Fördöm våldet


Man ska inte skriva i affekt. Men det som hände i Malmö igår är rent åt helvete.

Ett demokratiskt möte stoppades med våldsamma metoder. En av mötesdeltagarna blev sedan under kvällen överfallen och knivskuren. Förövarna ristade med kniv in ett hakkors i hans panna. Den unge Sverigedemokraten har tidigare under den här valröreslsen blivit attackerad med kniv i samband med ett skolbesök.

Per Ramhorn lämnade SDS-debatten då vänstermajoriteten INTE reservationslöst (Ilmar Repalu Socialdemokraterna) eller inte alls (Hanna Thomé Vänsterpartiet) kunde ta avstånd från det politiska våldet. Per blev mordhotad igår och hade polisbevakning runt sig.

Nu handlar det inte längre enbart om saboterade valskyltar, gömda valsedlar eller förstörda valmöten i den här valrörelsen. Det är värre än så! Danskarna har rätt. Skicka över valobservatörer direkt, är ni snälla.

Rösta den 19 september!

Bloggens text, bilder och film från valmötet den 10 sept

SDS SKD DN DN SVD SVD SDS GP KVP KVP SDS

Annonser

4 Responses to Fördöm våldet

 1. peerpede skriver:

  Jag hade en insändare i Kristianstadsbladet igår fredag var jag nämnde medias ansvar för det politiska våldet det utövas mot oss Sverigedemokrater och inte hade jag trodd att detta skulle bli sannspådd inom samma dygn!
  http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/article1233913/Den-svenska-debatten-aumlr-helt-snedvriden.html

 2. Stygge Sigge skriver:

  Visst är det för jävligt. Men å andra sidan klickar nya röster in så räkneverket går varmt.
  Vänsterslöddret ihop med importerade arabiska kretiner har aldrig lärt sig innebörden av ordet ”kontraproduktiv”. När valturnén är avslutad stannar räkneverket förhoppningsvis på 10,8% (minst).

  Kämpa på!

 3. skurupsbo2004 skriver:

  von Arnold bor på Kapellgatan där Daniel Nordström mördades av två homofoba albanska muslimer som gömde kniven i den enes faders moské.
  Reepalu som själv varit utsatt för hot borde veta bättre. Han kanske tror att hans bakgrund som elitsoldat skyddar honom?

 4. Rolf Kaiser skriver:

  Vi som tvingas bo mångkulturellt inser att det svenskfientliga våldet kommer fråm samma håll som de vänsterextermistiska/ huliganrelaterade våldsverkarna.
  Den utveckling som skett de senaste trettio åren kan var och en se med egna ögon. Malmös röda ledning har bäddat för dessa övergrepp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: