Något är sjukt

På grund av en teckning. Något är sjukt med islam!

Nima Dervish:

”Må tusen rabiessmittade hundar urinera på ”profeten” Muhammeds och alla hans avkommors gravar, som tack för att ha introducerat ”fredens religion” till världen.”

Nima Dervish, född 1975 i Iran, är en svensk-iransk frilansjournalist, författare, föreläsare och debattör. Dervish lämnade Iran i samband med Iran–Irak-kriget och anlände till Sverige 1987.

Ninas citat är med anledning av Iran-situationen.

SVD SDS SDS SVD

Annonser

7 Responses to Något är sjukt

 1. Demokratbloggen skriver:

  Det är sådana flyktingar som är välkomna till vårt land. De behövs i dagens politiskt svåra läge!

 2. Leif D skriver:

  Bilden är inte en karrikatyr, som vanligen brukar hävdas, utan den Sanna bilden av islam. Attentatet mot tecknaren bevisar detta.

 3. Shark skriver:

  Det är bra! Vi måste gemensamt sprida en verklig bild av islam(ismen) konsekvenser! Hoppas Iran blir fritt från dessa stenålders-tomtar…

 4. sigge skriver:

  Att bilden är en sann bild av islam kan väl ingen
  tvivla på. De bevisar ju gång på gång att så är
  fallet nu senast i Pakistan.

 5. Realist skriver:

  Nima Dervish må hata islam men han hatar svenskhet precis lika mycket. Han är god vän med flera av lössen på Expo och har mer än en gång uttalat sig mot nationalism.

  Sverige behöver inte honom. Sverige behöver vakna svenskar. Vi behöver inte invandrare som plötsligt börjat hata sitt förflutna och använder Sverige som arena för religionskrig.

 6. Islam skriver:

  Islam hit och Islam dit.Vissa måste läsa ock lära sig mer om Islam, så mycket hat ock fördommar sårar mig.

 7. Piri skriver:

  Hmm det senaste rabaldret i Uppsala bevisar bara vad lätt islam har att ställa till med bråk,det har ju blivit rena sandlåde nivån på det hela, religion har i alla århundraden ställt till med jävelskap även kristendomen men nu borde vi väl vara så pass vuxna att vi kan klara oss utan allt jävla krigande och bråkande p.g.a religion,sedan får man väl ta seden dit man kommer skulle inte tro att jag fick säga vad jag ville om jag kom till ett land med den extrema formen av islam, NEJ LÅT ALLA FRAMFÖRA SINA ÅSIKTER men sedan är det väl upp till var och en och tro på vad man vill utan att behöva sjunka så lågt att man måste slåss för några teckningar på ngn tomte som man inte ens vet om han funnits samma gäller alla religioner, vi vet ju inte ens om dom funnits dom vi skall tro på ELLER HUR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: