En demokratisk skandal

På nytt förstördes ett demokratiskt möte i Malmö. De Malmöbor som tagit sig till Gustav Adolf torg för att lyssna på vad Sverigedemokraterna hade att säga blev grovt bestulna på detta. Vänstern (S & V i symbios med kommunister/AFA och diverse invandrargäng) kastade bland annat ägg och slangbomber mot och på Sverigedemokraterna. Det var mer än en Sd:are som blev träffad av allehanda bråte. Skamligt!

Brottet är allvarligt. Vi har än så länge – formellt i alla fall – yttrandefrihet i Sverige.

Bloggen gick in i Socialdemokraternas valstuga och frågade vad de tyckte om det som försegick precis utanför. De hade inga större invändningar. En tyckte ”att det kunde skötas snyggare” medan den andre sade ”att vi måste hålla rent från odemokratiska krafter”. Socialdemokraten menade då inte mobben som med våld försökte stoppa valmötet utan sade i klartext ”Sverigedemokraterna”.

Jag skulle verkligen önska att de etablerade partiernas ledare tog klart och tydligt avstånd från dessa brott mot demokratin. Jag är nämligen ganska övertygad om att dessa handlingar i stor utsträckning utförs av medlemmar i deras ungdomsförbund. Det är i alla fall Ung vänster, SSU tillsammans med andra grupper som stoppar Sd:s torgmöten. Det såg jag tydligt idag.

Gäller demokratin endast om man har ”rätt” åsikter?

Rösta den 19 september!

SDS SKD DN SVD SVT DN SVD SVD

Bloggens bilder:

Annonser

49 Responses to En demokratisk skandal

 1. fransolsson98 skriver:

  Landsförrädare och svin är vad alla dessa odemokrater är!
  Och sossarna med mona muslim i spetsen kan bereda sig på ett riktigt duktigt nederlag som dom förtjänar uppriktigt.
  Undrar vad som händer den dag alla invandrarna som röstat på sossarna upptäcker att dom blivit lurade?
  En sak är säker att då blir det våldsamt med riktiga vapen i Sverige och vi får då bara hoppas på att dom tar mona muslim och hennes kamrater först!

 2. illwillfn skriver:

  Japp, så 7-klövern ”tänker”. Alla som inte tycker exakt som de gör är ”antidemokratiska” och eventuell politisk opposition till 7-klövern ska bekämpas med alla tillgängliga medel…för så fungerar det i en demokrati!

  Aja, de flesta svenskar är ju idioter och går på alla lögner…det här landet är förlorat. En majoritet röstar på 7-klövern trots allt ont de gjort mot oss, en majoritet tror på det de läser/hör i media för alternativet är att tänka till och/eller ta reda på information och det innebär ju att man själv gör nåt.

 3. Thomas! skriver:

  Röstat och klart på SD!

 4. Billy skriver:

  Det är tydligt att demokratin är hotat i ett land, när man inte får säga sin mening utan att bli attackerad med smällare.
  Väldigt illa, jag förstår att DN inte har satt igång kommentar funktionen på denna artikel.

 5. Berit skriver:

  Det finns ingen demokrati i Sverige för den som har en annan åsikt än sjuklövern det har jag klart och tydligt fått reda på av politikerna ute på gator och torg.
  Jag har aldrig varit med om en sådan aggresiv attityd som det är av sjuklöverns politiker mot SD och deras sympatisörer som vågar stå för sin åsikt.
  Man kan inte ens nämna ordet massinvandring då är man idiotförklarad.
  Detta är Sverige 2010 inför valet!

 6. HM skriver:

  SD är ett brott mot demokrati.

 7. Sven Svensson skriver:

  HM: Väldigt konstruktivt svar! Senaste jag kollade har står SD för demokrati, till skillnad från de övriga partierna, som skulle motverka ett samarbete för att partiet har fel åsikt! De är hycklare hela bunten. Och det är FAKTA!

 8. Nationalist skriver:

  @ HM
  Dum i huvudet eller? ”Ett brott mot demokrati”.. Hur då? Är det ett brott mot demokratin att utnyttja yttrandefriheten eller?

  Och jag är så trött på detta fega vänsterpack.. rensa bort dom bara. Man har rätt till självförsvar och även envarsingripande om någon stör en allmän sammankomst eller politiskt möte.. Yttrandefriheten går inte att kompensera med. Och lita inte på att polisen kommer sköta detta för de har sina order uppifrån (av sina POLITISKT tillsatta chefer) att låta dessa nollor hållas..

  Om SD ska kunna växa måste de, förr eller senare, köra bort dessa idioter så vanligt folk vågar sig fram och tar del av informationen.. Såhär dagar innan valet kanske det inte spelar så stor roll, men man kommer bli tvungen att slå tillbaka och frita gatorna från dessa vänsterfacister förr eller senare.

  De tror de har rätten att ge sig på alla som inte håller med dom (ibland sjuklövern inkluderat) och det är såklart demokratiskt ohållbart.. De måste väck.

 9. Henrik skriver:

  hade tänkt rösta på M men demokratin är ju själva grunden i politiken, man ska följa lagar o regler i men man får banne mig ha vilka åsikter man vill, jag kör på SD

 10. David skriver:

  Behandlingen av SD var odemokratisk. Bara för att SD vill beröva människor på friheter och rättigheter (exempelvis förbud vissa huvudbonader, homosexuella par ska inte få skaffa barn eller gifta sig, abortförbud, förbud mot att lära sig vissa språk i skolan, etc, etc.) betyder INTE att andra behöver sjunka lika lågt. Vi har faktiskt yttrandefrihet i Sverige.

 11. Christopher skriver:

  En av många skandaler för vårt demokratiska samhälle är vad det är. Förhoppningsvis blir det bättre när SD sitter i riksdagen med skydd från Säpo m.m. Men överlag måste ett parti – liksom vilken annan grupp i samhället som helst – kunna skyddas bättre oavsett om man sitter i riksdagen eller ej. Åsiktsförtrycket ska bort!

 12. Nisse skriver:

  Nä men vad skådar mitt norra öga. Är det inte allas vår driftkucku ”Finken” Jönsson längst upp i vänstra hörnet på bild nr3486?

  Tackar dig för ett suveränt inlägg.

  @HM
  Din enfaldiga kommentar bevisar att evolutionen slagit till och placerat dig i en återvändsgränd!

  ADM: Visst är det Finken. Han var igång och skränade han med. Kommunispartiet har sin valstuga precis sidan om.

 13. […] Fler privata bilder finns att se på bloggen SomJagSerDet68 […]

 14. Malmö skriver:

  INGA RASISTER PÅ VÅRA GATOR!!!!!!!!!!!! KOM IHÅG DET , NI HÖR INTE HEMMA I MALMÖ OCH INTE HELLER I RESTEN AV SVERIGE. SD I RIKSDAGEN – NEJTACK!

 15. Peter skriver:

  Våra ungdomar i skolvalen har gudskelov uppfattat vad yttrandefrihet och mötesfrihet är. De etablerade politiskt korrekta partierna lyfter däremot inte ett et finger eller höjer en röst när de nya kulturberikarna kan sabotera ett politiskt möte som nu sker både på mötesplatser eller i vallokaler där valmaterial har en förmåga försvinna så fort det handlar om Sverigedemokraterna.Visa bilder på sabotörerna och polisanmäl drägget.Får hålla med Christopher ovan.Åsiktförtycket ska bort.Endast SD som gäller.

 16. Hm skriver:

  Vill gärna påpeka att jag är inte HM som försöker sig på kommentarer ovan.’Hm’ brukar jag oftast använda när jag kommenterar någon gång. Skriver detta för jag vill inte få dåligt rykte!

 17. resenaren skriver:

  Tack för de fina detaljrika bilderna! Kan komma till användning!

 18. Nationalist skriver:

  @ ”Malmö”
  ERA gator? Tragiska små stackare.. vad gör dom till ”era”.. Jag ser inte era namn på några gatuskyltar någonstans i hela Sverige?

  Och SD = rasister? Löjligt.

 19. Oskar skriver:

  Demokrati idag har blivit ett ord som synd i USA. Det vissa personer INTE gillar är ett hot mot demokratin.

  Så blir det när lögnare och idioter styr landet. Demokrati är folk styre och röstning och ska kunna rösta bort sig själv. Så alla ni som skriker hot mot demokratin är med andra ord korkade småglin som inte förstår vad ordet betyder.

  Tack för mig.

 20. Kalleman skriver:

  Detta kaos,

  är det en riktig demokrati som skall fungera på detta viset? Jag har under dagen följt nyhetsrapporteringen, och från de stora PK-korrekta kanalerna (Svt m fl) har jag inte hört något om detta.

  En stor skandal är det också att de etablerade politikerna i 7-klövern, som de säger värnar om demokratiska värderingar inte reagerar mot detta brott mot vårt Svenska demokratiska samhälle.

  Det är en skam som vi äldre som byggt upp landet Sverige inte kan gå med på.

  Rösta på SD den 19:e!

 21. X skriver:

  Nationalist: vad gör sverige till just ditt land? vad har du gjort för att förtjäna att födas i en av världens rikaste länder, istället för tex katastrofdrabbade fattiga land som pakistan eller haiti?

 22. Pappan skriver:

  X, det handlar inte om vad man ”förtjänat”, utan om vad man har att axla. Och om vad ens förfäder har byggt upp åt sina efterkommande.

  Precis som Pakistan är pakistaniernas land, och ingen annans, så är Sverige svenskarnas land. Vörda, vårda och vakta ditt land, det gör varje anständig medborgare i varje anständigt land, oavsett om det är rikt eller fattigt. Detta handlar inte om välstånd, utan om anständighet. Och det är ett internationellt språk.

  Pappan

 23. Hanen skriver:

  man kan inte titta på din film….. står att den är privat och att man måste vara vän med dig..

  kanske värt att låsa upp kontot! Jag ser SÅ fram emot att få se filmen

  ADM: Sorry 😉 Fixat nu..

 24. Lelle skriver:

  Jag skulle vakren rösta på SD eller V(PK). Men jag måste säga att det är horribelt att man inte som ett parti ska få framhålla sina tal utan att en massa extremister S, V(PK) etc ska sabotera det hela. Alla, jag menar ALLA partier har sin fulla rätt att uttrycka sina åsikter utan att bli trakasserade. Hade det varit V(PK) som varit utsatt för samma visa från högern hade det blivit ett jävla liv. Ja… PK-censuer-sverige i ett nötskal 😦

 25. Nationalist skriver:

  Vad är det för dum fråga? Har någon förtjänats att födas överhuvudtaget? För man har ju inte gjort något alls innan man föddes eller hur?

  Det handlar inte om att ”förtjäna”, det handlar om arv och vad man är. Vi ”fick” inte dagen Sverige.. (eller några av de rika länderna i Skandinavien) Vi har ärvt det som våra förfäder som bott här i hundratals, om inte tusentals år. De BYGGDE dagens Sverige och den rikedom vi fortfarande har.. DÄRFÖR är Sverige också Svenskarnas, precis som vilket arvegods som helst. Det är också därför våra gamla skall behandlas med den HÖGSTA vördnad tillskillnad från tex nu när de behandlas som skit. (men sånt bryr du väl dig inte om? Du bryr dig troligtvis mer om pakistanier än de som byggt ditt eget land, vilka du är SKYLDIG tacksamhet. Sjukt)

  ‘Pakistanierna’ och Haitierna du nämner har rätt till sina länder, alla jordens folk har rätt till sina länder.. (förutom Svenskarna kanske??) Sen har dessa rätten att göra vad de vill med dessa och om de lyckas eller misslyckas är vare sig min förtjänst eller mitt fel. (eller Sveriges)

 26. Emma skriver:

  de etablerade partierna som främjar detta antidemokratiska beteende får nog sitt kvitto den 19 september, enough is enough – med tanke på alla överfall osv kommer jag att proteströsta på SD, tacka AFA för det!

 27. Chris skriver:

  Satt o jobba 20 meter därifrån o mitt företag o jag betalade skatt…kan man springa runt mitt på dan o demonstrera o skrika massa skit? Har vi råd med det?

 28. Frans Kaiser skriver:

  Och mötessabotage skall beivras hårdare.
  Skicka de röda drtägget till inhyrda omskolningsläger i Nordkorea och utvisa de MENA-slödder som deltog.
  Från den yngste till den äldste. Enligt polisen var merparten välkända för ungdomsbrottslighet.
  Stenkastarna skall förpassas tillbaka till den sandöken de härstammar från

  Fler titlar av unclebobswe:

  http://www.youtube.com/results?search_query=unclebobswe

 29. jgarn skriver:

  I den liberala tidningen Göteborgs Posten beskrivs denna pöbel som ”antirasisterna”.

 30. riffi skriver:

  Vi är snart tredje största partiet i riksdagen, ta det lugnt

 31. Anna skriver:

  Jag skulle uppmana bloggen att ta kontakt med Dansk och Norsk media omgående och rapportera hur etablerade politiker ser på Demokrati. De uttalandet om anti demokratiska krafter är ju helt sjukt och så syftar de på SD när istället för pölben som förstör mötet. Man blir ju mörkrädd.

 32. Alexander skriver:

  Detta är inte mitt land…
  jag växte upp på 80-talet i ett idylliskt land där alla fick ha rätten till sin åsikt..
  När flyttade jag ifrån Sverige..
  Detta jag just bevittnat är inte det land jag en gång föddes i…

 33. naimlap skriver:

  Den stora majoriteten av dagens svenskar kan jag utan att, tveka utnämna till Europas ”untermenschen” i.a.f.
  å huvudets vägnar. Nu skall ni veta att, dessa blötdjur är avlönade av svenska staten för att, göra just vad de gör, därför har de inget arbete att sköta.
  Numera ligger det nära tillhands att verka klandestint
  d.v.s. i det fördolda, med metoder, som liknar dumsvenskarnas. Men hundra gånger bättre och mera raffinerat och hänsynslöst. Det skulle verkligen sätta skräck i kujonerna detta fega folk. Då skulle de föredra att, ligga gömda under sängarna där hemma!

 34. Josef Boberg skriver:

  32 kommentarer och alla är anonyma förutom Pappan. Är Wi redan så djupt FÖRLORADE i Kallocainsamhällets ideal ❓ – undrar Josef

 35. Sofia skriver:

  Kan ju upplysa för dig att jag var där och manifesterade, och jag är inte med i någon slags politisk organisation, bara människa och trött på att man ens ger SD utrymme. Solidariteten och rättvisan, var är den?

  ADM: Jag förstår dig, visst är det hemskt att SD försöker framföra sina åsikter.

 36. […] Bloggens text, bilder och film från valmötet den 10 sept […]

 37. Maja Dacke skriver:

  Unga Sofia var väl där och skrek i munnen med sina kamrater som säkert inte har fått skrika färdigt på dagis. Ta inte ordet solidaritet i din mun samtidigt som skriker ÖÖööööööööööö vilket du säkert gjorde!

  Sofia har förmodligen ingen aning om var solidaritet vill säga. Är du solidarisk med andra utanför den egna gruppen och de ‘husdjur’ som du omhuldar och tycker så synd om och måste gulla med?

  Tänk på denna sak: att när vissa med tränade kroksablar kommer igång så har du inget till ditt försvar. Du kan försöka övertyga om att du en gång i tiden försvarade dem med ditt ÖÖÖöööööööö på Gustav Adolfs torg i Malmö och allt annat du gjort för dem … Innan du blir slaktad blir du våldtagen … ty glöm inte att du är en ‘otrogen’ som ska förnedras och …

  Eller var du en av de mer eller mindre behucklade på torget? En av dem som gärna spottar på ditt värdfolk … Det finns mycket vikingablod som puttrar och sjuder i vårt land just nu …

 38. Vakna skriver:

  Dem har sina rötter i hitlertyskland, den mest odemokratiske ledaren under förra seklet. Väx upp. Var stolta över att sverige gör världen och samtidigt sig själv en tjänts. Utan arbetande, kompetenta invandrare hade ni soffpotatisar som sitter här och kastar skit aldrig fått era bidrag. Tyst och bege er ut och arbeta istället!

 39. Mattias skriver:

  ”Vakna” sover fortfarande…

 40. biodlarn skriver:

  Vilka som som står för det fascistiska inslaget i sammanhanget ovan är väl inte svårt att se. Vad gäller AFA är det möjligen uniformen som skjiljer dem från Hitlerjugend.

 41. Øyvind skriver:

  ”X skriver:
  10 september 2010 kl 21:19
  Nationalist: vad gör sverige till just ditt land? vad har du gjort för att förtjäna att födas i en av världens rikaste länder, istället för tex katastrofdrabbade fattiga land som pakistan eller haiti?

  Og hva gir hvem-som-helst rett til å ta seg til rette i andre land?

  Sverige har sine riksgrenser som skal respekteres. -Det er en menneskerett svensker har ifølge folkeretten, og svenske rikspoltikere gjør seg skyldig i landssvik om de ikke opprettholder landets integritet.

  Hvorfor ikke bli i deres egne hjemland og jobbe for å bedre tilstanden der? Hvorfor er det alltid vi vestlige som må sende våre leger og ingeniører til andres land for å borre et hull i jorden så de skal få vann, mens deres leger og ingeniører går på trygd i vestlige land, eller jobber for å innføre et politisk og juridisk system basert på en overtro fra middelalderen?

 42. Nationalist skriver:

  @ Vakna
  Först.. SD har NOLL kopplingar till Nazityskland och är inte ens sådär väldigt ”nationella”. De är långtifrån nazister och jag borde veta.. Som nationell har jag träffat på riktiga nazister och skillnaden är VÄLDIGT stor.. du skulle lika gärna kunna hävda att en från KPMLr är Moderat, faktiskt, skillnaden är ännu större.

  Och vilket part om ”invandrares bidrag till Sverige”.. Sverige var faktiskt ett rikt land innan massinvandringen, rikare än idag. Landet byggdes av Svenskar som brydde sig om sitt land och sitt folk, och arbetade och gjorde rätt för sig, och som överlämnade detta till kommande generationer..

  De enda invandrare som bidragit i modern tid är några som kom ca 60-80talet, nästan inga av dessa från andra sidan jorden, och som ASSIMILERADES, istället för tilläts skapa främmande kolonier på svensk mark som idag med detta vidriga vurm för ”mångkultur”.

  Varför inte FRÅGA nån som var med? En äldre ex. istället för att sitta och tro du vet något?

  ”Sverige” (eller snarare våra makthavare) gör ingen en tjänst genom att fördärva detsamma land.. Man gör alla, framförallt oss svenskar men även omvärlden en otjänst.. Om alla invandrare skall kunna komma hit och dessutom dra med sig samma sk-tmentalitet som skapat deras länders situation kommer det bli (vilket håller på att ske, vi kan alla se utvecklingen) lika uselt här.. vem har då gagnats?

  Och trots myterna om motsatsen: Majoriteten av dagens invandrare arbetar inte och många vill inte detta heller, i stort bryr sig inte invandrare om svenska lagar, de bryr sig inte om svensk kultur och DE är ofta rasister: Det är invandrares rasism mot Svenskar som i mycket syns i dessa enorma mängder våldtäkter, personrån och misshandel av ”svennar”.. De kommer inte hit som flyktingar heller, nästan inga är flyktingar enligt några som helst konventioner.
  Alltihop hänger på att dagens Svenskar är oerhört ”dumsnälla”.. vi blir rakt av utnyttjade och tyvärr ser långtifrån alla det.

  Nej.. Om ni frågar mig så går inte SD i närheten långt nog. Repatriering är vägen framåt, och behöver vi invandrare i framtiden kan vi istället importera från de som står oss närmre istället för skiljer sig ifrån oss totalt på alla sätt och vis.. Varför skall invandrare tas från länder på andra sidan jorden? Jag vil hävda att det absolut dummaste detta land gjort under modern tid var att överge vår kulturella och etniska homogenitet.

  Skippa det inlärda mantrat om ”rasism” och fråga er själva istället enkelt: VAR det faktiskt inte bättre förr? Vad har förbättrats genom att vi övergett detta? Har det blivit bättre eller sämre?

  Har denna ”mångkultur” bringat samförstånd och harmoni eller bara segregation, misstänksamhet och kaos?

  Ni VET alla svaret innerst inne, oavsett mängden hjärntvätt man utsätts för.

 43. Øyvind skriver:

  Nationalist skriver
  ……………… Det är invandrares rasism mot Svenskar som i mycket syns i dessa enorma mängder våldtäkter, personrån och misshandel av ”svennar”.. De kommer inte hit som flyktingar heller, nästan inga är flyktingar enligt några som helst konventioner……………..

  Dette er sant, og det ble bekreftet for lenge siden.

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/invandrare-krigar-mot-svenskar-med-ran-1.730573

  http://www.dn.se/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859

  Og i Norge kom det frem at 100% av alle overfallsvoldtekter i perioden 2007-2009 var begått av ”menn med utenlandsk opprinnelse”.

  http://www.nrk.no/nyheter/1.6567955

  Jeg går ut i fra at det er den samme utviklingen i Sverige.

  Det jeg ser på som toppen av ironi er at vi i vestlige land nå selv må beskytte oss mot mennnesker som kom til oss for å får vår beskyttelse.

  Det er jo ingen automatikk i at folk som flykter fra områder der det er mye kriminalitet og vold alltid er de uskyldige ofrene.

  Der det er mye kriminalitet og vold, er det også mange kriminelle og voldelige mennesker. Det er naturlig at mange av disse også vil finne veien til vestlige land for å få opphold her.

  Vae Victis.

 44. Josef Boberg skriver:

  ”Ni VET alla svaret innerst inne, oavsett mängden hjärntvätt man utsätts för.”

  Jo… – Nationalist – så kan det måhända vara, kanske…

  Jag har just ägnat mig åt att kolla på en ca 54 min lång video HÄR – och det var en skakande upplevelse.

  ”Man kan lura en del människor hela tiden.
  Man kan lura alla människor under en del av tiden.
  Men…
  Man kan inte lura alla människor, hela tiden.”

 45. Chrille skriver:

  Man kan ju undra om Afa/vänstern ligger på knäna tillsammans med sina börrulle bröder?

 46. Nationalist skriver:

  @ Øyvind
  Precis. Det finns ju såklart en anledning till att länder ser ut som de gör… Och denna attityd att när landet börjar försämras så sticker man till ett annat istället och tar med sig samma problem som orsakade alltihop istället för att stanna och försöka förbättra sitt land är, farlig. För hela världen.
  Det är en ren gräshoppsmentalitet.. man förstör ett område och drar sedan vidare, tillsist finns det inte längre någonstans att åka.

  Om alla folk bara tog ansvar för sina länder, sitt folk och bara hjälpte sina brodersfolk, samt såklart respekterade allas gränser och territorium, hade världen inte haft i närheten av de problem som finns idag.. Alla förtjänar och behöver ett eget hemland där ens eget folk och kultur styr utan inskränkningar eller inblandning/uppblandning.

  Det är som många säger: Först när man har något eget kan man respektera vad andra har, och först när man älskar sig själv kan man älska andra.. Dagens politik av globalisering, ”mångkultur”, kulturellt självförakt (ibland kallat ”white mans burden”) och framförallt upplösande av naturliga nationsgränser kommer bara leda till elände, etnisk rensning och krig.. Precis som det alltid gjort innan: I alltifrån Afrika till Jugoslavien.

  @ Josef Boberg
  Vad vill du jag ska säga om det där då? (orkar inte titta på hela videon) EAP ger dock i allmänhet ett väldigt virrigt och konspiratoriskt intryck om du frågar mig.

 47. Josef Boberg skriver:

  Jo… – Nationalist – Du blir salig på Dina trosföreställningar om EAP, förhoppningsvis… 💡 – men jag föredrar att veta.

 48. Imposter10 skriver:

  Det är ju själva f*n att våra skattepengar skall gå till detta dravel!!.

 49. […] The busiest day of the year was September 10th with
  7,039 views. The most popular post that day was En demokratisk
  skandal. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: