Olycka?

Protester mot protesterna mot mordet.

Nu kom erkännandet. Först nu efter veckor av  lögner både från gärningsmannen och hans släkt  erkänner nu ”23-åringen” att han var den som attackerade pensionärsparet på parkeringsplatsen i Landskrona. Men han hävdar att det var en olycka. Hur det nu kan vara en olycka att med knytnävar slå ihjäl en pensionär.

Tidigare i bloggen om Parkeringsmordet

SDS SKD HD SVD

Annonser

10 Responses to Olycka?

 1. Gullbritt skriver:

  Jag kallar inte detta för en olycka.Då kan vem som helst klippa till någon på käften och sedan säga att man råkade
  slå till någon med knytnäven så personen ifråga dog.????
  Så är svenska rättssamhället om de går med på detta.

  ”Sanslöst”.

 2. Björn Pålsson skriver:

  Ja,hur kan det vara en olycka?Denna dåre blev tillsagd av ett äldre SVENSKT par,och det tålde han inte.Om det var en ”olycka” varför smet han och gömde sig,varför inte ge sig tillkänna om det var en”olycka”?
  Han förtjänar ett långt fängelsestraff och därefter utvisning på livstid,detsamma gäller hans familj.

 3. Nobody skriver:

  Han menar nog att knytnäven lossnade och råkade hamna på damen. Eller så menar att att det var en olycka att han föddes.

 4. nuvetvi skriver:

  Man står inte över lagen för man är från Libanon!
  Vad de än använder för tillmälen. Nazister kan de vara själva! Varför ska man tro dom?

 5. Pelle P skriver:

  Det kommer mer ”varför”.
  Varför måste alltid Leif Silbersky agera försvarsadvokat åt sådana misslyckade människor som denne 23 åring.

 6. Den ironiske magikern skriver:

  Klart det var en olycka. Den gamla damen föll framåt och råkade träffa hans knytnäve flera gånger. Hon föll framåt flera gånger. Klart att den unge mannen vill ha respekt för att den gamla damen gjort illa hans knytnäve. Nu var det inte så att han smet utan han var på väg för att hämta hjälp till den gamla damen. Men det fattar inte vi. Vi svenskar är ju så inavlade att vi tror att den unge mannen är kriminell åldringsmisshandlare. Vi får nog skärpa oss och ändra seden där vi är födda 😉

 7. Robban skriver:

  Hur i helvete kan det vara en OLYCKA, att han helt medvetet misshandlar en människa så att detta sedan leder till döden för den människan?? En OLYCKA?!?!?!? Han är så klart rädd för att få ett eller ett och halvt år i fängelse. Ja, så är det i Sverige år 2010. Förmodligen slipper han nog undan med några dagsböter och en höjd pekfinger! Det är en spottloska i ansiktet på de anhöriga. Allt är som vanligt i det Nya Sverige. Det är så äckligt att man spyr!!

 8. Andy skriver:

  Det är bara att hoppas att det finns folk som *tar hand* om personen i fråga när han kommer ut sedan. Hans handling är att slå, finns ingen tanke på att hon kan falla och slå sig. Så mord är uteslutet tyvärr. Å andra sidan så ger ju inte mord heller någog större straff. Om det inte är en svensk som står åtalad vill säga. Nu ska denna familj kosta samhället miljoner kronor, så ut med fanskapet. Även den skyldige, ut med han med, så han slipper kosta jävla massa stålar i fängelset. Det är skattebetalarna som får ta straffet.

 9. naivtive skriver:

  Jamen det är klart att det bara är lite språkförbistring, Han menar att han ÄR en olycka. Ja och det kan vi kanske hålla med om, i alla fall för hans mamma och fram för allt för Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: