En virtuell promenad

Hitta.se har inför en ny tjänst där man virtuellt kan ta sig runt i Malmö. Ett säkert sätt för den nyfikne att ta sig en titt på Ramels väg i Rosengård. Bloggen hittade följande vyer. Gå gärna själv bort till Shell-macken och studera asfaltens alla skador efter bränder.  Cointainrarna står där då sophusen brännts ner.

http://hitta.se/gatubild/

Annonser

2 Responses to En virtuell promenad

 1. demokratbloggen skriver:

  Här ser man tydligt att muslimer är barbarer som aldrig kommer att civiliseras.

 2. demokratbloggen skriver:

  ”… Det socialdemokratiska partiets kamp för att bilda ett parti som skulle leda Sverige ut ur fattigdom och elände har för länge sedan dödats av dagens landsförrädiska patrask. Det borde vara dödsstraff på landsförrädare!

  Det skitiga patrasket har INGENTING med folkets kamp att göra. Det socialdemokratiska parti som bildades och efter mycket möda och kamp, och slutligen genomdrev välfärden i vårt land, har dessa förrädare så gruvligt svikit så att idag återstår det Absolut Ingenting av folkets demokratiska parti … I n g e n t i n g ! …

  … Idag talar sossarna om att ta hit obegränsat med utlänningar, sådana som under socialdemokratins ungdom benämndes svartfötter, sådana som tar våra jobb och förstör landet …

  Vi ska slänga ut ockupanterna från vårt vackra land, samtidigt som kujonerna i Sveriges riksdag kan vänta sig hårda straff för sitt svek …”

  http://demokratbloggen.wordpress.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: