Vem är han?

Vem är den här våldtäktsmannen media skriver lite kryptiskt om?

Ingenstans går det att utläsa att vederbörande inte är svensk medborgare. Att han inte ens kan svenska. En medveten mörkning eller inte journalistiskt intressant?

Från SKD:
”I drygt två och ett halvt år härjade våldtäktsmannen i Malmö. Nu står en 34-årig man åtalad för en serie av våldtäkter och försök till våldtäkt. I ett av fallen riktade han även en kniv mot offrets hals, tog strupgrepp och hotade att döda henne.

Den 34-årige Malmöbon misstänks nu för att ha överfallit minst åtta olika kvinnor. Stämningsansökan, som lämnades in till Malmö tingsrätt på fredagen, omfattar en grov våldtäkt, fem våldtäkter och två våldtäktsförsök.”

Skånskan
SDS
Serievåldtäktsman i Malmö körde svarttaxi – åtalad

5 Responses to Vem är han?

  1. Cavatus skriver:

    GEnom att skriva så här cementerar man en mansskräck bland kvinnor, en allmän mansskräck. Är det verkligen av godo? Det är bättre att säga att han är egyptier i grunden och på så sätt hjälpa kvinnor att ”smalna av” skräcken och rikta in sig på de verkliga farorna när de rör sig ute i det fria samhället på kvällstid.

  2. kjgk skriver:

    Journalisterna har skrivit sina artiklar med utgångspunkt från stämningsansökan där det framgår att han är medborgare i Egypten samt har behov av arabisk tolk. Detta kom inte med i artiklarna. Varför?

  3. Tanten skriver:

    Tja, jag tar alltid för givet numera att det är en icke-svensk bakom rubrikerna till dess jag får bevis för att det inte är så.

  4. HansG skriver:

    Jag blir så förbannad

  5. m skriver:

    Vilken kille :
    Amr Mahmoud El Hossanly Taha, född 1975-08-20. Medborgare i Egypten. Han bokfördes som invandrad 2009-06-02 från Tyskland. Måste ha tolk på arabiska.
    Det är därför det inte står så mycket om honom i tidningarna eftersom det är kränkande mot honom(obs inte kvinnorna).
    Annat är det med Göran Lindberg som är svensk och minst ett lika stort as han går det väldigt bra att visa namn och nylle på !
    Lite nyfiken på om han behöver tolk hur kunde han få med sig tjejerna ?

Lämna en kommentar