Välartad grupp flyr Malmö

Lars Ohly iklädd en Palestinahalsduk med en karta UTAN Israel! Foto: Bloggen.

Skånska Dagbladet har en skrämmande men mycket intressant artikelserie om antisemitismen i Malmö. Judar trakasseras och hotas på stadens gator… och fotbollsplaner.

Läs speciellt intervjun med Ilmar Reepalu, Israel har skapat en ”varböld”, där han helt och hållet skyller ifrån sig. Reepalu hävdar att det är högern som ligger bakom trakasserierna trots att judarna i samtliga artiklar anger att det är muslimer/araber och vänstern som ligger bakom dessa.

Det framkommer även i de olika artiklarna vilken del av Malmös befolkning som står bakom hoten. En del judar lämnar Malmö. De kan inte leva fritt här. Att visa sig med smycken eller symboler från sitt ursprung är inte att tänka på. Trakasserierna kommer främst från  invandrare från Mellanöstern i symbios med vänstern.

Vänsterledaren, Lars Ohly kunde förra året ses spatsera omkring på Stortorget iförd en halsduk med en karta UTAN Israel. Socialdemokraten Illmar Reepalu gjorde sitt till i agerandet i samband med Davis cup.

Fredliga demonstationer har mötts av lynchmobbar med stenar och raketer. Polisen har inte klarat av säkerheten och manifestationer har fått avbrytas.

Mer om dessa händelser på olika ställen i bloggen.

I september är det val!
DN ”Ta hoten på allvar, Ilmar” ”Det som händer är en tragedi Be om ursäkt

SKD: ”Önskar att fler hade Ilmars mod” Chatta med Ilmar Reepalu ”Onda krafter drabbar även moskén” ”Det känns legitimt att ge sig på judar” Imam: Politiker bör leda dialogReepalu: Israel har skapat en ”varböld”26/1 ”Davidsstjärnan är som ett rött skynke”.

26/1 Höjd säkerhet kring matcher
25/1 Judehatet får dem att lämna Malmö
25/1 Polisen: Hatbrott mot judar har fördubblats
25/1 Klasskamrater skulle ”halalslakta” Jacob

Annonser

One Response to Välartad grupp flyr Malmö

  1. Johan skriver:

    Det är problematiskt med obildade människor, ofta vill de inte heller utbilda sig. Såg ett äldre inlägg angående nedskräpningen i Rosengård. Men det sker ju även på andra ställen i landet. När man inte tvingas att lära sig ta ansvar för sitt eget hem och för gemensamma utrymmen, då går det nerför. Föräldrarna vidareförmedlar sin sluskighet till barnen om det inte finns andra krafter som stramar upp dem kärleksfullt.
    Dock behövs även ännu mer hjälp till barnen att kunna hantera sina föräldrar. Mer disciplinerade ungar, kan förarga föräldrarna, vilka då kan ta ut sina aggressioner mot dem.
    Se det övergripande: Stopp för flyktingmottagningen för att vi ska kunna hantera uppstramningsprocessen under 20-30 år. Sverige kommer inte att gå under eftersom produktiviteten kommer att öka i industrin och det inom tjänstesektorn endast kommer att ske omfördelningar från barnvårdande funktioner till äldrevårdande funktioner. Däremellan kan de äldre generationerna ta hand om barnbarnen medan föräldrarna arbetar. Häpp, vårt sociala kitt blir starkare. Som på Hylands tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: