Mohammed med fru nakna på Rosengård

Foto och copyright: somjagserdet68.wordpress.com.

* Bloggen vill bara var tydlig med att Skånepartiet inte är att betrakta som ett seriöst parti. Det vill säga inget att rösta på om man önskar en ändrad politik i Sverige! *

————————————————————–

En teckning som, ganska troligt, kommer att uppfattas som provokativt har uppförts vid rondellen vid Ramels väg. Troligen har det ställts dit under förmiddagen idag.

Det är rättshaveristerna i Skånepartiet som står bakom plakatet. Verket är en skiss på ”Mohammed med hustru”. Både Mohamed och hustrun är nakna.

Budskapet i textform lyder:

Mohammed med hustru”

” Han 53 och hon 9″

”Är det sådana bröllop vi vill se i Skåne?”.

Bloggen tycker att Skånepartiets tilltag är osmakligt och med tvivelaktigt motiv. Men det handlar om yttrandefrihet. Och fakta är att profetens tredje fru, Aisha bint abu Bakr, endast var sex år när de gifte sig. Äktenskapet fullbordades tre år senare då hon hade fyllt nio.

Foto och Copyright: somjagserdet68.wordpress.com.
Foto och copyright: somjagserdet68.wordpress.com

*Uppdaterad kl.18.10* Det var inte länge Skånepartiets verk fick stå orört. Vid 16.30-tiden var plakatet demolerat!

Verket sönderslaget vid 16.30-tiden.

Verket var sönderslaget vid 16.30-tiden.

Om Muhammeds fruar

SKD

Annonser

41 Responses to Mohammed med fru nakna på Rosengård

 1. Lilli skriver:

  Oj, oj, oj. Trodde Skånepartiet hade gått på pension…?

 2. De borde kanske ha gjort det!

 3. Pelle P skriver:

  Ja men vilket härligt initiativ. Blir förmodligen ett härligt väsen om ”konstverket” också.
  Men sanningshalten går inte att bestrida.

 4. Line skriver:

  Tycker det är oerhört kränkande mot befolkningen på Rosengård och andra invandrare överhuvudtaget. Tror snart att svenskarna vill ha ett inbördskrig. Hoppas att ni känner till att profeten Muhammed var gift med en äldre kvinna. Dom flesta pedofilerna i Sverige är faktiskt svenska män.

 5. ADM: Jag tycket att Skånepartiets tilltag är osmakligt och med tvivelaktig motiv. Men det handlar om yttrandefrihet. Och fakta är att profetens tredje fru, Aisha bint abu Bakr, endast var sex år när de gifte sig. Äktenskapet fullbordades tre år senare då hon hade fyllt nio.

 6. Line skriver:

  Visst ska det vara yttrandefrihet!!! Tycker det är bra när alla partier kommer till tals, även Sverigedemokraterna o Skånepartiet, men det kan vara utan kränkande bilder.

 7. ADM: Yttrandefrihet ska, enligt min mening, inte följas av ett ”men …”. Då har snart ingen yttrandefrihet kvar!

 8. Djevdet skriver:

  Jättebra att affichen publiceras. Även om den är kränkande så är det bra att avdramatisera förbudet att mohammad inte får visas på bild. Som Alban så tycker jag att det är ett bra initiativ.

 9. Alexander skriver:

  vad är det för Kränkande? det är ju faktiskt sant , och det är Muhammed som är deras perfekta människa..

  Ps Line vet du att dom flesta våldtäkten begås av Muslimer? värre att våldta än att vare en pedofil.

 10. Tony skriver:

  Det spelar ingen roll om Muhammad var gift med en gammal dam. Det som är problematiskt är att islamska texter tillåter utnyttjande av barn, att det är en helig lag från guden med namnet Allah. Det var även Allah som sa till Muhammad att hans önskan att gifta sig med Aisha skulle ské, även fast hennes pappa motsatte sig det för att hon var så liten.

  Dåliga argument biter bara på ologiska personer.

 11. Allah skriver:

  Mer sådant här. Jag sitter gärna på vakt i en rondell för att skydda konsten med

 12. Gustavsson skriver:

  Har du ingen större bild, uppförstorad du kan lägga upp? Då kan andra lägga upp den så alla kan se problemet.

 13. Roland X skriver:

  Okej för att bilden på plakatet är vanärande. Men är det inte helt rätt att vanära en 53-årig man som har sex med en 9-årig flicka?
  Och gör det verkligen något om man stöter sig med dom människor som ser upp till en sådan man?

 14. […] Mer sådant – Och Skånepartiet gjorde ju en snygg grej om det idag  – Kolla in det själv på Politiskt Inkorrekt och bloggen Som jag ser det. […]

 15. granata1 skriver:

  Konstigt nog så tycker jag att plakatet är intressant och tycker den borde stå där ett bra tag. Däremot tycker jag att det är för mycket vi och dom attityder.
  Som invandrare (enligt aktuella termer) och tillhörande det kvinnliga könet så vet jag hur tjejer utnyttjas, den åldern är väldigt låg och ovanligt med sådana extrema förhållanden här i Sverige men vet hur överlag hur jobbigt flickorna har. Har tyvärr fått uppleva att två systrar; 12/14 har blivit bort förlovade (länge sen)
  båda födda här i Sverige. Sådant måste motverkas så mycket som möjligt och om en sådan plakat kan bidra till att vissa får en tankeställer, oavsett om det gäller svenskar, invandrare, unga flickor-pojkar eller äldre människor, någon av dessa kan kanske hjälpa till att motverka lite i alla fall.
  Dock tycker jag att det är synd att detta har blivit en svenskar mot invandrare kamp. Varför kan man inte ha en grupp förnuftiga och engagerade människor istället?

  tummen upp för plakatet men tummen ner att det används av människor för att skapa hat och mer komplicerade situationer bland annat för flickorna 😦

  Ha det gott!

 16. kalle skriver:

  Bra initiativ av Skånepartiet! Skånepartiet inte ett seriöst parti men det här plakatet var väldigt trevligt tycker jag. Mer sånt behövs! Varför inte sätta upp många fler bilder av rondellhundar och liknande runt om i våra förorter och stadskärnor. Det skulle kunna skapa en öppning för en mer offentlig debatt i media om den totalhavererade integrationspolitiken och massinvandringen.

 17. KL skriver:

  Det var inget kränkande för en normal männinska , men i psykyvärlden är det tydligen så…… jag hoppas att det kommer fler bilder på den sjuka pedofilen Mohammed. Och kommer inte dom , så fixar jag dom själv , precis så sjuka som allt muslimskt är.
  Min röst är klar.

 18. KL skriver:

  Ja ADM, osmakligt eller inte , det heter PEDOFILI , och detta är vad alla sköna ”svenska” muslimer drömmer om.

  Därav våldtäkter av så unga svennehoror, som ,möjligt.
  Sorry för mina felstavningar , men jag är INTE muslim , om det inte fragär av inläggen.

 19. KL skriver:

  framgår…….dyslexi, sorry
  Förra och förra inlägget…snart OF….

 20. Mats (Malmo) skriver:

  Skånepartiet har en film – med bl a den här affischen – inlagd på Youtube.

 21. Sven Nilsson skriver:

  Varför åker så många minderåriga skolbarn ”hem” för att komma tillbaka som gifta

 22. Lycky skriver:

  Mycket bra gjort av skånepartiet.

 23. Maria Magdalena skriver:

  Rättelse:

  Yttrandefrihet innebär nästan med automatik att någon alltid känner sej kränkt. Det ligger liksom i sakens natur, och det får man faktiskt tåla.
  Vi har sett Jesus avbildad som homofil och på alla andra möjliga sätt, som säkerligen har uppfattats som mycket kränkande bland kristna.
  Jag har ingenstans sett en anstormning till religionens försvar bland vänstern, kulturen eller politikerna.
  Det är ingen skillnad nu, mer än att den av många fjantar så omhuldade islamska religionen har blivit utsatt för samma sak.

 24. Igor skriver:

  Line! I Danmark är de flesta pedofiler danska män,i Tyskland är de fle… o.s.v. Skulle det vara något uppseendeväckande.

 25. ol skriver:

  @Line

  När det gäller South Park då..?

  Samma regler då?

  Absurdt och dumheter.. och du borde reflektera över allt vad populär-kulturen i väst har gjort narr av genom historien..
  Det är sådana som du som är livsfarliga för vår civilisations utveckling.

 26. razoreatspoo skriver:

  vore det inte mycket bättre med bilder på samtida pedofiler. då kanske det skulle vara något att ha. små varningsskyltar här och där i stan där de bor och sen skulle man kunna sticka ut på pedofiljakt. vore skoj. det här däremot känns bara som propaganda för rasistiska idioter.

 27. Zingo skriver:

  Okunskap är stor, det stämmer att han hade en ung fru, men är det någon som vet att han låg med henne?

  Unga fruar i samma ålder och yngre hade man även på andra ställen långt senare i historian, bla i det som kom att bli Sverige och i det kristna Europa.

  Det bör man vara medveten om när man hetsar mot islam, och det är så här att islam samt för mycket utlänningar inte har i Sverige att göra.

  Men hetsa mot en stor världsreligion som innehålla mer filosofi och visdomstanker som exempelvis SD inte någonsin har förmått att komma med, det är osmakligt, okunnigt och fel.

  ADM: Okunskap? Du pratar om tider innan Sverige fanns! Islam och deras vurm för unga, väldigt unga fruar finns nu och här. Läs på!

 28. Zingo skriver:

  Du får nog själv i så fall ta och studera på om kristendom, hinduism, buddism av idag då det förekomma liknande giftermål inom dessa religioner, det är ju det du kritiserar islam för och gör du det får du nog ta att kritisera de andra religionerna med, annars talar vi hyckel, men det klart SD:are är ju blinda.

  ADM: Är jag Sd? Ge konkreta exempel på det du anger!

 29. Leif Nørholm Jensen skriver:

  @Zingo

  Ja, Mohammed lå med hende, da hun var 9 år. Det er klart iflg. islams egne skrifter!

  Også andre kulturer har haft ”barnebrude”, men forskellen er, at islam STADIG forsvarer det. Islam nægter at fordømme voldtægt af børn!

  Se fx her: http://leifnoerholm.wordpress.com/2010/04/11/islam-og-barnebrude/

 30. Ni skriver:

  * Bloggen vill bara var tydlig med att Skånepartiet inte är att betrakta som ett seriöst parti. Det vill säga inget att rösta på om man önskar en ändrad politik i Sverige! *

  ————————————————————–

  Nej vi vill väl inte ändre politiken så att småbarn kan bli bortgifta som det händer i en rad muhamedanske länder!

  ADM: Läs på! I Sverige i dag sker det just det. Det är inte lagligt men inget som myndigheter agerar mot.

 31. Fredrik Lindholm skriver:

  ”Men sanningshalten går inte att bestrida.”

  Jaha? Och?

 32. Mycket snack Lite verkstad skriver:

  Kom igen, ”sitter gärna vakt och försvarar konsten, pissade på mig av skratt” hade velat se er säga detta offentligt…. Inse fakta: slaget är förlorat, när gick ni i Malmö senast och hur många är ni i er perversa förening? 300 pensionärer som dör om 10 år hmmmm SEX HUNDRA TUSEN MUSLIMER, vad ska ni göra??? och med sex hundra tusen så har vi räknat bort hälften plus att dom förökar sig som attan hahahah. Ett 30 tal ungdomar i Rosengård kunde inte stoppas och här snackar ni om att köra ut islam, skärp er. SLAGET ÄR FÖRLORAT, ” stoppa islamiseringen av Malmö” lite sent va. Vad är det ni försöker göra med dessa bilder??? det gör oss bara starkare och mer sammanhållna, vi gaddar ihop oss. Ni fick ett litet smak prov på detta då Jyllands posten publicerade bilderna och då skakades världen om. Lätt att sitta bakom skärmen och drömma men vad är planen??? Gör ett försök!!!

  Puss och Kram

 33. KL skriver:

  till ”mycket snack lite verkstad ”
  Tråkigt nog så har du nog rätt , det börjar bli för sent för att rädda muslimska Malmö .

  Och inget blir bättre av att den glömske ljugande kommunisten Reepalu sitter på kommunkontoret…
  Men… han vet nog inte om att han sitter där … han som inte har en aaaaning om vad som händer i Malmö.

 34. masse skriver:

  Line, vad f-n är det som är kränkande med denna bild, det är så verkligheten är i den muslimska världen. Har du sett någon muslimsk man med någon annan fru än en betydligt yngre, NEJ det har du inte, och när dessa förträffliga muslimer världen över kränker vårt land och många andras genom att t ex bränna våra flaggor, då är det helt okej, eller??
  Jag är personligen så förbannat trött på denna ensidighet, muslimer är i mina ögon bara en samling hycklare, som försöker verka så rättskaffens.
  USCH.

 35. Carl skriver:

  Se sanningen i vitögat, inte i brunögat, demokrati yttrandefrihet, det är det vi vill ha, inte gå i några ledband hos några muslimer passar inte det svenska så är det bara att åka hem till grushögar o sandlådor. Där kan muslimer vara o hålla på med pedofili, åt bägge håll, samt sina scharialagar inte här i Sverige som är för vackert att falla i händerna på muslimer som bara ska ha o ha, kravmaskiner det är vad de är.

 36. Francke skriver:

  Skånepartiet är ett skämt, men tyvärr behövs det i dagens samhälle. Att säga att Muhammed var pedofil är ta mig fan lika fel (rätt) som att säga att Jesus var torsk. De lagar som gäller i dag gällde inte på den tiden… Glöm för fan inte det.

  Sen är det självklart jävligt tacksamt att skylla på att nån ”muslim” tog jobbet som du skulle ha så att du tvingas (kan) gå hemma med bidrag och (slippa) jobba.

  Nä, kom igen nu alla arbetsskygga, rösta på ert parti, Skånedemokraterna, så att ni kan fortsätta pilla navelludd.
  ADM: Och du kan köra strutsvarianten.. Seriöst; Läs på! Muslimska barnäktenskap pågår här och nu. I Sverige och i Malmö! Men du har rätt i att Skånepartiet är ett skämt, dock inte ett roligt sådant!

 37. […] Somjagserdet68 (tack för bilden) Även Harry ”Sälja vin på Ica” Franzén misstänks för HMF med anledning av […]

 38. pelle skriver:

  dagens moderna samhälle är det kristna präster som är pedofiler o det är fakta o sanning.
  men vad som har hänt för 600 efter kristus kan vi inte veta med fakta o sanning, så enkelt är det.
  så kom inte med pedofilsnacket.
  ADM: Barn på Rosengårdskolan kommer idag hem från sommarlov bortgifta med äldre män. Det handlar bland annat om mellanstadie-flickor. Pedofilin lever kvar och är accepterad i den ena av de religoner du omtalar. Gissa vilken?

 39. […] Mohammed med fru nakna på Rosengård April 2010 40
  comments 5 […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: