Något är sjukt!

Ett av Malmös kriminella invandrargäng.

Visst är det sjukt, det besinningslösa mordet på Inger i Landskrona och våldet mot 84-åringen i Malmö igår.

Men det är även i högsta grad sjukt när man tittar på den massmediala bevakningen. I princip samtliga artiklar handlar om gärningsmannen och hur synd det är om honom och hans familj. Som vanligt läggs fokus på gärningsmannen.

Just nu på Sydsvenskans hemsida är det fem artiklar och ingen av de handlar om Inger eller hennes familj. Huvudreportaget har rubriken ”Hat mot misstänkt sprids på internet”. Likadant är det i tidning efter tidning. Något är sjukt!

SD vill ha en martyr Hotbild mot 23-åringen i Landskrona Polisen störs i arbetet av hatkampanjen Muslimska ledare manade till lugn HD SVD SVD

Annonser

19 Responses to Något är sjukt!

 1. Skeåning skriver:

  Visst är det sjukt. Så otroligt sjukt. Det är svårt att just nu hålla sig hyfsat balanserad när man kommenterar.

 2. Cavatus skriver:

  Ja, dessvärre saknas det sjukdomsinsikt bland nyhetsförmedlarna i Sverige. Läs denna skrift, ett brandtal mot journalisterna:

  http://www.korta.nu/magnacharta

  Sprid budskapet om ocensurerade nyheter:

  http://www.korta.nu/flygblad

 3. jonas skriver:

  SVERIGE ÄR ETT SJUKT LAND PÅ GRÄNSEN TILL SÖNDERFALL. MEDIA har idag journalister som är knappt vuxna, som lever i en fantasivärld med ett oändligt ”FAN VAD VI ÄR BRA SYNDROM” ivrigt påhejade av medstrykande lärare sedan småskolan.

 4. Erik skriver:

  SVENSKA delen av befolkningen är sjuk som accepterat och accepterar att bli koloniserade! DET är vad som är sjukt! SAMT de jävlar som ideligen ursäktar och vilseleder folk med en skev bild av hur verkligheten ser ut och vilket samhälle mångkulturen innebär.
  Men man kan inte undgå att ytterst är det svenska folkets eget fel som låtit sig vilseledas.
  70 år socialistisk enpartistat var väl inledningen till törnrosasömnen som snart förmodligen får sitt slut!

 5. xy skriver:

  Inga svenska ungdomar slår gamlingar på käften, inga.
  De som gör det ska vi skicka tillbaka till det land
  de kommer ifrån tillsammans med övriga släktingar.
  Sverige är snart i det närmaste totalförstört p g a
  vår generösa invandrarpolitik. Dags att ta itu med våra politiker.

 6. Pelle skriver:

  Ännu sjukare är den totala tystnaden kring dubbelmordet i Växsjö, tystnaden från de så ”ordningsamma” SD-anhängarna. Eller är det helt i sin ordning att en sinnesjuk ”helyllesvensk” tjej begår vansinnesdåd, medans om en person med invandrarbakgrund begår ett annat vansinnesdåd ja då ska ropen skalla och bla bla bla..
  Det tycker jag är sjukt.

 7. Anderson skriver:

  Som gammal nämndeman undrar man ju faktiskt varför 7 av 10 som står inför skranket och gjort något brottsligt är invandrare och att fler än hälften av offren är svenskar. Tydligen bör svenskarna råka riktigt illa ut innan de fattar något. De bra invandrarna tycks ju inte göra mycket åt det själva, trots att deras eget rykte blir mer och mer skamfilat. De mest beklagar det. Sedan glöms det. Usch fy fan säger jag.

 8. Zico skriver:

  Det hemska är väl att man tänker ‘det där skulle inte en infödd svensk gjort’ och som vanligt visar det sig att det var det inte heller. Och – som vanligt – blir man inte förvånad. Vad är det egentligen för fel på dem?

 9. Toksvensken skriver:

  Se nu till att dränera vårt land på skräptidningar, helt enkelt genom att INTE KÖPA DOM!! PK-media lever på svenskens vanor, och dom kan ju varje svensk ändra på om man vill!! Faktum är att nästan ALLA tidningar i Toksverige jämrar sig över den stackars besinningslöse mördaren! Skall man läsa sanningen får man titta i danska tidningar på nätet! Som sagt, KRÄV MER av pressen eller låt bli att köpa deras förljugna svenskfientliga alster!!

 10. H. skriver:

  7,6% för SD i senaste mätningen… en röst på dem är nog det enda sättet för oss svenskar att säga ifrån. Givetvis är detta även partiet för de invandrare som vill leva som svenskar och som vill bekämpa den rasism som riskerar att födas när andra invandrare missbrukar den svenska gästfriheten.

 11. Hampus skriver:

  Det hela påminner faktiskt mig om fisken ”smörbult”
  http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/ilsken-smorbult-ny-art-i-ostersjon-1.363712

 12. Björne N. skriver:

  Man fattar inte hur media kan vara så sjukt vridet. DEt måste vara presstödet, de har en agenda som de måste hålla sig till, annars får de sparken? EU-direktiv???
  1. Det är alltid synd om invadrare oavsett vad de gör.
  2. De som säger något annat än (1) är rasist.

  Näthat värre än mordet?
  http://erixon.com/blogg/2010/04/nathat-varre-an-mord/

 13. Emma skriver:

  de som bär ansvaret är våra folkvalda! Men de är ju så självgoda att de inte ens kan skönja att någonting är helruttet i kungariket Sverige, ty de vill ha skygglapparna på och har inte för avsikt att ta av dessa

 14. Emma skriver:

  fö är det alltid synd om gärningsmannen i Sverige, är denne nysvensk åtnjuter han dessutom helgonstatus

 15. 1ttan skriver:

  @Erik
  Det verkar bli alltfler (o)svenskar – att vara osvensk betraktas ju allmänt som ett hedersomnämnande! – som äntligen kan ta in det tydligen för många hårdsmälta faktum om *grundorsaken* till sakernas tillstånd i detta så arma land.

  Ty ett sådant svindlande litet antal personer som journalist-och politikerkåren, iofs får vi nog inräkna stora delar av den offentliga sektorns tjänstemän, totalt sett utgör av befolkningen så kan de kan o-m-ö-j-l-i-g-e-n indoktrinera och påtvinga en på det stora hela taget tankeskarp och icke-hycklande befolkning och som dessutom äger mer än ett uns nationalkänsla, dessa folkhemsupplösande vansinnigheter vi tvingats utstå de senaste ca 20 åren. Då skulle de sparkas ut *åtminstone* via kraftigt nedåtgående valresultat samt prenumerationsuppsägningar en masse.

  Och sålunda följer tyvärr den sorgerliga slutsatsen att vårt folk till allt övervägande del *är* det politiskt ointresserade, lallande, naiva, lättdresserade köttberg som ovannämnda kamikaze-nomenklatura säkert i grunden anser.

  Därmed finnes ju heller tyvärr inget att göra för att återbörda landet till det tillstånd där en godtycklig person, speciellt då kvinnor, någorlunda tryggt kunde vistas på valfri plats oberoende av vad klockan var slagen. Där gängkriminalitetn , skolbränderna m.m. lös (no pun intended) med sin frånvaro.

  Och på det hela taget är det ju dessutom minst 15 år för sent…

 16. Josef Boberg skriver:

  Om den här djupt tragiska historian – kommenterade jag igår HÄR.

 17. festinalente1 skriver:

  Undras om lika mycket ovett kommer att ösas över kvinnan som misstänks för dubbelmorden i Växjö.
  Eller det är inte PK att kommentera detta lika tragiska fall.
  Brott är brott oavsett om den dömde heter Johan eller Ahmmed!

 18. Josef Boberg skriver:

  GRUNDORSAKEN TILL ALLT ELÄNDES ELÄNDE I VÄRLDEN;

  ”Ge mig kontroll över en nations pengar – och jag bryr mig ej om vem som skriver lagarna.” = Mayer A B Rotschilds världsomspännande bankimperium (video ca 10 min) = The EndGame (video 2 tim 20 min) = Harmagedon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: