           

Två unga kvinnor som stannat för rött ljus vid Nobeltorget i Malmö sent på torsdagskvällen. Då trängde sig två främmande män in i bilen. En av dem höll en kniv mot halsen mot kvinnan i passagerarstolen och beordrade den andra att köra ut från stan.

 – De har lämnat ett visst signalement men det vill vi inte gå ut med, säger Polisen.

Det står dock klart att gärningsmännen pratade svenska med brytning. Vid ettiden hittades bilen brinnande på parkeringsplatsen vid Pudesjö utanför Svedala.

 I stadsdelen Seved utbröt det skottlossning vid 22-tiden. Måltavlan var en lägenhet och minst fyra skott avlossades genom fönstren.

 Två rån skedde under cirka en halvtimmas tid på skolgården vid Monbijougatan. Vid halv tiotiden rånades en 16-årig pojke på sin Canada Goose-jacka. Han berättade att han hade blivit hotad med ett pistolliknande föremål som trycktes i ryggen på honom och att en av hans kamrater hade blivit misshandlad av rånaren.

Nästa rån skedde vid 22-tiden. Då överföll och misshandlade tre personer uppringaren, en man. Han blev inte allvarligt skadad, men gärningsmännen tog hans mobiltelefon.

 SDS SDS SDS

Annonser

One Response to Möten, mångfald och möjligheter i Malmö

  1. Lena skriver:

    Inte förrän politiker och andra ansvariga VÅGAR säga att problemen i Malmö (och även vissa andra städer)beror på vissa av invandrarna, och VÅGAR ställa krav på dem – ja då kan vi börja se en ljusning. Men så länge vissa personer boende i Sverige får ha egna lagar, och förstöra för andra, utan att någon VÅGAR säga att det i många fall är just invandrarna, ja så länge kommer vi fortsätta att ha problem.

    När det gäller våra invandrare så är det INGEN som i tjänsten öppet vågar säga något, de tillåts överskrida alla lagar och regler, de får lov att misshandla och förnedra sina kvinnor, de får lov att förstöra, hota, skada etc utan att någon öppet säger att nu räcker det!!! – vill ni vara i Sverige får ni allt lov att uppföra er som normala människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: