Klartext från Ingvar i Ring P1

Ingvar från Göteborg ringer till P1 och säger några sanningens ord om islam. Programledaren har inga motargument och hånar istället den gamle mannen vid två tillfällen i desperation.

Annonser

10 Responses to Klartext från Ingvar i Ring P1

 1. TARZAN skriver:

  Att Sverige var en kristen nation var självklart för Per Albin Hansson och att man skulle stå upp för Sverige. Men precis som den gamle mannen säger allting började med Palme – alla galenskaper nu I Sverige kan härledas till psykopaten PALME

 2. KL skriver:

  Bra kommentar TARZAN ! Kommunister som dessa inom media , tillhör gamla DDR och andra sköna rasistiska, mördande kommuniststater , vilket kan likställas med sossarnas rödgröna rasistsörja.
  Tack Ingvar för att du säger det andra klarsynta tänker !

 3. Ann-Marie skriver:

  Även di’ gamle har vaknat upp! Heja Ingvar.

 4. achmed the dead terrorist skriver:

  Lyssna på det här, det är väldigt glädjande:

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3814&artikel=3841837

  Varför Norge, varför Sverige? Jo, för att få asyl, bostad och pengar från staten. Mycket ärligt talat.
  Ingen säger att man vill söka sig till Sverige för att jobba.

  Åh, och en väldigt medlidande reporter…. Hallåååå Sverige!

 5. Karl, 65 skriver:

  Löljligt påstående att kristendomen i Sverige skulle dö ut om det flyttar hit för många människor som tillbedjer Allah och inte Jesus Kristus. Svenska kyrkan fortsätter att tappa medlemmar och stöd, om folk är så rädda för just den religion och kultur islam står för borde inte anhängare av kristendomen, Sverigedemokraterna och liknande partier visa ett mer aktivt stöd för Svenska kyrkan? Då kan man tala om att det finns en jämförbar motpol, om man nu tvunget ska ha det så. Det får man ge denne Ingvar, han har i alla fall noterat att om det är fel på islam och att det är det som ska bort så får man väl fylla det tomrummet med något jämförbart – en annan religion (i detta fallet den religion svenskarna blev påtvingade för några hundra år sedan, kristendomen). Men mycket mer vettigt än så tycker jag inte Ingvar hade att komma med, som vanligt blir det mest pajkastning och tvivelaktiga påståenden. För vem kan egentligen ärligt säga att kristna och islamister, hur många anhängare var grupp än må ha, inte kan leva sida vid sida i Sverige? Ingen kan säkert sia om framtiden, så varför måla fan på väggen?

 6. Gabbe skriver:

  Religionen Islam är ett hot mot demokratin och de kristna grundvärderingarna som sverige till stor del är byggt på. Min åsikt är att vi svenskar borde stå upp för vår tradition och historia, men samtidigt ta in invandrare som lider av förföljelser i sitt hemland, och som vill komma hit och anpassa sig och lära sig hur vårt samhälle fungerar. Detta är bra. Dock så är det fler som flyttar hit för att få ett lite bättre tillstånd, bo med sin släkt och leva sitt eget liv hur som helst. Detta är fel, och ändring måste ske, och det är fort.
  Människor med rätt syften, de som vill lära sig svenska, skaffa ett jobb och bidra med sitt till samhället, DOM ska ha all rätt att få stanna. Resten? Skicka tillbaks!

 7. Malmöit skriver:

  Islam i sig är inget hot mot demokratin. Islam är en religion och i vårt samhälle så står religionen under lagen och måste därför rätta sig efter lagen. Så länge politik och religion hålls isär, eller rättare sagt så länge religion inte styr politik, så ser jag inga som helst problem i att vi i Sverige har en befolkning med blandat ursprung.

  Angående de myter, för de är myter, om att muslimer inte skulle vela ha jobb så är de felaktiga. Jag känner personligen flera muslimer här i Malmö som är helt förtvivlade över att de inte kan få jobb. Det är svårt för mig som svensk att få jobb, hur är det då för en muslim? De måste dras med alla fördomar om att alla muslimer är odugliga, våldsamma och primitiva samtidigt som vi är mitt i en lågkonjunktur. De har helt enkelt inget val.

  På tal om myten att muslimer skulle vara våldsamare än andra människor så har jag ett enkelt svar på det också. Det handlar inte om folkslag eller religion. det handlar om fattigdom och utanförskap. Väldigt många drabbas av det jag skrev i stycket ovan och tvingas därför bo många på liten yta och ha det väldigt mycket sämre än de flesta svenskar pga att de inte får jobb. DÄRFÖR begås det mycket brott av muslimer i Sverige. Om man tittar tillbaka i tiden så ser man att i nästan alla större civilisationer så är de dom fattiga och förtryckta människorna som stjäl, rånar och begår andra brott. Det har alltså med fattigdom att göra, inte religion eller hudfärg.

  Som avslutning så vill jag bara påpeka att ”den svenska traditionen” som många pratar om inte alls är den svenska traditionen. Kristendomen är en påtvingad religion, om vi ska snacka svensk tradition så är det vikingar och asatron som gäller.

  ADM: Tack för dina synpunkter. Men mina erfarenheter talar emot dig. Muslimer och invandrare (INTE ALLA) är betydligt hetsigare och tar mycket snabbare till våld än de svenskar jag känner. Islam är en våldsam ideologi. I vilken annan ”religion” stenar man kvinnor?

 8. Guldsmurfen skriver:

  Malmöit: du har helt fel.

  Islam är INTE bara en religion. Islam är en totalitär och politisk ideologi, som även har en religion. Koranen är inte bara en religiös text, utan även lagbok. Islam inkluderar en lag – Sharialag. Och två tredjedelar av koranen handlar om våld mot de otrogna.

  Gällande socioekonomiska förklaringsmodeller, så är de också felaktiga. De har betydelse, ja, men undersökningar visar att invandrare är överrepresenterade inom alla samhällsklasser. Men också att det är stor skillnad på invandrare och invandrare. Det är ingen enhetlig grupp. Det är stor skillnad på en kines och en somalier. Inom islam så predikas just våld, det ligger i kulturen, vilket kan förklara en hel del.

  Sedan finns det s k moderata muslimer, ja. Men det finns inget moderat islam. Det är de radikala krafterna som styr.

  Jag vill uppmana ALLA att gå till YouTube och se ”Vad väst inte vet om Islam”. Det är en videoserie i 10 delar.

  Jag vill speciellt framhäva DEL 9:

  Det här är så viktigt att förstå att jag vill påstå att nationens överlevnad hänger på denna förståelse.

  Se också videon ”Muslim Demographics”. Ta dig sedan en ordentlig funderare…

 9. Bo Hofvander skriver:

  Det är uppenbart att några av de som svarat här är totalt okunniga om islam och andemeningen med islams målsättning med den icke-muslimska världen. Hur många av dem har verkligen läst Koranen? Om inte, så gör det, för det kommer bli ett verkligt kunskapslyft om islams vedervärdigheter!
  Innan dessa personer börjar tala om för oss, som verkligen försökt sätta oss in i vad islam innebär, vill mena, att vi skulle vara okunnig, så ta ett gott råd – FÖLJ GULDSMURFENS RÅD! SE FILMERNA OCH TAG INTRYCK! LÄS KORANEN OCH LÄR ER NÅGOT AV DET!
  Begriper man inte det klara budskap som dessa mycket kunniga personer i videofilmerna vill förmedla till oss i västvärlden, så kan vi bara hoppas de okunniga istället håller tyst. De avslöjar ju bara sin egen bottenlösa okunskap i ämnet och den är vi inte intresserad av – För okunnighet, ignorans och ansvarslöshet samt ovilja att lyssna, är sådant som vi redan har fått nog av från våra politiska ledare, etablissemanget, kyrkan och massmedia.
  Lyssna på Bush! Lyssna på de andra politiska ledarna i USA! Lyssna på John Major! Förfäras över deras bristande repsekt och okunnighet om vad det västerländska folken står inför faror, med att okritiskt släppa in islam i vår värld. Bryr man sig inte om detta har man visat sig totalt okvalificerad att delta i en saklig diskussion om islam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: